YILMAZNARGİLE Kefo Armadillo Sırt Çantalı Nargile Takımı

2.280 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

YILMAZNARGİLE Kefo Armadillo Sırt Çantalı Nargile Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erosboss Satıcı Ünvanı: EREN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1799823290000000 Vergi Kimlik Numarası: 5311728639
    Bu ürün erosboss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kefo'dan 2021 model "yeni nesil nargil takımı" Uçak alüminyumundan üretilen bu takımın, suya giren ser borusu 304 paslanmaz çelikten üretilmiştir. Difüzör sistemi sayesinde son derece rahat ve sessiz bir çekim vaadeden bu takım, Canlı renk ve daha önce yapılmamış tasarımı ile, çıktığı ilk günden itibaren odak noktası haline gelmiştir. Gelin takımın başlıca özelliklerine hep birlikte bir göz atalım, -Çantalı yapısı sayesinde ister omuz hizasında, ister el çantası olarak kullanabilme özelliği -Daha önce bu derece hafif bir takım taşımış olamazsınız. Son derece hafif yapısı sayesinde rahat içim, hazırlama ve taşıma olanağı. -Difüzörlü sistem sayesinde adeta nefes alıyormuş gibi içim sağlarsınız. -Çelik ser borusu sayesinde, paslanma vb. olumsuz durumlar ile karşılaşmazsınız. -Göz alıcı 4 farklı renk seçeneği (Sarı-Kırmızı-Gri ve Siyah) -Armadillo 4 çıkış sayesinde, birden fazla marpuç bağlayarak 2 ya da daha fazla kişi içim imkanı. -Özel lülesi ve maşa ile birlikte gelmektedir. -Mühendistik çizimi ile yapılan ve incelemeler sonrasında geliştirilen bu takım özel işlemeli tırtıklı desenlidir. -Yaklaşık 40 cm olan nargile takımı hem masaüstünde hem de yerde kullanım için idealdir. -Üst ser kısmı gibi, marpuç da özel tırtıklı bir tasarıma sahiptir. Önemli Not : Takımda 4 marpuç girişinde de bilye bulunmaktadır. Nargile takımınızın tahliye etmesini istiyorsanız, marpuç takılan kısımdaki bilyenin çıkartılması gerekmektedir. Böylece takım tam tahliye işlevini yerine getirecektir.
Geri Bildirim Ver