Yörece Taşköprü Sarımsak Kastamonu Taşköprü Sarımsağı 1 Kg Büyük Boy

219,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yörece Taşköprü Sarımsak Kastamonu Taşköprü Sarımsağı 1 Kg Büyük Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATTON Satıcı Ünvanı: ESRA TONTUROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8500572794
    Bu ürün BATTON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerimiz %100 yerli tohumdan üretilmiş olup kendi mahsulümüzdür.
  • Sarımsak boyutu(küçük-orta-büyük): Orta Satış fiyatı 1 kg. üzerindendir.
  • Taşköprü Sarımsağı Türk Patent Enstitüsü tarafından tescilli bir üründür.
  • Görsellerde bulunan tescil belgesi kartındaki karekodu okutarak üretimimizle ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Yerli üretim Taşköprü sarımsağı Temmuz ayından itibaren hasadı yapılmaktadır.
  • Öncesinde satışı yapılan ürünler kesinlikle Taşköprü sarımsağı değildir.
  • Taşköprü sarımsağı uygun koşullar altında 10 ay süreyle muhafaza edilebilir.
  • Güneş görmeyen serin ve kuru bir yerde asarak muhafaza edilmesi önerilir.
Geri Bildirim Ver

Yörece Taşköprü Sarımsak Kastamonu Taşköprü Sarımsağı 1 kg Büyük Boy

Sarımsak, yemeklerin lezzetini artıran önemli gıdalardan biridir. Farklı yetiştirilme yerlerinden boyut özelliklerine kadar çok sayıda sarımsak çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Yörece Taşköprü sarımsak Kastamonu Taşköprü sarımsağı 1 kg büyük boy seçeneği, lezzeti ile öne çıkar. Ürün, büyük boy sarımsakları sayesinde pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Boyut özelliği sayesinde soyma işleminde de büyük kolaylık sağlar. Pratik ve kolay kullanım niteliği ürünün pek çok kişi tarafından tercih edilmesine yardımcı olur. Yemeklere verdiği aroma ve lezzet aracılığıyla besin, çok sayıda müşterinin memnuniyetini kazanır. Ürün, Kastamonu ilinin Taşköprü ilçesinde yetiştirilir. Uygun şartlarda yetiştirilen ürün, son derece kalitelidir. Siz de ideal boyuta sahip olan ve yemeklerin lezzetini olumlu yönde değiştiren kaliteli seçeneği inceleyebilirsiniz.

  • Büyük boyutlu yapı
  • Lezzetli içerik
  • Zengin besin değeri

Lezzetli Yörece Taşköprü Kastamonu Sarımsağı 1 kg

Lezzetli Yörece Taşköprü Kastamonu Sarımsağı 1 kg

Taşköprü sarımsağı, yemeklerin lezzetinin olumlu yönde değiştirilmesine katkı sağlar. Yiyeceklerin lezzet kazanmasını sağladığı için çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Ürün, 1 kilo olarak müşterilere sunulur. İdeal gramaj özelliği sayesinde çok sayıda müşterinin memnuniyetini toplar. Ürün, pek çok yemek içerisinde kullanılır. Çeşitli mezelerden yemek soslarına kadar oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Sunduğu kullanım avantajlarıyla çok sayıda müşterinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Besinin içerisinde kuru madde yoğunluğu oldukça fazladır. Bu sayede gerekli koşullar sağlandığında uzun süre muhafaza edilebilir. Sarımsak içerisinde selenyum elementi yer alır. Bu element sayesinde ürün, insan sağlığına oldukça yararlı bir hale gelir. Kanserin önlenmesine yardımcı olurken çeşitli hastalıkların tedavisinde de destekleyici olarak kullanılır. Siz de sağlıklı yapısı ile geniş kullanım alanına sahip olan kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Sağlıklı Yörece Taşköprü Kastamonu Sarımsağı 1 kg

Sağlıklı Yörece Taşköprü Kastamonu Sarımsağı 1 kg

Yetiştirilme koşulları yardımı ile sarımsak oldukça sağlıklı ve kaliteli bir yapıdadır. Vücut için gerekli olan vitamin ve mineralleri karşılar. Sağlıklı bir vücuda kavuşma imkanı sunar. Pek çok hastalığa karşı bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Ürün, aynı zamanda saç sağlığı için de oldukça önemlidir. Saçların güçlenmesine katkı sağlar. Güçlü ve canlı bir görüntü sergilemesine aracı olur. Yörece Taşköprü sarımsak Kastamonu Taşköprü sarımsağı 1 kg büyük boy yorumları olumlu yöndedir. Müşteriler, memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Ürün, özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Siz de saçlarınızı canlı bir görüntüye kavuşturup güçlü bir yapı kazanmasını istiyorsanız sağlıklı ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. İnsan sağlığının olumlu yönde değişmesine katkı da bulunan ve yemeklerin lezzetinin artmasını sağlayan bu besini güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Yörece Taşköprü Kastamonu Sarımsağı

Cazip Fiyatlarla Yörece Taşköprü Kastamonu Sarımsağı

Dikkat çeken bu seçenek, Kastamonu ilinin Taşköprü ilçesinde yetiştirilir. Toprak özellikleri ve bitki örtüsü sayesinde ön plana çıkar. Yörece Taşköprü sarımsak Kastamonu Taşköprü sarımsağı 1 kg büyük boy fiyatı ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün boyutu ve müşterilere ulaştırılan miktarı gibi çeşitli özellikleri, fiyat aralığının belirlenmesine yardımcı olur. Ürün, farklı bütçelere sahip olan kişilerin kolay bir şekilde ulaşabileceği fiyat aralığında yer alır. Siz de insan sağlığı için son derece yararlı olan ve saçların güçlü bir görüntü kazanmasını sağlayan bu seçeneği inceleyebilirsiniz. Özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanan ve yemeklerin lezzetinin olumlu yönde değişmesine aracı olan bu lezzetli ürünü güvenle tüketebilirsiniz. Bu lezzetli besini Trendyol aracılığıyla hem hızlı hem de kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.