yoosee Mc Ys 10800 5 Antenli Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

yoosee Mc Ys 10800 5 Antenli Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yoosee Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇOŞGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4135362330000011 Vergi Kimlik Numarası: 2120401470
    Bu ürün Yoosee tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güçlü ve stabil bir kablosuz bağlantı sağlamak için 5 antene sahip olan YOOSEE IP kamera, geniş bir alanda bile sürekli ve kesintisiz bir görüntü aktarımı sağlar.
  • Yüksek çözünürlükte görüntüler sağlayan Mc Ys 10800 YOOSEE güvenlik kamerası, 1080p HD video kalitesine sahiptir. Bu, keskin ve ayrıntılı görüntüler iletir.
  • Düşük ışık koşullarında bile net görüntüler sağlayan gece görüş özelliğine sahip 5 antenli IP kamera, gece boyunca sürekli ve etkili bir gözetim imkanı sunar.
  • 360 derece dönebilen bir tasarıma sahip olan güvenlik kamerası, geniş bir alanı gözetlemek için idealdir ve kör noktaları azaltır. Bu sayede, tek bir kamera ile geniş bir alanda sürekli ve kesintisiz bir gözetim imkanı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Yoosee Mc Ys 10800 5 Antenli Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası

Güvenlik kamerası, başta eviniz olmak üzere çeşitli yaşam alanlarınızdaki güvenliği ve tedbiri sağlamanızı destek olan bir tür teknolojik cihazdır. Gelişen teknolojiyle birlikte daha işlevsel ve pratik hale gelen güvenlik kameraları, farklı model ve markalar altında karşınıza çıkar, bu noktadaki ihtiyaçlarınızı karşılamaya çalışır. Bunlardan biri tanesi de Mc Ys 10800 5 antenli kablosuz IP güvenlik kamerası ürünüdür. Bu güvenlik kamerasını Wifi yardımıyla kullanabilirsiniz. Herhangi bir kablo bağlantısını gereksinim duymaz. Ayrıca akıllı telefonunuz ile dilediğiniz yerden bağlanabilir, güvenlik kamerasını yönetebilirsiniz. Bunun için sadece güvenlik kamerasının uygulamasını telefonunuza kurmanız ve bir internet bağlantısına sahip olmanız yeterlidir. Ayrıca Mc Ys 10800 güvenlik kamerası sayesinde sadece görüntü değil, sesi de algılayabilirsiniz. MC-YS-1080 kodlu oyunda aynı zamanda ses özelliği karşılıklıdır. Kablosuz güvenlik kamera sistemi özellikleri ile dikkat çeker.

  • Telefondan Yönetilebilir Özellik
  • Harekete Duyarlı Yapı
  • 360 Derece Görüntü Desteği

Yoosee Mc Ys 10800 5 Antenli Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası MC-YS-1080 Özellikleri

Yoosee Mc Ys 10800 5 Antenli Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası MC-YS-1080 Özellikleri

Mc Ys 10800 5 antenli kablosuz ip güvenlik kamerası içeriği bakımından bilindik güvenlik kamerası sistemlerinden ayrılır. Bu güvenlik kamerasını kullanmanız için herhangi bir kablolu sisteme gereksinim duymazsınız. Kullanım için internet bağlantısı ve güvenlik kamerasının uygulamasını telefonunuza indirmek yeterli olur. Güvenlik kamerasının size sağlamış oldukları sadece görüntüden ibaret değildir. Görüntünün yanı sıra karşılıklı ses gönderip almak da bir başka artısıdır. Sahip olduğu 5 anten ve 5 kameralı güvenlik sistemi sayesinde; Wi-Fi, görüntü ve ses bağlantısı gücünü katlayarak bir hizmet sunar. Ayrıca bu güvenlik kamerasının 360 derece dönme özelliği sayesinde ürünü kullandığınız mekana hakimiyet kurabilir, akıllı telefonunuz ile bağlanarak dilediğiniz noktaya görebilirsiniz. Bu 5 antenli kablosuz ip güvenlik kamerası aynı zamanda harekete de duyarlıdır. Kullandığınız alanda bir hareket algıladığında telefonunuza bildirim gönderir.

Yoosee Mc Ys 10800 5 Antenli Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası MC-YS-1080 Avantajları

Yoosee Mc Ys 10800 5 Antenli Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası MC-YS-1080 Avantajları

Yoosee 5 antenli kablosuz ip güvenlik kamerası başta eviniz olmak üzere çeşitli yaşam alanlarınızda kullanmanız için ideal bir yeni nesil güvenlik kamerasıdır. Bu ürünün 5 antenli ve 5 kameralı özelliğinden istifade ederek, yaşam alanlarınızdaki tedbiri ve güvenliği ele alabilirsiniz. Güvenlik kamerasının 360 derece dönme yönünden de yararlanarak, dilediğiniz her yeri görüntüleyebilirsiniz. Tüm bunları yapmak için Mc Ys 10800 5 antenli kablosuz ip güvenlik kamerası kullanımı da son derece basittir. Bunun için internet bağlantınızın olması ve kameranın uygulamasını akıllı telefonunuza indirmiş olmanız yeterli olur. Ayrıca e-posta adresiniz ile üye olarak kullanabileceğiniz için her şey tamamen sizin denetiminizde olacaktır. Bunun yanı sıra kablosuz güvenlik kamerası seti çoklu kullanıma da izin verir. Güvenlik kamerasına erişim sağlarken telefonla olduğu bilgisayar yardımıyla da bunu yapabilirsiniz.

Yoosee Mc Ys 10800 5 Antenli Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası MC-YS-1080 Fiyatları

Yoosee Mc Ys 10800 5 Antenli Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası MC-YS-1080 Fiyatları

1080p çözünürlüğe sahip olan Yoosee güvenlik kamerasına arzu ettiğiniz her yerden erişim sağlamanız mümkündür. Bu sayede yaşam alanlarınızın güvenliğini ve tedbirini elinizde tutabilirsiniz. Bu güvenlik kamerası çift taraflı ses alışverişine izin verdiği gibi tek taraflı olarak da sesinizi kameranın bulunduğu ortama gönderebilir ya da ortamın sesini dinleyebilirsiniz. Ayrıca 128 GB hafıza kartı desteği sayesinde görüntü ve sesleri de muhafaza edebilirsiniz. Yoosee güvenlik kamerası sunduğu özellikler bakımından fiyat olarak da makul bir seviyede yer alır. Ayrıca ürünü almaya karar vermeden önce yorumları da inceleyerek kararınıza yön verebilirsiniz. Mc Ys 10800 5 antenli kablosuz ip güvenlik kamerası yorumları sayesinde aklınıza takılan soruların yanıtlarını bulabilir, daha kolay karar verebilirsiniz. Ürünü almaya karar verdiğinizde ise MC-YS-1080 ürün koduyla Trendyol’dan hızlı ve kolay alışveriş yapabilirsiniz.