5
Kuru Pasta kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

YÖREMİZ Tereyağlı Beypazarı Kurusu -500 Gr

74,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

YÖREMİZ Tereyağlı Beypazarı Kurusu -500 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÖREMİZ Satıcı Ünvanı: YÖREMİZ UNLU MAMÜLLER İNŞAAT TURİZM YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0983038938000012 Vergi Kimlik Numarası: 9830389380
    Bu ürün YÖREMİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20 YILLIK TECRÜBEYE DAYANAN İMALATCI YÖREMİZ BEYPAZARI KURU FIRINI YÖREMİZ TEREYAĞLI BEYPAZARI KURUSU - 500GR Beypazarı, tarihi zenginliklerinin yanı sıra yöresel yemekleriyle de ilgi odağı olmuştur. Anadolu'nun lezzetlerini barındıran yemekleri
  • sunumunun inceliği ve zarafetinden olsa gerek "İnce Takım” olarak adlandırılır. Taş fırınlarda yapılan, tazeliğini bir sene koruyan, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden Beypazarı Kurusu, Türkiye'de sadece Beypazarı'nda üretilir.
  • İlçede önemli bir geçim kaynağı haline gelen "Beypazarı Kurusu" buğday unu, süt, tereyağı, margarin, maya, tuz ve tarçın kullanılarak yapılıyor. Unun içine süt ve yağ, maya ve tarçın ilave edilerek, hamur kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurulur.
  • Hamur daha sonra elle 4 santimetre kalınlığında rulolar haline getirilerek, baklava dilimi şeklinde kesilir. Kesilen kurular, geniş tepsilere dizilerek bir süre sıcak ortamda mayalanmaya bırakılır. Kabaran hamurlar, taş fırına verilerek bir süre pişirilir.
  • Pişirilmenin ardından taş fırından çıkarılan kurular soğuduktan sonra tekrar tepsilere konularak fırına verilir ve içinde nem kalmayıncaya kadar 3–4 saat düşük derece ısıda kurutulur.
  • Kurutma işleminin ardından soğumaya bırakılan ürünümüzü, gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.
  • Afiyet olsun!
Geri Bildirim Ver

Yöremiz Tereyağlı Beypazarı Kurusu - 500 gr Büyük Kesim

Sağlıklı atıştırmalıklar, müşterilerin sıklıkla tercih ettiği, severek tükettiği klasik ve geleneksel bir tatlardır. Moral bozukluklarında, keyifli vakit geçirirken, kutlamalarda, ikramlarda başta olmak üzere sürekli tercih edilen bu lezzetlerin oldukça çeşitli türleri de bulunur. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen sağlıklı atıştırmalıkları satın alırken de dikkat etmeniz gereken bazı özellikler mevcuttur. Tercih ettiğiniz ürünlerin sağlığınızı riske atacak kanserojen maddeler içermemesi, bileşenlerin türü ve miktarı dikkat edilmesi gereken özellikler arasında yer alır. Yöremi̇z tereyağlı beypazarı kurusu - 500 gr büyük kesi̇m, sunduğu tüm bu eşsiz özellikleri sayesinde de müşteriler tarafından beğeni toplar ve sıklıkla tercih edilir. Beypazarı kurusu atıştırmalığı doğal, kaliteli ve sağlıklı bir tat olması için özenle üretilir. Siz de ürünün sunduğu lezzeti deneyimleyebilirsiniz.

  • Lezzetli bir atıştırmalık
  • Steril paketleme şekli
  • Organik

Kullanışlı Beypazarı Kurusu Özellikleri

Kullanışlı Beypazarı Kurusu Özellikleri

Sağlıklı bir atıştırmalık türü olan tereyağlı beypazarı kurusu, buğday unu, süt, tereyağı, margarin, maya, tuz ve tarçın içerikleri kullanılarak el değmeden ve son derece steril bir mutfak ortamında hazırlanır. Sağlık açısından önem arz ettiği için herhangi bir rafine şeker içermez. Hazımsızlık ve sindirim sorunlarına yol açtığından dolayı gluten içermez. Günlük kahvaltı alışkanlıklarının yanı sıra diyet ve perhizlerin de vazgeçilmez bir öğünüdür. Her türlü bozulmaya yol açan etkenlerden arındırılır ve güvenli gıda standartlarına uygun şekilde üretilir. Lezzetli tadını, üretiminde kullanılan doğal besinlerin kendi tatlarından alır. Ürün içeriklerinin hepsi katkısız ve organiktir. Ürünün paketi net 500 gram’dır. Bu denli özenli üretim şekli sayesinde de uzun süre tazeliğini korur. Paketin nemsiz, serin ve kuru bir ortamda muhafaza edilmesi taze kalmasına yardımcı olur.

Beypazarı Kurusu ile Yeni ve Eşsiz Lezzetler

Beypazarı Kurusu ile Yeni ve Eşsiz Lezzetler

Yöremi̇z beypazarı kurusu paketi içerisinde yer alan kuruların her biri eşit ve yuvarlak şekilde dilimlenir. Bu lezzetli atıştırmalık iki kez taş fırında kurutulur. Bu nedenle sert bir yapısı bulunur. Bu sunum şekli ve yapısı sayesinde de çay keyfinizin vazgeçilmez bir parçası haline gelir. Misafirlerinize, arkadaşlarınıza ya da ailenize steril bir şekilde servis etmenize yardımcı olur. Bunun yanı sıra yeni öğreneceğiniz ya da hali hazırda sahip olduğunuz birbirinden lezzetli çorba tariflerine de eşlik eder, lezzetlerine lezzet katar. Yöremi̇z tereyağlı beypazarı kurusu, yeni tatlı tarifleri ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Doğal bir antioksidan ve lif deposu olduğu için kilo almayı zorlaştırır. Zengin B vitamini sayesinde yorgunluk ve bitkinlik hissinin azalmasına, metabolizmanın hızlanmasına, kırmızı kan hücresi oluşumuna ve bağışıklık sisteminin olağan fonksiyonuna yardımcı olur.

Bütçenize Uygun Beypazarı Kurusu Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Beypazarı Kurusu Fiyatı ve Yorumları

Yöremi̇z tereyağlı beypazarı kurusu - 500 gr büyük kesi̇m fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak titizlikle belirlenir. Ürün paketinin içerisinde yaklaşık yirmi - yirmi beş adet, ayrı ayrı yerleştirilen, yuvarlak ve eşit şekilde dilimlenen beypazarı kurusu atıştırmalığı bulunur. Paketinden çıkarıldığı andan itibaren atıştırmalık zevkinizi üst noktalara taşır. Müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de çayınızın yanına yeni bir lezzet ekleyebilir ya da birbirinden lezzetli yemeklerinize ilave ederek yeni tatlar ortaya çıkarabilirsiniz. Atıştırmalık paketini kuru ve serin bir yerde muhafaza etmeye dikkat etmeniz önerilir. Ürünü oda sıcaklığında bulundurabileceğiniz gibi buzdolabında da muhafaza edebilirsiniz. Dilerseniz buzluğa atabilir, istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz. Gurme tat imkanları sunan ve pek çok tarifte kolay bir şekilde kullanabileceğiniz bu lezzetli ve sağlıklı geleneksel atıştırmalığa Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Yöremi̇z tereyağlı beypazarı kurusu - 500 gr büyük kesi̇m yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.