Genel Markalar Katmer Sacı Börek Sacı Yufka Sacı Elektrikli

1.290 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.489 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Katmer Sacı Börek Sacı Yufka Sacı Elektrikli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BÜYÜK ARISOY TİCARET Satıcı Ünvanı: YAŞAR ARISOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780046087
    Bu ürün BÜYÜK ARISOY TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün beyaz gri veya bordo renk stok durumuna göre gönderilir
  • Kullanılan ürün iadesi olmaz
  • Kargo hasar raporu olmadan hasarlı diye iade alınamaz
  • Elektrikli Termostatlı Katmer Sacı Yörükoğlu Elektrikli Katmer Sacı
  • 50 Cm Çapında Anti Bakteriyel Emaye Kaplamalı Üst Pişirici.
  • 2000 Watt Paslanmaz Çelik Rezistans
  • 50-300 C Sıcaklık Ayarlı Termostat
  • Elektrostatik Boyalı Gövde Üst Tabla Kir Oluşmasını Engelleyecek Şekilde Tasarlanmıştır.
  • Bağlantı Yerleri Özel Tekniklerle Bükülmüştür, Bu Sayede Hızlı Ve Kolay Temizlik Sağlanması Amaçlanmıştır.
  • Güçlü İzolasyona Sahip Ekoloji Ve İnsan Sağlığına Zararı Olmayan İzolasyon Malzemeleri İle Tüm Fırın Çevresini Sararak Isı Ve Enerji Kaybını En Düşük Seviyede Tutmayı Amaçlanarak Zaman, Isı Ve Enerji Kaybı Minimuma İndirmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Yörük KTMR702YRK Elektrikli Katmer Börek Yufka Sacı

Lezzetli börek ve katmer yapmak için Yörük elektrikli katmer börek yufka sacından faydalanabilirsiniz. Yörük elektrikli katmer börek yufka sacı, sunduğu özelliklerle beklentilerinizin fazlasını karşılar niteliktedir. Kaliteli yapıya sahip olan elektrikli sac, birbirinden lezzetli hamur işi ürünlerini kısa sürede pişirir. Oval tasarıma sahip olan üst kısım, yufka, katmer ve böreğin her tarafının eşit şekilde pişmesini sağlar. Bu sayede içi yumuşak dışı çıtır çıtır olan lezzetlere kolayca ulaşabilirsiniz. Yörük katmer sacı börek sacı yufka sacı elektrikli gri, mutfakta hayatınızı kolaylaştıran ürünlerden bir tanesi olur. Sacı güvenle kullanabilir, sofralarınıza renk katabilirsiniz.

  • 50-300 derece sıcaklık ayarlı termostat
  • Anti bakteriyel emaye kaplamalı pişirici
  • 2000 W paslanmaz çelik rezistans

Yörük Börek Sacı Elektrikli Yufka Sacı Özellikleri

Yörük Börek Sacı Elektrikli Yufka Sacı Özellikleri

Yörük katmer sacı börek sacı yufka sacı elektrikli bordo, kaliteli ve ergonomik yapısıyla beklentilerinizi karşılar. Markanın yüksek teknolojili tesislerinde tasarlanan elektrikli sac, kullanıcı memnuniyetini üst seviyelere çıkarır. Hamur işlerini ocak ya da fırın kullanmadan kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Yörük elektrikli katmer börek yufka sacı, elektrostatik boyalı gövdeye sahiptir. Kalitesini uzun süre koruyan ürün sayesinde birbirinden lezzetli hamur işi ürünlerini pişirebilirsiniz. Elektrostatik boyalı gövde, üst tablada kir oluşmasını engeller. Bu sayede hijyen standartlarını uzun süre korur. Yörük elektrikli katmer börek yufka sacını tercih ederek kahvaltı ve çay saatlerine renk katmak mümkündür. Birbirinden lezzetli hamur işleriyle misafirlerinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Yörük elektrikli katmer börek yufka sacı, stok durumuna göre beyaz, gri veya bordo renkte gönderilir. Satıcı firmayla iletişime geçerek dilediğiniz rengi tercih edebilirsiniz.

Yörük Katmer Sacı Yufka Sacı Elektrikli Kullanım Alanları Neler?

Yörük Katmer Sacı Yufka Sacı Elektrikli Kullanım Alanları Neler?

Yörük elektrikli katmer börek yufka sacı, geniş kullanım alanına sahip ürünlerden bir tanesidir. Mutfaktaki iş yükünü azaltan elektrikli sac sayesinde börek, gözleme ve katmer gibi lezzetleri hazırlayabilirsiniz. Hamur işlerinin boyutuna göre birden fazla yiyeceği aynı anda pişirmek mümkündür. 2000 W paslanmaz çelik rezistansa sahip olan sac, ısı dağılımını eşit bir şekilde yapar. Bu sayede katmer, gözleme ve börekler, yanma sorunu olmadan kolaylıkla pişirilebilir. Her hamur işinin pişirme süresi birbirinden farklıdır. Tercih edeceğiniz sacın ısı ayarlı olması, yiyeceklerin doğru ısıda pişmesine yardımcı olur. Yörük elektrikli katmer börek yufka sacı, 50-300 derece sıcaklık ayarlı termostata sahiptir. Isı ayarını dilediğiniz gibi yaparak birbirinden hamur işlerini hazırlayabilirsiniz.

Yörük Katmer Sacı Börek Sacı Yufka Sacı Elektrikli Kimler Alır?

Yörük elektrikli katmer börek yufka sacı ile hem yetişkinlerin hem de çocukların seveceği lezzetleri pişirebilirsiniz. Cihaz, hamur işinden yapılan yiyecekleri seven herkes için uygundur. 50 cm çapındaki anti bakteriyel emaye kaplamalı üst kısım, yiyecekleri sağlıklı bir şekilde hazırlamanıza imkân tanır. Yapışma ve yanma gibi problemler yaşamadan birbirinden lezzetli hamur işi ürünlerini yapabilirsiniz. Sacın bağlantı yerleri, özel yöntemlerle gövde içerisine saklanır. Böylece kullanım sonrasında sacı temizlemeniz daha kolay olur. Yörük elektrikli katmer börek yufka sacı, işlevselliğinin yanı sıra ergonomik tasarıma da sahiptir. Fazla yer kaplamayan ürünü dolapta ya da mutfak tezgâhında muhafaza edebilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Yörük katmer sacı börek sacı yufka sacı elektrikli yorumlarından faydalanmanız mümkündür. Yörük markası tarafından üretilen bu pratik ve işlevsel sacı Trendyol fırsatlarından yararlanarak satın alabilirsiniz.