Yitik Ülke Yayınları Beş Cinayetin Anatomisi

150 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yitik Ülke Yayınları Beş Cinayetin Anatomisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yitik Ülke - Günçe Dükkan Satıcı Ünvanı: MAVİ DELTA YAYINLARI BASIM VE DAĞITIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613121949100001 Vergi Kimlik Numarası: 6131219491
    Bu ürün Yitik Ülke - Günçe Dükkan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ünlü savci Namik Kemal Behramoglu ndan unutulmayacak bir kitap daha! Bes cinayeti irdelemek nereden aklima geldi? Neden böyle bir ihtiyaç duydum? Savcilik ve ceza avukatligi yaparak geçirdigim 35 yilda, ömrümün en güzel ve en kahirli dönemi olan bu 35 yilda, yüzlerce cinayet olayi ile karsilastim. Bir kisminda tahkikati yürüten savci idim, bir kisminda sanigi savunan avukat, birkaç tanesinde de öldürülen kisilerin yakinlarinin haklarini savunan müdahil vekili. Meslege basladigim günden, hatta hukuk fakültesine basladigim günden itibaren, cinayet suçlari beni yakindan ilgilendirmisti. Bunun en önemli nedenlerinden bir ikisine burada deginecegim. Bu kitabi kaleme almam, Türkiye'de uygulanan hukuk sistemindeki çarpikligi, cezaevlerindeki keyfiligi, tahkikatlari yürüten kisilerin egitim yetersizliklerini, yargisiz infaz yapan bir kisim medyanin sorumsuz, pervasiz tavrini, bu laçkalik içinde cinayet suçlarinin bir kismina ölüm cezasi verilmesi ve bu ceza verildikten sonra hata halinde telafisinin mümkün olmayisini gözler önüne sermek amaciyladir. Ürün Adı: Beş Cinayetin Anatomisi Ürün Kodu: 9786052027233 Basım Yılı: 2019.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Namık Kemal Behramoğlu En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Namık Kemal Behramoğlu
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver