Yıldırım 2 Adet Hayvan Nalı 60no At Nalı Eşşek Boğa Nalı Demir Nal Büyük Baş Nal

417,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yıldırım 2 Adet Hayvan Nalı 60no At Nalı Eşşek Boğa Nalı Demir Nal Büyük Baş Nal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILDIRIM NALBUR Satıcı Ünvanı: ERHAN YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9550293517
    Bu ürün YILDIRIM NALBUR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HAYVAN NALI
Geri Bildirim Ver

Yıldırım 2 Adet Hayvan Nalı 60 No At - Eşşek - Boğa Nalı Demir Büyük Baş Nal

Genellikle hayvanların yolda rahat hareket edebilmeleri için kullanılan yıldırım 2 adet hayvan nalı 60 no at - eşek - boğa nalı demir büyükbaş nal, büyük beğeni alır. At, eşek ve boğalar başta olmak üzere tüm nal takılabilen hayvanlarda rahatlıkla kullanabilir. Yeterli kalınlıkta olmasıyla yerdeki zararlı maddelerin hayvanın ayağına zarar vermesini engeller. Böylece ayak tabanının zedelenmesini önler. 10 cm genişlikte olan at - eşek - boğa nalı ayağa tam olarak oturur. Küçük ve rahat taşınabilir olduğu için her yere zahmetsizce götürerek büyükbaşlara istediğiniz yerde takabilirsiniz. Kullanışlı ve hafif bir tasarım sahip olan bu seçenek çivilidir. Bu hayvanlara bakan müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. 230 gr ağırlıkta olan bu ürünü siz de kolaylıkla satın alabilirsiniz.

  • Kullanışlı tasarım
  • Hafif yapı
  • İdeal genişlik

Yıldırım 2 Adet Hayvan Nalı 60 No At - Eşek Özellikleri

Yıldırım 2 Adet Hayvan Nalı 60 No At - Eşek Özellikleri

Yıldırım 2 adet hayvan nalı 60 no at - eşek - boğa gibi hayvanlara sahip olanlar tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Müşteriler, ürünün yerden 7 cm yüksek olmasını beğendiklerini dile getirirler. Model, geniş ve kaliteli tasarımı sayesinde hayvanların ayaklarını rahatsız etmez. At - eşek - boğa demir büyükbaş nal ayak ölçüsüne göre tasarlanması ile hayvanın ayağını sıkmaz. Uzun süre kullanımda dahi ayağında iz yapmaz. 60 numara olması sayesinde boğaların ayağına tam oturur. Bu ürünü ihtiyaç duyduğunuz her daim yanınızda taşıyabilirsiniz. Çivi çakma özelliği sayesinde hayvanınızın ayağından siz çıkartana kadar kolaylıkla çıkmaz. Bu nal, uzun yol kat edeceğiniz hayvanınızı ürkütmez. Kaliteli ve kullanışlı olan ürün, hayvanınız için uzun zamanlar kullanım rahatlığı sağlar. Markanın nal çeşidini satın alarak hayvanınızın ayağını koruyabilirsiniz.

2 Adet Hayvan Nalı 60 No At - Eşek - Boğa Nalı Avantajları

2 Adet Hayvan Nalı 60 No At - Eşek - Boğa Nalı Avantajları

Yıldırım markalı olan modeli at, eşek ve boğa gibi hayvanların ayaklarında kullanmak mümkündür. Çivi destekli olmasıyla hayvanlarınızın ayağını uzun zamanlar yerdeki gözle görülmeyen maddelerden korur. Kullanışlı olan model, uzun süre boyunca ilk günkü kaliteli demir malzemesini muhafaza eder. Kolaylıkla paslanmayan ve dayanıklı olan bu metal malzeme, hidrofobi özelliktedir. Hayvanınızın ayağına göre özel ölçülerde ayarlanabilir yapısıyla sizi her anlamda memnun eder. 230 gr ağırlığa ve siyah renge sahip olan bu modeli, büyükbaş hayvanların hepsinde tercih edebilirsiniz. Pratik ve hızlı bir şekilde takılabilir olması ürünün beğenilen avantajları arasında yer alır. Yıldırım 2 adet hayvan nalı 60 no at - eşek - boğa fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Bütçe dostu fiyatı ile beğeni toplayan markanın bu ürününü inceleyebilirsiniz.

60 No At - Eşek - Boğa Nalı Demir Büyükbaş Nal Yorumları

60 No At - Eşek - Boğa Nalı Demir Büyükbaş Nal Yorumları

Kaliteli ve kullanışlı bir ürün olan hayvan nalı, ideal ölçüleri sayesinde birçok büyükbaş hayvan bakan kişinin favorisidir. Aynı zamanda pratik bir şekilde takılabilir olması ile beğeni toplar. Oldukça uzun ömürlü bir metal malzemeye sahiptir. Bu şık tasarımlı ürün, aynı zamanda suya karşı dayanıklıdır. Eşsiz özelliklere sahip olan modelin iki adet olması, büyükbaş bakan müşterilere avantaj sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde hayvanlarınızın ayaklarını koruyabilirsiniz. Kullanışlı yapısı sayesinde herhangi bir yolda kaymaz. Uzun yolculuklar esnasında eşeklerin ayaklarının zedelenmesini önler. Yıldırım 2 adet hayvan nalı 60 no at - eşek - boğa yorumları bölümünü Trendyol aracılığıyla okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan yorumlar, modelin dayanıklı yapısı ve özellikleri hakkında fikir verebilir. Daha sonra modeli uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek güvenle satın alabilirsiniz.