YÖREMİZ Beypazarı Tarhana Çorbası-500gr

74,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

YÖREMİZ Beypazarı Tarhana Çorbası-500gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÖREMİZ Satıcı Ünvanı: YÖREMİZ UNLU MAMÜLLER İNŞAAT TURİZM YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0983038938000012 Vergi Kimlik Numarası: 9830389380
    Bu ürün YÖREMİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20 YILLIK TECRÜBESİYLE İMALATCI YÖREMİZ UNLU MAMULLERİ Neden beypazarı tarhanası? Anadolu mutfağının vazgeçilmezi tarhana, içerdiği domates, biber ve yoğurt sebebiyle besleyici değeri son derece yüksek, kaliteli bir besin kaynağı olup, yüzyıllardır ninelerimizden bizlere, nesilden nesile geçmiş bir lezzetimizdir. Eski zamanlarda, insanoğlunun, yazın doğal ve taze olarak erişebildiği gıdaların, kurutularak ve fermente edilerek 12 ay boyunca tüketilmesini sağlayan bir saklama çeşidi olarak hazırlanırken, içerdiği protein ve vitaminler nedeniyle zamanla, bebeklerin ilk ek çorbası, hastaların şifası, yaşlıların sağlık kaynağı olmuş. ancak son yıllarda, içeriğindeki katkı maddelerinin çok baskın olması gerekçe gösterilerek, çocuklara tarhana çorbası verilmemesi şeklinde diyetisyen tavsiyelerine rastlanmaktadır. Yüzyıllık beslenme geleneğimizin endüstriyel gıdalara yenilmesi ve bir şifa kaynağı iken çocuklara verilmemesi önerilen bir gıdaya dönüşmesi üzerine eski tadında beypazarı tarhanası yapımının peşine düştük. Nasıl tüketebilirsiniz? Tarhana, her damak tadına göre farklı tariflerle zenginleştirilebilecek her öğün çorbası, veya bebek ana öğünü olabilir. Yoğun iş veya okul günlerinde sabahları kahvaltı edecek vakit bulamıyorsanız, akşamdan hazırladığınız tarhana çorbanızı sabah hızlıca ısıtıp bir termos bardağa koyarak yolda veya ofisinizde tüketebilirsiniz. Her öğün çorbası olarak adlandırılması bundandır. Afiyet olsun. Içindekiler: Un, domates, biber, ev yapımı yoğurt, yerli nohut, tarhana otu, tuz, yerli sarımsak *net: 500gr.
Geri Bildirim Ver