Yudum Ayçiçek Yağı 5 Lt Teneke 4 Adet

1.373,20 TL
(68,66 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yudum Ayçiçek Yağı 5 Lt Teneke 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Grosshop Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün Grosshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Yudum 4 Adet 5 l Ayçiçek Yağı Çeşitleri Trendyol'da!

Mutfakta sık vakit geçirenler yemek malzemeleri konusunda dikkatli davranmalıdır. Yemeklerin olmazsa olmazları arasında yer alan ayçiçek yağında da kalite oldukça önemlidir. Yudum 4 adet 5 l teneke ayçiçek yağı, evde veya iş yerinde yemek yapmak isteyenler için idealdir. Hafif bir yağ olması sayesinde sofralarda sıklıkla karşımıza çıkan ürün, yemeklere lezzet katar. Temel besin maddelerinin bir kısmını da içeren bu yağ, yiyecek hazırlama konusunda size pek çok seçenek sunar. Ergonomik paketlerle hazırlanan ürün, tek seferde birden fazla ayçiçek yağı elde etmenizi sağlar. Kalitesiyle yemeklerinize hoş bir aroma katan Yudum 4 adet 5 l teneke ayçiçek yağı, kısa sürede mutfağınızın vazgeçilmezlerinden olur.

  • Setin içinde 4 adet ayçiçek yağı bulunur.
  • Bu ürün, doymamış yağ asitleri ihtiva eder.
  • Yağın rengi açık sarıdır.

Yudum Ayçiçek Yağı 5 l Tenekenin Özellikleri Nelerdir?

Yudum Ayçiçek Yağı 5 l Tenekenin Özellikleri Nelerdir?

Yudum 4 adet 5 l teneke ayçiçek yağı, bitkisel bir üründür. Söz konusu yağ, ayçiçeği bitkisinin tohumlarından elde edilir. Oldukça hafif bir tadı olan ürün, rafine yağ kategorisindedir. Bu yağ üretilirken öncelikle ayçiçeği bitkisinin tohumları preslenir ve özütlenir. Daha sonra ise elde edilen karışım rafine edilir. Söz konusu ürün; yer fıstığı, soya fasulyesi ve fındık yağına oranla daha fazla E vitamini içerir. Yudum 5 l teneke ayçiçek yağının içerisinde yüksek oranda doymamış yağ asitleri mevcuttur. Ürünün paketinde 4 teneke yudum yağ vardır. Her tenekede 5 litre yağ bulunur. Bu ürünü satın aldığınız zaman size toplam olarak 20 litre yudum ayçiçek yağı gönderilir. Söz konusu yağın fazla miktarda satışa sunulmuş olması uzun süreli kullanım avantajı da sağlar.

Yudum Ayçiçek Yağı 5 l Tenekenin Kullanım Alanları Nelerdir?

Yudum Ayçiçek Yağı 5 l Tenekenin Kullanım Alanları Nelerdir?

Yudum 4 adet 5 l teneke ayçiçek yağı, berrak ve sıvı olması sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bitkisel bir yağ olduğu için yemeklerde katılaşmaya yol açmaz. Söz konusu ürünü birçok yemek çeşidinde güvenle kullanabilirsiniz. Bu, sıvı bir yağ olduğu için salatalarla da son derece uyumludur. Yudum 4'lü koli 5 l teneke ayçiçek yağı, özellikle kızartmalara oldukça yakışır. Ağır bir yemek hazırlama yöntemi olan kızartma bu yağ sayesinde son derece hafif ve leziz olur. Yüksek antioksidan oranına sahip olan ürünün sağlığa faydaları da mevcuttur. Söz konusu ürünün içeriğinde bulunan E vitamini yaraların iyileşmesinde ve cilt bakımında etkilidir. Bu yağ, yoğun miktarda E vitamini barındırdığı için cilt bakım uygulamaları sırasında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürünü, saç sağlığınızı korumak için de tercih edebilirsiniz.

Yudum Ayçiçek Yağı 5 l Teneke Sağlığa Faydalı mıdır?

Yudum Ayçiçek Yağı 5 l Teneke Sağlığa Faydalı mıdır?

Yudum 5 l teneke ayçiçek yağı, sağlığa faydalarıyla öne çıkar. Ürünün içinde bulunan E vitamininin temel görevlerinin arasında hücreleri oksidatif strese karşı korumakta yer alır. Vücudun temel fonksiyonlarının sağlıklı bir şekilde çalışması için bu vitaminden yeterli miktarda tüketmek gerekir. Yudum 4 adet 5 l teneke ayçiçek yağı, omega 3 ve omega 6 doymamış yağ asitleri bakımından da zengindir. Her iki yağ asidi de sağlığa yönelik pek çok faydaya sahiptir. Dilerseniz Yudum 4 adet 5 l teneke ayçiçek yağı yorumlarına göz atarak kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu kaliteli, besleyici ve sağlıklı yağa sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden sadece birkaç adımda kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.