Yıldırım 4 Adet Taharat Çubuğu Ucu Plastik Beyaz Taharet Borusu Ucu Perletörü Aparatı

69,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
88,95 TL
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
89,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yıldırım 4 Adet Taharat Çubuğu Ucu Plastik Beyaz Taharet Borusu Ucu Perletörü Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECOR ASSİST Satıcı Ünvanı: DECOR ASSİST YARDIM VE SERVİS HİZMETLERİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK DEKORASYON TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001109230400001 Vergi Kimlik Numarası: 0011092304
    Bu ürün DECOR ASSİST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yapıtaşı yapı market üniversal plastik klozet taharet çubuğu ucu perletörü beyaz 4adet Uygulama: Bu taharet ubuğu ucu üniversal uç olup plastik çubuklu tüm taharet uçlarına önden vidalayarak takılabilir. Mevcut klozetinizin taharet ucu kırılmışsa veya kirlenmişse önden sökerek bu ucu vidalama şeklinde rahatlıkla takabilirsiniz Montaj esnasında takmak için ustalık gerektirmez herkes takabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Rezervuar İç Takım
Geri Bildirim Ver

Yıldırım 4 Adet Taharet Çubuğu Ucu Plastik Beyaz Taharet Borusu Ucu Aparatı

Taharet ucu aparatı, klozetlerde bulunan küçük musluklara verilen isimdir. Vana ile açılarak klozet içine su gelmesini sağlar. Yıldırım 4 adet taharet çubuğu ucu plastik beyaz taharet borusu ucu aparatı, kırılan ya da kirlenen taharet parçalarını değiştirebilmenizi sağlar. Kısa sürede monte edilen yapısı zaman kaybetmenizi önler. Su akışını rahat bir şekilde sağlayabilecek boyuttaki deliği, oluşabilecek tıkanıklıkları önler. Kaliteli plastikler kullanılarak imal edilen bu ürün uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Kırık ya da çatlak oluşmadan rahat bir şekilde kullanım fırsatı sunar. Tüm klozetlerdeki taharet musluklarına uyum sağlayan boyutu ile sizi her anlamda memnun eder. Değiştirmek istediğiniz taharet ucu için bu kaliteli ürünü tercih edebilirsiniz. Kısa sürede ve kolayca monte ederek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

  • Kaliteli plastik malzeme
  • Kolay montaj sağlayan tasarım
  • Tüm klozet tipleri ile uyumlu boyut

Kaliteli Yıldırım 4 Adet Plastik Beyaz Taharet Ucu Aparatı

Kaliteli Yıldırım 4 Adet Plastik Beyaz Taharet Ucu Aparatı

Kullanışlı ve kaliteli malzemelerden imal edilen plastik ürünler günlük yaşamda kolaylık sağlar. Taharet çubuğu ucu kolay bir şekilde monte edilen yapısı ile büyük beğeni toplar. 2,6 cm uzunluğu ve 1,5 cm genişliği ile kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Beyaz rengi sayesinde klozet ile uyumlu bir görünüm elde etme fırsatı sunar. Standart girişe sahip ideal boyutu, conta mantığı ile klozete monte edilmesini sağlar. Üç parçadan oluşan monte etme süreci kısa süre içerisinde taharet ucunu yerleştirme olanağı tanır. Eski ucu çıkardıktan sonra conta ve üst kapak parçaları ile taharet ucunu klozete pratik bir şekilde takabilirsiniz. Ön tarafta döndürerek ucu klozete sağlam bir şekilde tutturabilirsiniz. Ustaya gerek kalmadan taharet ucunu değiştirme avantajı sağlayan bu ürün ile hem zamandan hem de paradan tasarruf edebilirsiniz.

Yıldırım 4 Adet Plastik Beyaz Taharet Ucu Aparatı Yorumları

Yıldırım 4 Adet Plastik Beyaz Taharet Ucu Aparatı Yorumları

Klozetinizdeki taharet musluğu ucunu usta çağırmadan hızlı bir şekilde değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Yıldırım taharet aparatı sayesinde bozulan klozet musluklarınızı zaman kaybetmeden değiştirebilirsiniz. 4 adet taharet çubuğu ucu evinizde her zaman yedek bulunmasını sağlar. Çoklu olarak satışa sunulan bu paket tüm klozetleriniz için tek seferde alışveriş yaparak ihtiyaç duyulan parçalara ulaşma olanağı tanır. Pratik bir şekilde monte edilen bu uçları evinizdeki tüm klozetler için kullanabilir, kalanlarını yedek olarak saklayabilirsiniz. Conta mantığı ile dönerek klozete yerleştirilen bu ürün zaman kaybetmenizi önler. Dakikalar içerisinde yeni ve sağlam taharet musluğu ucunu kullanmaya başlayabilirsiniz. Satın almadan önce Yıldırım 4 adet taharet çubuğu ucu plastik beyaz taharet borusu ucu aparatı yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürün kalitesi ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Yıldırım 4 Adet Plastik Beyaz Taharet Borusu Ucu Fiyatları

Yıldırım 4 Adet Plastik Beyaz Taharet Borusu Ucu Fiyatları

Yıldırım 4 adet taharet çubuğu ucu plastik beyaz taharet borusu ucu aparatı fiyatları belirlenirken ürünün tüm kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. Kolay temizlenebilen plastik yapısı tüm deterjanlara karşı dayanıklıdır. Çamaşır suyu gibi kimyasal deterjanlar ile rahatça temizleyebilirsiniz. Kaliteli plastiği yıpranmadan uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Kaplama ya da boya barındırmayan yüzeyi, rengini hiçbir zaman kaybetmez. İdeal boyutu her klozete rahat bir şekilde monte etme olanağı tanır. Conta ve üst kapağı ile döndürerek klozete sabitleyebilirsiniz. Paket içinde 4 adet bulunan bu uç, evinizde yedeklemenizi sağlayarak acil durumlarda kullanabilme fırsatı sunar. Dakikalar içerisinde monte edilen bu ürünü kırılan taharet borusunu değiştirmek için kullanabilirsiniz. Sağlam ve kullanışlı yapıya sahip bu taharet borusu ucu aparatını Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.