1
Yoga Ekipmanları kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Yoga Hareketleri 80 Yoga Kartları Destesi

500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yoga Hareketleri 80 Yoga Kartları Destesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yoga Hareketleri Satıcı Ünvanı: FATMA OKUROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6400268243
    Bu ürün Yoga Hareketleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?Nasıl Yapılır ?Faydaları & Ruhani Faydaları ?Çakraları ?Telaffuzu ? Sanskrit Açıklaması ?Su Geçirmez & Yırtılmaz & Selafon Kaplı Yoga Kartları ?Yeni Başlayan Hareketler ?Orta Seviye ?İleri Seviye ?11 Yoga Akış Kartları Yer Almaktadır. Akış Kartları İçerisinde ?Anksiyete Yoga Akışı ?Baş Ağrısı & Migren Yoga Akışı ?Depresyon Yoga Akışı ?Doğum Öncesi Bebeğiniz ve Sizin İçin Yoga Akışı ?Fibromiyalji Yoga Akışı ?Göbek Eritmek İçin Yoga Akışı ?Kilo Vermek İçin Güç Yoga Akışı (Power Yoga) ?Popo Kaldırma Yoga Akışı ?Surya Namaskar Yoga Akışı ?Vertigo Yoga Akışı ?Yüksek Tansiyon Yoga Akışı Kartlarına Yer Verilmiştir. Yoga Hareketleri kartları destesi 10 x 15 boyutlarında A6 üzerine çalışılmıştır. Organik Zarf ile Gönderimi Sağlanır. Bu Part Basımımız 200 gr organik % 100 geri dönüşümlü kağıtlara basılmıştır. Selefon kaplı değildir. Dilerseniz kendiniz de üzerine pvc yahut benzeri bir kaplama yaptırabilirsiniz. ??Kartların Herkese Şimdiden Huzur, Şans ve Bereket Getirmesini Dilerim.?? ?Sevgi ve Saygılarla?

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver