yopigo 4 In 1 Su Geçirmez Epilasyon Aleti Epilatör Cihazı Tüy Alma Makinesi Topuk Törpüsü

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Ürün Bilgileri

yopigo 4 In 1 Su Geçirmez Epilasyon Aleti Epilatör Cihazı Tüy Alma Makinesi Topuk Törpüsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YOPİGO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: FATMA AKTI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0420292736
    Bu ürün YOPİGO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok Amaçlı Tırnak Törpüsü Topuk Taşı Epilasyon Aleti 4 in 1 Ürün özellikleri: . 100-240 v voltaj, 50/60Hz · Yıkanabilir tasarım · Şarj led ışık hatırlatma · Ingilizce kullanım kılavuzu · 8 saat şarj süresi · Güçlü motor · Çalışma süresi 45 dakika · Her türlü cilt için uygundur · Yüz/bacaklar/koltukaltı/kol/bikini/vücut için geçerli

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Temizlik Fırçası Var
Geri Bildirim Ver

Yopigo Y5A50XA 4 In 1 Su Geçirmez Epilasyon Aleti Epilatör Cihazı Tüy Alma Makinesi Topuk Törpüsü

Kişisel bakım hem kadınların hem de erkeklerin hayatında önemli bir yere sahiptir. Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte kişisel bakım cihazlarında da yenilikler görülür. Doğru ürünleri seçerek fiyat – performans açısından beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Yopigo 4 in 1 su geçirmez epilasyon aleti epilatör cihazı, kişisel bakım sürecinde pratik çözümler sunar. Kaliteli yapısı ve fonksiyonel özellikleri sayesinde her kullanıcının beklentilerini karşılar. Birden fazla ihtiyacı tek seferde karşılayabilen cihaz, bütçenize de destek olur. Bu ürün sayesinde tırnak törpüsü, topuk taşı ve epilasyon aletini ayrıca satın almanıza gerek kalmaz. Yopigo 4 in 1 su geçirmez epilasyon aleti epilatör cihazını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Her cilt tipi için uygun
  • Yüzde, koltuk altında, bacakta ve bikini bölgesinde kullanılabilir yapı
  • 45 dakika kesintisiz çalışabilir özellik

Yopigo 4 İn 1 Su Geçirmez Epilatör Cihazının Tasarımı

Yopigo 4 İn 1 Su Geçirmez Epilatör Cihazının Tasarımı

Yopigo 4 in 1 su geçirmez epilasyon aleti, kaliteli ve şık yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Pembe ve beyaz renkli cihaz, ergonomik kullanım imkânı tanır. Ürünün özel olarak geliştirilen kıvrımlı gövdesi, tutuş kuvvetini artırır. Bu sayede cihazın elden kayması önlenmiş olur. Yopigo 4 in 1 su geçirmez epilasyon aleti epilatör cihazı, çok amaçlı kullanım imkânıyla büyüler. 4 farklı bakım başlığı sayesinde pek çok işi bir arada tamamlar. Kullanabileceğiniz başlıklar; tıraş, topuk törpü, epilasyon ve bakım olarak sıralanır. Cihaza epilasyon başlığını takarak istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz. Tıraş başlığı, uzun tüylerin kısaltılmasına yardımcı olur. Topuk törpü başlığı, topuk bakımını başarılı bir şekilde tamamlar. Bakım başlığı ise tırnakların törpülenmesine yardımcı olur. Cihazı; yüz, kol, bacak, bikini ve koltuk altı gibi vücudun pek çok bölgesinde kullanabilirsiniz.

Yopigo 4 İn 1 Su Geçirmez Epilasyon Cihazının Kullanımı Nasıl?

Yopigo 4 İn 1 Su Geçirmez Epilasyon Cihazının Kullanımı Nasıl?

Yopigo epilasyon aleti, kullanımı kolay cihazlardan bir tanesidir. Her cilt tipine uygun olan cihazı ıslak ve kuru şekilde kullanmak mümkündür. Bu sayede zamandan tasarruf edebilir, kişisel bakım sürecini kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Kablosuz çalışan Yopigo 4 in 1 su geçirmez epilasyon aleti epilatör cihazı, pratik kullanım imkânı sunar. Ürün sayesinde ulaşılması zor yerler için gerekli bakımı yapabilir, kablolara bağlı olmadan özgürce hareket edebilirsiniz. Cihazın özel cımbızları, memnuniyet yaratan sonuçlara ulaşmanızı sağlar. Ürün, yüksek dönme hızına sahip motorlar sayesinde tüyleri tek seferde alır. Tahriş, kızarıklık ve kaşıntı problemlerinin yaşanma ihtimalini en aza indirir. Yopigo 4 in 1 su geçirmez epilasyon aleti epilatör cihazı, kompakt tasarımı sayesinde kolayca taşınabilir. Son derece hafif olan ürünü seyahat çantanıza koyarak dilediğiniz yere götürebilirsiniz.

Yopigo Epilasyon Aleti Epilatör Cihazı Kullanım Süresi Nasıl?

Yopigo Epilasyon Aleti Epilatör Cihazı Kullanım Süresi Nasıl?

Yopigo 4 in 1 su geçirmez epilasyon aleti epilatör cihazı, kişisel bakım için kullanışlı çözümler sunar. 45 dakika kesintisiz çalışma süresi bulunan cihaz, işinizin yarıda kalmasını engeller. Bu süre zarfında istenmeyen tüylerden kurtulabilir ya da topuk bakımı yapabilirsiniz. Yopigo epilatör cihazı, 8 saatte tamamen şarj olur. Kullanım sonrasında başlıkları yıkayabilir, ürünü bir sonraki uygulama için hazır hâle getirebilirsiniz. Tırnakların törpülenmesine de yardımcı olan cihaz, el ve ayak bakımını verimli bir şekilde yapar. Klasik törpüleme süresini en aza indirerek kullanıcıların beklentilerine yönelik çözümler sunar. Dilerseniz Yopigo 4 in 1 su geçirmez epilasyon aleti epilatör cihazı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlayacak bu ürünü Trendyol'dan zahmetsizce satın alabilirsiniz.