1
Sağlık Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün
208,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
80 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yitik Şifa Yayıncılık Gerçek Tıp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Gerçek Tıp", hastalıkların gerçek sebeplerini, hastalıklara karşı çaresiz olmadığımızı, ilahi kanunları çiğneyerek şifaya ulaşılamayacağını ve yitirdiğimiz şifanın izini tekrar sürebileceğimizi anlatırken sade ve hikmet dolu bir gerçeğe işaret ediyor. Tüm Sağlık meselelerinin gerçek bir tıp yaklaşımıyla ele alındığı bu çalışmayla "az yiyerek" ve "doğru beslenerek" sağlığınızı koruyabilir
  • önerilerin yöntemlerle hastalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. "Allah, şifasını vermediği hiçbir hastalığı yaratmamıştır. Onu bilen bildi, bilmeyen de bilmedi." Hz. Muhammed (s.a.v) (Buhari, "Kader",4) (Tanıtım Bülteninden) Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Afşar Timuçin
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Gerçek Tıp; Yitik Şifanın İzinde - Aidin Salih | Yitik Şifa Yayıncılık

Aidin Salih tarafından kaleme alınan Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde kitabı ilk kez 2007’de okurlarla buluşmuştur. Hastalıklarla mücadelede çaresiz kalınmayacağını ve tedavi süreçlerinde ilahi kanunlardan destek alınması gerektiğini anlatır. Sağlıkla ilgili farklı çözüm yolları ortaya koyar.

  • İslam tıbbına bakış
  • Doğadan gelen şifa
  • Beslenme şekillerinin sağlığa etkileri

Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde Konusu

Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde Konusu

Yitik Şifanın İzinde Gerçek Tıp Dr Aidin Salih kitabıdır. Tıp bilimine farklı bir bakış açısıyla yaklaşır. Gün geçtikçe kaybedilen şifanın nasıl geri kazanılacağına dair ipuçları verir. Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde - Aidin Salih’in 40 yılı aşkın süren araştırmaları sonucu oluşturulur. Kitapta hastalıklarla mücadelede ilahi kanunların dikkate alınması gerektiğinin üzerinde durulur. Bu kanunları göz ardı ederek şifaye erişmenin imkansız olduğu anlatılır. Neredeyse tüm hastalıkların ardında yatan temel nedenler kitapta çarpıcı biçimde işlenir.

Yazar eserinde sade ve açıklayıcı bir dil kullanır. Şifanın izinden nasıl gidebileceğinize işaret eder. Doğru ve dengeli beslenmenin ve az yiyecek tüketmenin önemine vurgu yapar. Yitik Şifanın İzinde okuyarak sağlıklı bir yaşam için hangi adımları atmanız gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kitap, modern zamanın İslam tıbbı eseri olarak nitelendirilir. Doktor Aidin Salih Yitik Şifa adlı eserinde sağlıkla ilgili görüşlerinizi kökten etkileyecek bilgilere yer verir. Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde kalp hastalıkları, kolesterol ve obezite gibi rahatsızlıklara farklı bir pencereden bakmanıza yardımcı olur.

    Yitik Şifanın İzinde Kitabının Faydaları

    Yitik Şifanın İzinde Kitabının Faydaları

    Doğru ve dengeli beslenme canlıların yaşam kalitesini doğrudan etkileyen bir konudur. Beslenmenin hem fiziksel hem de ruhsal bütünlük üzerinde önemli etkileri bulunur. Yitik Şifanın İzinde kitabı beslenmenin yaşam kalitesine etkilerini akıcı bir dille ele alır. Yazar bu eserinde hangi temel besin maddelerinin vücut bütünlüğü için gerekli ve yararlı olduğunu da anlatır. Aidin Salih doğanın kendi içinde kusursuz bir dengesi olduğunu ve bu dengenin korunması için insan müdahalesine gerek olmadığını vurgular. Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde okumanın bazı faydaları şunlardır:

    Doğru olduğuna inanılan beslenme alışkanlıklarının sağlığı nasıl etkilediği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. İlahi kudret ve modern tıp biliminin ahenk içinde olması gerektiğiyle ilgili bilgilere erişebilirsiniz. Yitik şifa kitabı doğaya ve insan sağlığına bakış açınızı değiştirebilir. Yazar Gerçek Tıp (ciltli) Yitik Şifanın İzinde kitabında kendi yaşadığı hastalık süreçlerini ve iyileşme aşamalarını da referans almıştır. Aidin Salih Yitik Şifa okuduğunuzda temizlik ve bakım için kullanılan kimyasal içerikli ürünlerin sağlığı nasıl etkilediğini çarpıcı biçimde görebilirsiniz.

      Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde Trendyol’da

      Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde Trendyol’da

      Aidin Salih Gerçek Tıp kitap okumayı sevenlerin kütüphanelerinde bulunması gereken eserler arasına yer alır. Basıldığı ilk günden itibaren çok satanlar listesine girmeyi başarır. Tıp bilimine farklı bir bakış açısıyla yaklaşan yazar, sağlığı geri kazanmak ve koruyabilmek için doğadan ve ilahi kudretten destek alınması gerektiğini vurgular. Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde Yitik Şifa Yayınları tasarından basılır. 432 sayfadan oluşan bu eser akıcı bir dile sahiptir. Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde yorumları kitapla ilgili olumlu görüşleri içerir. Kitapla ilgili detaylı bilgi almak isterseniz bu yorumlardan faydalanabilirsiniz. Gerçek Tıp kitap sayfalarının içinde kütüphanelerin baş köşesine yerleşmeye adaydır. Doğanın sağlık üzerindeki etkilerini, beslenme düzeninin yaşam kalitesini nasıl etkilediğini, ilahi güçten koparak sağlığın korunup kotunamayacağını öğrenmek isterseniz, Yitik Şifanın İzinde okuyabilirsiniz. Aidin Salih Gerçek Tıp satın almadan önce müşteri deneyimlerini ve indirim fırsatlarını inceleyebilirsiniz. Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde fiyat olarak her kesimden insanın ulaşabileceği aralıklardadır. Uygun fiyatlı Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde satın almak için Trendyol avantajlarından faydalanabilirsiniz.