yu long shan Tatlı Patates Eriştesi ( Sweet Potato Vermicelli) - 300g

120,03 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye %5 İndirim
5 Adet ve Üzeri %6 İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
365 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
152,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

yu long shan Tatlı Patates Eriştesi ( Sweet Potato Vermicelli) - 300g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: China Market Satıcı Ünvanı: XUSHİ GIDA İTHALAT İHRACAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0872063000600013 Vergi Kimlik Numarası: 8720630006
    Bu ürün China Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MOR TATLI PATATES ERIŞTESI(Sweet POTATO VERMICELLI) - 300G İÇINDEKILER: TATLI PATATES NİŞASTASI%88, SU, PATATES ORANI: %88. INGREDIENTS: SWEET POTATO STARCH 88%, WATER, POTATOES RATIO: 88%. ALERJENLER: ALLERGENS: SERİN VE KURU BİR YERDE GÜNEŞ IŞIĞINDAN UZAKTAMUHAFAZA EDİNİZ. STORE IN A COOL AND DRY PLACE AWAY FROM SUNLIGHT. KULLANIM TALİMAT: 1-) ÜRÜNÜ ÖNCE YUMUŞATMAK İÇİN ISLATIN, ARDINDAN TENCEREYE VEYA ÇORBA KABINA KOYUN VE YEMEK İÇİN PİŞİRİN. 1-) WEET THE PRODUCT FIRST TO SOFTEN IT, THEN PUT IT INTO A POTS OR SOUP BOWL AND COOK TO EAT. 2-) HAŞLANMIŞ BALIK: ÜRÜNÜ ÖNCE YUMUŞATMAK İÇİN ISLATIN, ARDINDAN BALIK ÇORBASINA KOYUN VE PİŞİRİN. 2-) BOILED FISH: WET THE PRODUCT FIRST TO SOFTEN IT, THEN PUT IT IN THE FISH SOUP AND COOK. MENŞEİ: ÇİN ORIGIN: CHINA Nutrition Information Enerji ve Besin Öğeleri (Typical Values Per 100g) 100g için Energy / Enerji 1303 kj /308 kcal Fat / Yağ 0 g -Saturates / -Doymuş yağ 0 g Carbohydrate / Karbonhidrat 77 g -Sugars / - Şekerler 0g Protein / Protein 0g Salt / Tuz 0,025g
Geri Bildirim Ver