8
Sıvı Yağlar kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Yudum Ayçiçek Yağı 4 Lt

205,99 TL
(51,50 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yudum Ayçiçek Yağı 4 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CarrefourSA Satıcı Ünvanı: CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203001707102126 Vergi Kimlik Numarası: 2030017071
    Bu ürün CarrefourSA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yudum Ayçiçek Yağı 4 Lt

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Yudum Ayçiçek Yağı Ürünleri Trendyol'da!

Yudum 4 l ayçiçeği yağı, yemeklere lezzet katan vazgeçilmez bir besindir. Söz konusu yağ, geniş kullanım alanına sahiptir. Ürün, kendine özgü tadı sayesinde hazırladığınız yemeklerin lezzetini güzelleştirir. Kalitesini kanıtlamış olan Yudum ayçiçeği yağı yıllardır tüketiciler tarafından beğenilerek kullanılır. Restoranlardan ev mutfaklarına kadar her yerde güvenle kullanılan Yudum yağ, yemeklerin daima istenilen kıvamda olmasına imkân tanır. Ürünün ideal konsantrasyon seviyesi yemeklerinizde dilediğiniz kıvamı zorlanmadan elde etmenizi sağlar. Yudum 4 l pet ayçiçeği yağının kaliteli yapısı sayesinde mutfakta geçirdiğiniz süreyi güzel yemekler yaparak daha iyi değerlendirebilirsiniz. Mutfakta sıkça kullanılan bu yağın özelliklerinden bazıları ise şunlardır;

  • Çeşit: Ayçiçeği Yağı
  • Ek Özellik: Organik
  • Ürün Miktarı: 4 Litre

Yudum 4 L Ayçiçeği Yağının Özellikleri Nelerdir?

Yudum 4 L Ayçiçeği Yağının Özellikleri Nelerdir?

Yudum 4 L ayçiçeği yağı pet şişede satışa sunulur. Ürünün kaliteli paketi ve tutma kulbu, kullanım kolaylığı sağlar. Yağ, yemeklerin lezzetini ve kıvamını ideal bir şekilde ayarlar. Söz konusu ürün, zararlı elementlerden ayrıştırılarak kızartma yapabilmeniz için ideal hâle getirilir. Bu sayede doymuş yağ oranı düşürülür. Ürünün bu özelliği kızartılan besinlerin işlem sırasında fazla yağ çekmemesini sağlar. Kızartma yaptıktan sonra fazla yağ çekmeyen yiyecekler daha lezzetli ve sağlıklı olur. Aynı yağ, kızartma yapmak adına birkaç sefer daha kullanılabilir. Yudum 4 l pet ayçiçeği yağını yemeklerde ya da kızartmada kullanmak besinlerin tatlarının ve aromalarının doğru şekilde kalmasına yardımcı olur. Yağın asit oranı düşük olduğu için kızartma sırasında köpürme kaynaklı sıçramaların önüne geçilir. Ürün, tencere yemeklerinin yapımında da sıklıkla yararlanılan bir maddedir.

Yudum 4 L Ayçiçeği Yağının Kullanım Alanları Nelerdir?

Yudum 4 L ayçiçeği yağı her alanda güvenle kullanılabilir. Yağ, besinlerin tadını bozmadan lezzetli yemekler yapmanızı sağlar. Yudum ayçiçeği yağı, aklınıza gelebilecek tüm kızartmalar için kullanılabilir. Ürün ile kabak, patlıcan, patates ya da havuç kızartmalarını ocakta ya da fırında aynı lezzette hazırlamanız mümkündür. Bu yağ, mısır patlatırken de yüksek performans sergiler. Yudum, mısırların bembeyaz ve yağ emmeden patlamasına olanak tanır. Yudum 4 L ayçiçeği yağı salatalarda da kullanılır. Ürünün keskin bir kokusu olmadığı için domates, salatalık ve marulun tadını almanızı sağlar. Yağ, hazırladığınız soslara da nefis bir tat verir. Ürün, sosun içindeki domatesin, biberin ya da baharatların aromasını tam anlamıyla tadabilmenize yardımcı olur. Rahatsız edici herhangi bir koku içermeyen Yudum yağ, organik olarak üretildiği için evlerin vazgeçilmezleri arasında yer alır.

Yudum 4 L Ayçiçeği Yağının Raf Ömrü Ne Kadardır?

Yudum 4 l ayçiçeği yağı, güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde ve serin bir ortamda muhafaza edilmelidir. Bu durum ayçiçeği yağının ömrünün uzun olmasına yardım eder. Ürün, bitkisel yağ sınıfına girdiği için genel itibariyle 20 derecenin altındaki sıcaklıklarda saklanmamalıdır. Ürün uygun şartlarda muhafaza edildiği takdirde uzun süre boyunca bozulmadan kullanılabilir. Bu şartlar sağlandığı zaman Yudum 4 l ayçiçeği yağını, en fazla 12 ay bozulmadan tüketmek mümkün olur. Ürün, 4 litrelik hacmi sayesinde uzun vadeli kullanım imkânı sunar. Mutfakların vazgeçilmezi olan Yudum 4 l ayçiçeği yağı yorumları Trendyol'dan kolaylıkla incelenebilir ve kullananların deneyimleri okuyabilirsiniz. Mutfağınızda yaptığınız her yemekte ve atıştırmalıklarda kullanabileceğiniz Yudum 4 l ayçiçeği yağını çevrim içi alışveriş platformu üzerinden avantajlı fırsatlardan yararlanarak satın almanız mümkündür.