1
ÇocukOto Koltuğu kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Yoyko Bear 360 ° Dönebilir Yatabilir 0-36 Kg Oto Koltuğu Isofıx/sıp/latch - Gri Ab Uyumlu

9.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yoyko Bear 360 ° Dönebilir Yatabilir 0-36 Kg Oto Koltuğu Isofıx/sıp/latch - Gri Ab Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-BABY SHOP Satıcı Ünvanı: YILDIRIM BAYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4225978298600013 Vergi Kimlik Numarası: 1530372055
    Bu ürün E-BABY SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 Kg Oto Koltuğu -gri / Yoyko Bear Spin 0-36 Kg Oto Koltuğu Isofıx/Sıp/LatchDoğumdan İtibaren Kullanabilme360 Derece DönebilmeYatma Pozisyonu Alabilme En Değerli Varlığımız Bebeklerimizin Sağlığı Ve Güvenliği İçin Özel Olarak Üretilen Yoyko Oto Koltukları Şimdi Türkiye'De!Gerçek İsofix Bağlantılı, Sağlam Ve Hafif Özel Üretim Sportif Kasası İle Tüm Gözler Bebeğinizin Üzerinde Olacak!Özel Dokulu Kumaşı Ve Dolgulu Matı İle Bebeğiniz Sarsıntılardan Etkilenmez Ve Rahat Uyur!Ece R44/04 Sertifikasına Sahip, Güvenlik Testlerinden Geçen Yoyko Oto Koltukları İle Çocuğunuz Tam Güvende!Arabanız Da Özel Olarak Güvenlik İçin Üretilmiş Bağlantılara İsofix İle Kolayca Bağlanır!Yoyko Oto Koltuklarında Özel Olarak Çarpışmalarda Çocuğunuzun Kafa Ve Boynunu Koruyan Sıp Teknolojisi Kullanılmıştır!3 Kademeli Yatma Özelliği İle Bebeğinize Rahat Bir Seyahat Sağlar.360° Dönebilme Özelliği:• 360° Dönebilme Özelliği İle Çocuğunuzun Size Döner Pozisyona Getirebilirsiniz. Her 45 Derece Kitlenir Şekilde Konumlandırabilirsiniz.• 360° Dönebilme Özelliği İle Çocuğunuzu Oto Koltuğuna Kolayca Yerleştirebilir Ve Kemer Bağlantılarını Yapabilirsiniz.• Ekstra Dolgulu Portatif İç Pedi Sayesinde Doğumdan İtibaren Kullanılabilir. Çocuğunuz Büyüdüğünde İç Pedleri Çıkartarak Daha Geniş Oturma Alanı Sunabilirsiniz.• 360° Dönebilme Özelliği Belli Ölçüde Sertliğe Sahiptir. Bu Sertliğin Sebebi Koltuğun Dönebilme Ve Her 45 Derecede Kitlenme Mekanizmasının Uyumluluğu İle İlgilidir.Kullanım Aralığı : 0 - 36 Kg (0 Ay - 10 Yaş)Sıp(Side Impact Protection) Teknolojisi İle Çocuğunuzu Yandan Gelecek Darbelerden Korur Ve Baş Dayanağı Sayesinde Ekstra Konfor Ve Destek Sağlar Yumuşak Minderli Yan Kanatlar Emniyet Kemerinin Dönmesini Engelleyen Ve Kılıfı Koruyan Kemer Kılavuzları Avrupa Güvenlik Standardı Ece R44/04 SertifikalıGroup 0+1+2+3 Merkezi Ayarlı 5 Nokta Emniyet Kemer Sistemi Koltuk Kemeri Üzerinde Bulunan Kaymaz Darbe Emici Özel Göğüs Pedleri Kolay Ayarlanabilir Uzayıp Kısalabilen Kaliteli Kemerler Isofıx (Aracınızın Şasesine Doğrudan Bağlantı) İle Güvenli Ve Kolay Montaj Latch Sistemi İle Arkadan Çelik Çengel İle Ekstra Güvenlik Türkiye'De Tek ! Çocuklarımızın Ve Aile Bireylerinin Hoşuna Gidebilecek Özel Hayvancık Dizaynlı. Leke Zor Tutan Kaliteli Özel Kumaştan Üretilmiştir. Kolay Çıkarılıp Takılabilir. Güvenlik Yoyko Oto Koltuklarında En Önemli Konudur, Bu Sebeple Mühendislerimiz Çarpışmalar Hakkında Çok Fazla Çalışmaktadırlar. Sıp (Side Impact Protection) Teknolojisi İle Darbelere Karşı Ekstra Korumalıdır. Bebeğinizin Güvenli Ve Kesintisiz Uyku Rahatlığı İçin Düşünülen 0-12 Ay Kullanım İçin Özel Olarak Yatabilir Özel Tasarım. Çok Sağlam Şaseli, Darbelere Karşı Özel Korumalı Sistem Avrupa Güvenlik Standardı Ece R44/04 Sertifikalı Group 0+1+2+3

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 0-36 Kg
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • 360 Derece Dönebilme Var
  • Ayarlanabilir Baş Desteği Var
  • 5 Noktalı Emniyet Kemeri Sistemi Var
  • Ağırlık 9-10 Kg
  • Isofix Özelliği Var
  • Yan Darbe Koruma Sistemi Var
Geri Bildirim Ver

Yoyko YYK011 Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 kg Siyah Oto Koltuğu

Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 kg Siyah Oto Koltuğu ile çocuğunuzun güvenli bir şekilde yolculuk yapmasını sağlayabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu form ve desen, çocuğunuzun seveceği niteliktedir. Bebeğinizin koltuğa otururken rahat etmesi ve sürüş boyunca güvende kalması için Yoyko Bear Siyah Çocuk Oto Koltuğu yönünde tercih yapabilirsiniz. Bebek anatomisine uygun yapısı, ekstra rahatlık ve güvenlik sunar. Ürün, bu anlamda yumuşak minderli yan kanatlara sahiptir. Üründe bulunan yatma pozisyonu özelliği de çocuğunuzun rahat bir uyku çekmesine yardımcı olur. Direksiyon başındayken çocuğunuzun güvende kaldığından emin olabilir ve kaygısız bir yolculuk geçirebilirsiniz.

  • 360 derece dönebilme özelliğine sahiptir.
  • Çocuk anatomisine uygun yapı içerir.
  • Side Impack Protection teknolojisiyle ekstra güvenlik sunar.

Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir Oto Koltuğunun Özellikleri

Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir Oto Koltuğunun Özellikleri

Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir Siyah Çocuk Oto Koltuğu modeli, çocuğunuzun hoşuna gidecek tasarım detaylarına sahiptir. Siyah ve gri renklerden oluşan oto koltuğu, sevimli ayıcık tasarımıyla çocukların beğenisini toplar. Birinci sınıf kalite materyalden üretilmiş ürün, miniklerin ve aile üyelerinin hoşuna giden özel hayvancık dizaynına sahiptir. Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 kg Siyah Oto Koltuğu modeli, çocukların sağlığı ve güvenliği ön planda tutularak tasarlanmıştır. Sağlam üretim detaylarına sahip ürün, uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 kg Oto Koltuğu modeli, 0 ay ve 10 yaş aralığındaki çocuklara kitap eder. Üründe bulunan yatırma özelliği, bilhassa 0 – 12 ay arasındaki çocukların kesintisiz uyku uyumasına yardımcı olur. Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 kg Oto Koltuğu Siyah ürün modeliyle çocuğunuza rahatlık sunabilirsiniz.

Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir Oto Koltuğu Kullanışlı mıdır?

Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir Oto Koltuğu Kullanışlı mıdır?

Yoyko Bear 360° Dönebilir Yatabilir 0-36 kg Oto Koltuğu modeli, ebeveynlerin rahatlığı ve çocukların güvenliği düşünülerek tasarlanmıştır. Oto koltuğunda bulunan 360 derece dönebilme özelliği, çocuğunuzu koltuğa oturturken kolaylık sağlar. Bu durum, aynı zamanda çocuğunuz koltuktayken istediğiniz yöne çevirme özelliği sunar. Uygun bulduğunuz pozisyonlarda kitlenir biçimde konumlandırabilir ve çocuğunuzun güvende kaldığından emin olabilirsiniz. Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 kg Oto Koltuğu Siyah modelinde mevcut olan kemerler, kolay ayarlanabilme özelliğine sahiptir. Oto koltuğunun kemer kılavuzları, emniyet bağlarının dönmesini önleyerek üst seviye güvenlik sunar. Üründe kullanılan özel dokulu kumaş ise miniklerin sarsıntılardan etkilenme oranını düşürür ve rahat bir uykuyu beraberinde getirir. Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 kg Oto Koltuğu Siyah ürün seçeneği, bu detaylarıyla kullanışlı olduğunu gösterir.

Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir Oto Koltuğu Dayanıklı mıdır?

Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 kg Oto Koltuğu Siyah ürün modeli, dayanıklı yapısıyla ebeveynlerin beğenisini toplar. Koltuk kemerlerinde kullanılan kaymaz darbe emici özel göğüs pedleri, güvenli bir yolculuk için en önemli detaylardan birini sunar. Oto koltuğunda bulunan SIP(Side Impact Protection) teknolojisi ise daha emniyetli bir oturuş için ideal ortamı sunar. Bu teknoloji, çocuğunuzu yan taraftan gelen darbelere karşı korumalara karşı korumaya yardımcı olur. Üründe, potansiyel darbelere karşı özel korumalı sistem mevcuttur. Destekli, konforlu ve güvenli bir yolculuk sunar. Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 kg Siyah Oto Koltuğu yorumları da ürünün güvenlik önemlerine işaret eder. Kullanım kolaylığı, yüksek konfor özelliği ve sağlamlık gibi özellikler, Yoyko Bear Oto Koltuğu modelini cazip hâle getirir. Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 kg Oto Koltuğu Siyah fiyatı ise bütçe dostu niteliktedir. Ürünü Trendyol aracılığıyla edinebilir ve çocuğunuza konforlu bir yolculuk sunabilirsiniz.