Ys YARAMIŞ Tüplü Pik Demir Döküm Mangal Gözleme Yufka Ekmek Bazlama Sacı Et Kavurma Tavası Sacı

1.699 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ys YARAMIŞ Tüplü Pik Demir Döküm Mangal Gözleme Yufka Ekmek Bazlama Sacı Et Kavurma Tavası Sacı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ys YARAMIŞ Satıcı Ünvanı: ÜNAL YARAMIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9370062873
    Bu ürün Ys YARAMIŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüplü döküm ızgara + gözleme yufka veya ters çevirip kavurma saçlı

Ürün Özellikleri

  • Tip Tüplü / Gazlı
  • Materyal Döküm
  • Genişlik 43 cm
  • Yükseklik 8 cm
  • Derinlik 43 cm
Geri Bildirim Ver

YS YARAMIŞ Tüplü Pik Demir Döküm Mangal Gözleme Yufka Ekmek Bazlama Et Kavurma Sacı

Özellikle şehir içinde, kalabalık yerlerde mangal ve benzeri pişirme yöntemlerini kullanmak zordur. Ateş, duman, zahmeti gibi birçok dezavantajlı özelliklerinden dolayı mangal yapmak ya da ızgarada bir şeyler pişirmek günümüzde oldukça zordur. Size hem pratiklik sağlayacak hem de her işinizi kolayca yapabileceğiniz YS Yaramış Tüplü Pik Demir Döküm Mangal Gözleme Yufka Sacı ile istediğiniz her yerde kolayca mangal keyfinizi yaşayabilirsiniz. Tamamen demir dökümden kaplamasız üretimi ile size sağlıklı bir yemek pişirme deneyimi sunar. Demir döküm üzerindeki ızgara çizgileri sayesinde size lezzetli bir et yeme fırsatı verir. Dumansız ve tüpe kolay bağlanabilen özelliği ile de şehir içinde yaşadığınız evlerinizde kolayca kullanabilirsiniz.

  • Filtresi sayesinde kanserojen madde içermez
  • Kolay taşınabilir ve tüpe kolay bağlanabilir
  • Dumansız özelliği ile kimseyi rahatsız etmez

YS Yaramış Tüplü Pik Demir Döküm Mangalın Özellikleri Nelerdir?

YS Yaramış Tüplü Pik Demir Döküm Mangalın Özellikleri Nelerdir?

Birçok avantajlı özelliği ile size evlerinizde lezzetli bir mangal deneyimi sunan YS Yaramış Tüplü Pik Demir Döküm Mangal Et Kavurma Sacı, fiyatının uygunluğunun yanı sıra size kolay bir kullanım sunar. Tüpe kolay bağlanabilir özelliği ve gaz ile doğrudan bağlantıyı kesen aparatı sayesinde kanserojenden uzak, kolay et pişirmenizi sağlar. Çift taraflı yapısı sayesinde dilerseniz lezzetli mangallar yapabilir dilerseniz de sac kavurma ile etlerinizi pişirebilirsiniz. Etin yağını ve suyunu koruyan özel ısı sistemi ile size keyifle yiyebileceğiniz ızgara lezzetleri sunar. Dışarı bombeli yapısı ile arta kalan yağı kolayca tahliye edebilirsiniz. Lav taşı kullanılmadan kullanma özelliği ile size pratik bir kullanım sağlar. Dumansız oluşu sayesinde ise balkonlarınızda ve mutfaklarınızda kolayca kullanabilirsiniz. Böylece istediğiniz mangal lezzetine zahmetsiz ulaşabilirsiniz.

YS Yaramış Tüplü Döküm Gözleme Yufka Ekmek Sacı Kullanışlı mıdır?

YS Yaramış Tüplü Döküm Gözleme Yufka Ekmek Sacı Kullanışlı mıdır?

Kolay kurulumu, pratik kullanımı ve avantajlı özellikleri ile YS Yaramış Tüplü Pik Demir Döküm Mangal Sacı oldukça kullanışlıdır. Dumansız oluşu ile sizi ve çevrenizdekileri rahatsız etmez. Çoklu kullanımı ile dilediğiniz her yemeği kolayca pişirebilirsiniz. Mangal sacı ile zahmetsiz bir şekilde mangal lezzetini yaşayabilir ve sevdikleriniz ile keyifli sofralar kurabilirsiniz. Kavurma sacı ile etlerinizi tam kıvamında pişirebilirsiniz. Gözleme ve yufka yapma aparatı ile kahvaltılarınızı lezzetlendirecek seçenekleri mutfağınızda kolayca pişirebilirsiniz. Kolay kurulabilir ve tüpe kolay bağlanabilir yapısı ile sizi yormaz ve dilediğiniz her an pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Yer kaplamaz özelliği ve kolay taşınabilir yapısı ile de oldukça kullanışlıdır. Dilediğiniz her yerde ve her zaman lezzetli etler pişirebilir, mangal yapabilirsiniz. Çoklu alev dağıtma sistemi ile eşit miktarda ısı yayarak yemeklerinizi pişirebilirsiniz.

YS Yaramış Bazlama Et Kavurma Tavası Kaliteli midir?

YS Yaramış Bazlama Et Kavurma Tavası Kaliteli midir?

Kaplamasız demir döküm yapısı, direkt gaza maruz bırakmayan özelliği ile YS Yaramış Tüplü Pik Demir Döküm Mangal Gözleme Yufka Sacı oldukça kalitelidir. Tek bir ürün ile birden çok yemek pişirebileceğiniz mangal sacı ile keyifli sofralar kurabilirsiniz. Şehir içinde, evlerinizde, balkonlarınızda dumansız bir şekilde mangal keyfi yapabilirsiniz. Kurulum kolaylığı ve sağlam yapısı ile size kolaylık sağlar. Isıyı eşit yayan yapısı ile enerji tasarrufu edebilirsiniz. Gaza doğrudan maruz bırakmayan yapısıyla kanserojen etkenlerden uzak bir şekilde yemeklerinizi pişirebilirsiniz. Çıkarılabilir üst ızgarası kömür ile de kullanılabilir ve böylece dilediğiniz her yerde mangal lezzetini yakalayabilirsiniz. YS Yaramış Tüplü Pik Demir Döküm Mangal Gözleme Yufka Sacı yorumlarına bakarak sizden önce satın almış ve deneyimlemiş kişilerin tavsiyelerine göz atabilirsiniz. Yorumlar size rehberlik eder ve sac seçiminizde kolaylık sağlar. Böylece sağlıklı, dumansız, pratik ve dilediğiniz her an kullanabileceğiniz sacı kolayca satın alabilir ve kullanabilirsiniz.