Yıldırım kuruyemiş Çikolata Kaplamalı Pişmaniye 200 Gr.

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yıldırım kuruyemiş Çikolata Kaplamalı Pişmaniye 200 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuruyemiscin Satıcı Ünvanı: ONUR CAN DEĞİRMENCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2730773827
    Bu ürün Kuruyemiscin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler Pişmaniye %90: Buğday Unu Beyaz Şeker
  • Hidrojene Bitkisel Yağ (palm)
  • Glikoz
  • Vanilin
  • İçme Suyu
  • Limon Tuzu (E330)
  • Çikolata Kaplaması (bitter konfiseri kuvertür çikolata) %10:
  • Beyaz Şeker
  • Hidrojene Bitkisel Yağ (palm)
  • Kakao Tozu
  • Emülgatör (soya lesitini)
  • Alerjen Uyarısı Gluten içerir.İz miktarda tereyağı bulunur.
Geri Bildirim Ver

Yıldırım Kuruyemiş Çikolata Kaplamalı Pişmaniye, 200 gr

Pişmaniye; tadı, aroması, kokusu ve damakta bıraktığı hisle size lezzetli ve keyifli bir deneyim sunar. Anadolu'nun hemen her yöresinde bulunan geleneksel bir üründür. Ürün, müşteriler tarafından sevilerek tüketilir. Tadı herkesçe oldukça beğenilir. Birçok çeşidi vardır. Klasik sade halinin dışında, çikolata kaplaması ile oldukça dikkat çeker ve lezzetlidir. Pişmaniye çikolata kaplı hali ile lezzetseverleri cezbeder. Ürün; buğday unu, beyaz şeker, bitkisel yağ (palm), vanilya, kakao tozu, limon tuzu, %10 bitter çikolata ve sudan yapılır. Panayırların vazgeçilmez tatlısıdır. Aileniz ve sevdikleriniz için lezzetli bir ikramlıktır. Ürün, çikolatalı kaplaması ile beğeni toplar. Ayrıca sevdikleriniz için onları mutlu edecek güzel bir hediyedir. Siz de bu ürünü tercih ederek ürünün lezzetli tadını deneyimleyebilirsiniz.

  • Lezzetli ve geleneksel tat
  • Kendine has aroma
  • Özel çikolata kaplaması

Yıldırım Kuruyemiş Çikolata Kaplamalı Pişmaniye Özellikleri

Yıldırım Kuruyemiş Çikolata Kaplamalı Pişmaniye Özellikleri

Ürün, lezzetli ve hafif şekerlemeler arasında yer alır. Lezzetli çikolata kaplaması ile daha önce hiç tatmayanları bile kendisine çeker. Geleneksel tadıyla pişmaniye hem görüntüsü hem de tadıyla oldukça beğeni toplar. Hem kendiniz için oldukça keyifli bir tatlı hem de sevdikleriniz ve misafirleriniz için güzel bir ikram seçeneğidir. Çay ve kahvenizin yanına oldukça yakışan bir tatlı alternatifidir. Çocuklarınızın zevkle tüketeceği bir şekerlemedir. İçerisindeki pişmaniye ve dış kaplamasında bulunan bitter çikolatası ile oldukça dikkat çeker. Çikolata kaplı pişmaniye, geleneksel bir ürünün modern yorumudur. Yıldırım Kuruyemiş çikolata kaplamalı pişmaniye 200 gr'lık paketi ile müşterilere sunulur. Sıklıkla tüketilen lezzetli şekerlemelerden biridir. Hem yurt içinden hem de yurt dışından alıcıları bulunur. Lezzetseverler tarafından özellikle tercih edilir. Hem pişmaniye hem de çikolata severleri memnun eden bir tatlıdır.

Yıldırım Kuruyemiş Çikolata Kaplamalı Pişmaniye Yorumları

Yıldırım Kuruyemiş Çikolata Kaplamalı Pişmaniye Yorumları

Çikolata kaplı pişmaniye hem sevdiklerinize hem de çocuklarınıza güvenle yedirebileceğiniz, sofraların vazgeçilmez tatlılarındandır. Özgündür ve hafif bir yapısı vardır. Osmanlı döneminde saraylarda bulunmasi itibarıyla saray helvası olarak da bilinir. İçerisinde şeker, bitter çikolata ve kakao ürüne oldukça lezzet verir ve tam bir enerji deposudur. İçerisindeki şeker, vücutta protein ve yağlardan daha hızlı tüketilir ve hızla enerjiye dönüşür. Eğer yoğun bir gün geçiriyorsanız, enerjiniz düştüğünde hemen çikolatalı pişmaniye yardımınıza koşar. Beyin, vücudun en çok enerji harcayan organıdır. Bir projeye ya da derse odaklandığınızda, dikkatinizi toparlamak için çikolatalı pişmaniye size yardımcı olur. Bitter çikolatası damağınızda güzel bir his bırakır. Yıldırım Kuruyemiş çikolata kaplamalı pişmaniye 200 gr yorumları ile dikkat çeker ve öne çıkar. Lezzetli bitter çikolata kaplamasıyla müşterilerin beklentilerini karşılar.

Yıldırım Kuruyemiş Çikolata Kaplamalı Pişmaniye Fiyatı

Yıldırım Kuruyemiş Çikolata Kaplamalı Pişmaniye Fiyatı

Lezzetli bitter aroması ile müşterilerin ilgisini çeken çikolatalı pişmaniye, vazgeçilmez bir tatlı alternatifidir. Misafirlerinize ikram edebileceğiniz güzel bir tatlıdır. El değmeden hijyenik koşullarda üretilir ve müşterilere ulaştırılır. Herkesin keyifle tüketebileceği bir üründür. Çikolata kaplaması ile, müşteriler tarafından beğeni toplar ve sıklıkla tercih edilir. Ayrıca kahvenin yanına sunum olarak da oldukça yakışan bir tatlıdır. İçerisindeki karbonhidrat oranı ile yüksek enerji verir. Yıldırım Kuruyemiş çikolata kaplamalı pişmaniye 200 gr fiyatı ürünün içeriğine göre belirlenir ve size sunulur. Hediyelik tatlı seçeneği olarak düşünebilir, sevdiklerinize alarak, onları mutlu edebilirsiniz. Siz de tüm özellikleri ve lezzetli tadı ile dikkat çeken bu ürüne Trendyol üzerinden bütçenize uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Yorucu ya da enerjisiz geçen günlerinizi çikolatalı pişmaniye ile rahatlıkla keyifli bir hale getirebilirsiniz.