Timaş Yayınları Gençlerle Namaz

213,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Gençlerle Namaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hak doğuş kitapevi Satıcı Ünvanı: NERİMAN KAPUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4990142206
    Bu ürün hak doğuş kitapevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Allah namaz kılmamı emrediyor ama bir türlü başlayıp dikiş tutturamıyorumAnnem, babam, bazen öğretmenlerim ısrarcı olabiliyorlar ‘hadi hadi' diyeBazen arkadaşlarımdan utanıyorum, bazen işim oluyor, ders çalışmaktan vakit bulamıyorum, kimi zaman da sadece üşeniyorumAma namaz çok önemli, bunu biliyorumAllah ile muhatap olabileceğim, onunla birebir konuştuğum tek yer orası.Elimde değil, içimde bir direnç varTam olarak kendimi veremiyorum.Bazen namaza bir başlayıp bir bırakmak daha kötü gibi geliyorNe yapabilirim bilmiyorumYıllardır kitapları ve konferansları ile namaz bilincini yüz binlerce kişiye kazandırmaya gayret eden Ahmet Bulut, senin gibi gençlerin zihinlerinde dolaştırıp durdukları, kendi başına cevap veremedikleri namaza dair soru ve şüphelere yanıtlar arıyorNamazın gerçek ruhuna daha yakın olmak içinÜrün Adı: Gençlerle NamazÜrün Kodu: 9786050825121Yazar: Ahmet BulutBasım Yılı: 2020Kapak Türü: Karton KapakSayfa Sayısı: 76Kağıt Cinsi: 2. HamurÇevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver