Yudum Ayçiçek Yağı 1 lt

142,90 TL
(142,90 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yudum Ayçiçek Yağı 1 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hürba Satıcı Ünvanı: MÜNEVVER ULUZMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8910023312
    Bu ürün hürba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yudum Ayçiçek Yağı 3 lt. ayçiçek tohumlarından presleme ve özütleme gibi doğal yöntemlerle elde edilmiştir. Hafifliği ile kızartmalar için uygun olan Yudum ayçiçek yağını salatalarınızla birlikte diğer yemekleriniz için de afiyetle kullanabilirsiniz.
  • Kızartmalı tarifleriniz için püf noktaları: Kızartmadan önce yıkadığınız tüm malzemeleri mutlaka kağıt havluda kurutun, böylece tavada sıçramasını engellersiniz. Yağı kızdırmadan önce tavanın içine bir miktar tuz atın. Kullandığınız yağ sıçramayacağı için güvenle kızartma yapabilirsiniz. Balık, tavuk eti gibi çeşitler un, galeta unu yumurta veya ince hamurla kaplanarak kızartılmalıdır. Böylece aşırı ısı ile direkt temas ederek kurumaları engellenmiş olur.
  • Sıvı yağları ışık görmeyen, oda sıcaklığında olan bir yerde nemden uzakta ve ağzı kapalı şekilde muhafaza etmeye özen gösterin.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Yudum Ayçiçek Yağı ile Lezzetli Yemekler

Türkiye’nin köklü sıvı yağ üreticisi olan Yudum markası oldukça geniş alanlarda gelişim göstermektedir. Geleneksel tadını hiç kaybetmemiş, yenilikçiliği ile de benzersiz bir yönünü ortaya çıkarmıştır. Ayçiçek yağı üretiminde geniş bir alana yayıldığı gibi ihracatında da oldukça önemli bir yer tutar. Yudum ayçiçek yağı 1 lt ile fark yaratan, geleneksel lezzetler ve yeni tatlar ortaya çıkarmak mümkündür. Türkiye’nin seçkin markalarından biri olan Yudum ayçiçek yağ üretiminde belirli bir kalite ve tecrübeye sahiptir. Bu durum ürünü güvenilirliği, kalitesi, dayanıklılığı konusunda önemli bir konuma getirmektedir. Hemen hemen her yemekte kullanılan ayçiçek yağının lezzetini Yudum ile daha da artırabilirsiniz.

  • Geleneksel Lezzet
  • Üretim Kalitesi
  • Uzun Süreli Dayanıklılık
<h3 style=" max-width: 100%; font-weight: bold; font-size: 18px; margin-top: 5px;"Ayçiçek Yağı 1 lt Özellikleri
Ayçiçek Yağı 1 lt Özellikleri

Ayçiçek yağı için yıllık 85.000 ton üretim yapan Yudum ayçiçek yağı içindekiler ve zengin mineral yapısı ile sıvı yağ sektöründe Türkiye’nin bilinen ve tercih edilen markalarından biridir. Rafine yağ sınıfına girmektedir. Asit oranı %0.3’tür. Mekanik sıkım tekniği ile üretilir. Sıcak sıkım şeklinde üretimi yapılmaktadır. 1 lt hacme sahiptir. Ambalajı ise pet şeklindedir. Olgun hasat sonrası üretilir. Ayçiçek tohumlarının özümseme ve presleme gibi doğal tekniklerle elde edilmiştir. Oldukça hafif bir yağ olan Yudum Ayçiçek Yağı Omega 3 ile daha da zenginleşmiştir. Daha da ilerleyen zamanlarda sağlığa verilen önemin artması ile Omega 3 sık tercih edilmektedir. Sağlıklı yaşama ayak uydurmak ve vücuda gereken değeri sağlamak adına Omega 3 kullanılabilir. İçerisindeki bitkisel yağlardan dolayı zengin Omega 3 ile kolesterolü dengelemeye yardımcı olur, kalp sağlığını destekler ve korur.

Ayçiçek Yağı 1 lt Yorumları

Ayçiçek Yağı 1 lt Yorumları

Sıvı yağ olarak ayçiçek yağı her yemekte kullanılabilmektedir. İster salatalarda ister çorbalarda ister kızartmalarda fark etmeksizin her yemekte kullanılarak sofralara lezzet katmaktadır. Daha çok kızartmalarda tercih edilen ayçiçek yağını daha lezzetli hale getirmek adına birkaç detay saymak mümkündür. Kızartma işlemi başlamadan önce mutlaka hazırlanan yiyeceklerin kurulanması önemlidir. Kurulanan yiyecekler daha lezzetli olacak ve daha doğru bir pişirme yöntemi gerçekleştirilecektir. Et, balık gibi yiyecekler için ise mutlaka galeta unu, un ya da yumurtaya bulama tekniği uygulanabilir. Daha ıslak ve çıtır görünüm elde edebilirsiniz. Yudum markasının her kızartma ve pişirme tekniğine uygun olan ayçiçek yağı ürünlerini mutfağınızda daima tercih edebilirsiniz. Sahip olduğu kaliteli içerik ve hoş tadı ile sofraların vazgeçilmezlerinden biri haline gelmektedir. Yudum ayçiçek yağı yorumları ve tavsiyeleri ile daha çok bilgi sahibi olabilir, yeni yöntemler deneyebilirsiniz.

<h3 style=" max-width: 100%; font-weight: bold; font-size: 18px; margin-top: 5px;"Ayçiçek Yağı 1 lt Fiyatları
Ayçiçek Yağı 1 lt Fiyatları

Ayçiçek yağının kalitesi, akışkanlık seviyesi dahi her durumda titiz bir çalışmanın ve güvenli ortamın ürünü olduğunu hissettirir. 1 lt ile uzun süre kullanımı sağlanabilir. Ürünün yoğun kıvamı yağın kalitesini ve özünü hissettirir. Aşırı sıcaklığa maruz kalmayan, ışık görmeyen belirli oda sıcaklığında nemli yerden uzakta kuru bir yerde muhafaza edilmesi önemlidir. Kızartmalarda aşırı ısıya maruz kalması herhangi bir sorun yaratmaz. İki veya üç kullanımdan sonra devamlılığı kesilebilir. Böylece daha sağlıklı tüketim, daha hafif bir lezzet ortaya çıkacaktır. Yudum ayçiçek yağı 1 lt fiyatı her bütçeye uygun çeşitleri ile Trendyol sayfasına göz atabilirsiniz. Yudum ayçiçek yağı indirim ve fırsatları yakalamak mümkün. En uygun fiyat seçeneği ile Trendyol sayfasında çeşitleri ve sahip olduğu özellikleri mevcuttur. Yudum ayçiçek yağı 1 lt satın al seçeneği ile alışverişinizi tamamlayabilir, kampanyalı fiyat özelliğinden yararlanabilirsiniz.