yorni 1-3 Yaş, Zoo Sıvı Geçirmez, Cırtlı, Cepli, Makinede Yıkanabilir, Yarım Kollu Bebek/çocuk Mama Önlüğü

229 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

yorni 1-3 Yaş, Zoo Sıvı Geçirmez, Cırtlı, Cepli, Makinede Yıkanabilir, Yarım Kollu Bebek/çocuk Mama Önlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YORNi Satıcı Ünvanı: CAN ÇAYDAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1871838839600024 Vergi Kimlik Numarası: 2320122938
    Bu ürün YORNi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıvı Geçirmez, Makinede Yıkanabilir, Cepli, Tek Parça, 2 Katlı, Dikişsiz, Hiçbir Yerinden Sıvı Geçirmez, Her Yeri Aynı Kumaştan Yapılmıştır. Defalarca yıkansa da sıvı geçirmez. OEKO-Tex 100 Sertifikalı Teknik Kumaştan üretilmiştir. Yıkandıktan sonra sıvı geçiren Akrilik kumaş değildir. Not. Önlük alırken kumaşın akrilik olup olmadığını sorunuz, akrilik kumaşların sıvı geçirmezliği 5-10 yıkamadan sonra yok olmaktadır. Akrilik kumaşlar daha ucuzdur ama sıvı geçirmezlik özelliği kısa bir sonra sonra kaybolmaktadır. Yorni marka önlükler Akrilik kumaş ile üretilmemektedir. Akrilik önlükler ilk günkü özelliklerini 5-10 yıkamadan sonra kaybeder. Sıvı geçiren kumaş haline gelir. Yorni Kısa Kollu Önlük. 1-3 yaş için ideal. %100 su geçirmez, dokuma teknik kumaş, leke itici kumaş, koku tutmaz. Düşen mamalar için cepli. Makinede yıkanabilir. Hafif, kolay silinebilir. Boyundan bağlanan cırt-cırtlı. Kolayca takılıp çıkartılır. Azo-Boyar madde, BPA, PVC, vinyl, phthalate, kurşun içermez. %100 polyester kumaştan, Boyundan aşağıya 35cm, En (koltuk altı) 36cm, kol ucundan kol ucuna 41cm. Machine or hand wash
  • air dry completely before storing BPA-free, PVC-free, vinyl-free, phthalate-free and lead-free 100% polyester with TPU coating for waterproofing.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Kollu
Geri Bildirim Ver