YMR Vapozon Soğuk Ve Sıcak Buhar Makinası

5.999 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

YMR Vapozon Soğuk Ve Sıcak Buhar Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YMR Medikal Satıcı Ünvanı: AKSA KOZMETİK VE ESTETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0034000915800022 Vergi Kimlik Numarası: 0340009158
    Bu ürün YMR Medikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vapozon soğuk ve sıcak buhar makinası 2 fonksiyonlu buhar cihazı Cihazın özellikleri: - yoğun buharı sayesinde ciltteki gözenekleri açarak cildin bakıma hazır hale gelmesini sağlar. - bağımsız ozon özelliği ile suyu ve uygulandığı bölgeyi dezenfekte eder. - 1.6 l su kapasitesi vardır. - buhar başlığı 360 °, buhar kolu ise 160 ° ayarlanabilir. - cam haznesinin pleksi koruma penceresinden su seviyesini görülebilir. - su seviyesi azaldığında cihaz kendini otomatik olarak kapatır. - istenildiğinde tek düğmeye basarak buharı kesip suyu sıcak tutabilirsiniz. - ozon buharı üretmektedir. - ısıtıcı (rezistans) ayar düğmesine sahiptir. - yüksek kalitelidir. - şık tasarıma sahiptir. - Metal gövdelidir. - Tekerlekli metal ayaklıdır. - Yükseklik ayarlıdır. - Her yana dönebilen başlığa sahiptir. - Termostatlıdır. - Kırılmaz su haznelidir. Güvenlik önlemleri: cihaz kontrolü, güvenlik özellikleri ve çalıştırılmasını tam olarak anlamadan cihazı kullanmayınız. Cihazı kullanmadan önce tüm kullanma talimatını dikkatlice okuyunuz. Isıtıcının su ile temas etmesine engel olun, her zaman kuru ortamlarda çalıştırın. cihazın temizlik ve bakımını yapmadan önce fişini prizden çekiniz. cihazın fişini prizden çıkarmadan önce cihazın kapalı olduğuna emin olunuz. cihazı çalışır halde bırakıp uzun süreli cihazın çalışma ortamını terk etmeyin. Cihazın paketini çıkartın ve hasarlı olmadığından emin olun. Cihazı kullanmaya başlamadan önce yükseklik ayarını yapınız Cihazımızda iki adet fonksiyon tuşu bulunmaktadır. Birincisi buhar anahtarı, yalnızca su buharı vermek içindir
  • ikincisi ise ozon anahtarı, bu anahtar ile ise verilen buharın sterilizasyonu sağlanır. Su ilavesi için makinanın içindeki suyun soğumasını bekleyiniz. Su olarak, distile su kullanılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanım Amacı Temizlik
Geri Bildirim Ver