Yiğit Cetinel Balkon Çamaşır Kurutmalık Askılığı Kare Küpeşte Balkon Askısı 80x30 Mm

399,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yiğit Cetinel Balkon Çamaşır Kurutmalık Askılığı Kare Küpeşte Balkon Askısı 80x30 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAN EVİM Satıcı Ünvanı: RAMAZAN CAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1970046927
    Bu ürün CAN EVİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Yiğit Çetinel Balkon Çamaşır Kurutmalık Askılığı Kare Küpeşte 80x30 mm

Çamaşır kurutmalığı, yıkanan ve ıslak bir halde olan kıyafetleri kurutma amacıyla kullanılan bir ev eşyasıdır. Eşyaları kurutmanın sağlıklı yollarından biri, rüzgar ve güneşe maruz bırakmaktır. Bu askılık sayesinde kıyafetlerinizin doğal bir şekilde kurumasını sağlarsınız. Kıyafetlerin havalanmasını sağlayan rüzgar sayesinde kumaşın üzerine sinen kötü kokular yok olur. Balkon demirine sabitlenen Yiğit Çetinel balkon çamaşır kurutmalık askılığı kare küpeşte 80x30 mm ürünü, evin içerisinde yer işgal etmediği için müşteriler tarafından memnun bir şekilde kullanılır. Büyük boy olarak nitelendirilen ürün, birçok çamaşırın kurumasına olanak sağlar. Balkon küpeşte çamaşır kurutma askılığı, çoğu balkona uyumlu olması sayesinde geniş bir kitleye hitap eder. Yaklaşık olarak 2 metre aralık bırakarak takabilirsiniz.

  • Çamaşır kurutmak için kullanılır
  • Metal malzeme içeriğine sahip ürün
  • Balkon ve pencere önüne kurulabilir

Yiğit Çetinel Çamaşır Kurutmalık Askılığı Özellikleri

Yiğit Çetinel Çamaşır Kurutmalık Askılığı Özellikleri

Balkon çamaşır kurutmalık askılığı kare küpeşte 80x30 mm ürünü, demonte bir şekilde gönderilir. Paketin içerisinde yer alan kurulum kılavuzu sayesinde rahatça monte edebilirsiniz. Kolay bir şekilde kurulum sağlayabileceğiniz bu ürünü alyan anahtarı yardımıyla sabitlersiniz. Şeması numaralı olan kurulum kılavuzu, anlaması ve uygulaması kolay olacak şekilde tasarlanır. Gümüş renkli olarak üretilen balkon çamaşır kurutma askısı kare küpeşte 80x30 mm modeli, şık görünümüyle bütün balkonlara uyum sağlar. Kaliteli boya içeriği, zamanla dökülme ve aşınma yapmaz. Güneş ve yağmura karşı dayanıklı olan ürünü uzun zaman sonra dahi konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Eni 8, boyu 3 cm olarak tasarlanan profile uygun bir modeldir. Ürüne dahil olan vidaları kullanarak, sorunsuz bir şekilde kurulum gerçekleştirebilirsiniz. Kaliteli ipler, çamaşırları rahatlıkla taşır.

Yiğit Çetinel Çamaşır Kurutmalık Askılığı Yorumları

Yiğit Çetinel Çamaşır Kurutmalık Askılığı Yorumları

Yiğit Çetinel balkon çamaşır kurutmalık askılığı kare küpeşte 80x30 mm yorumlarında modelin oldukça kullanışlı bir yapıya sahip olduğundan bahsedilir. Hem yer tasarrufu oluşturan hem de çamaşırların doğal bir şekilde kurumasını sağlayan bir üründür. Paketin içerisinden çıkan ip, kalın ve kaliteli yapısı sayesinde asılan ürünlerin ağırlığını sorunsuz bir şekilde taşır. Bronz renge sahip olan ip, kurutmalığa hoş bir hava katar. İki ip arasında yeterli mesafe olması sayesinde çamaşırların tamamı rüzgara maruz kalır. Dolayısıyla, homojen bir kuruma sağlanır. Metal malzemeden üretilen çamaşır kurutma askılığı, dayanıklı yapısı sayesinde kesintisiz bir şekilde kullanılır. Kolay bir şekilde monte edilir. Bu ürünü, balkon ve balkon demiri ölçülerine dikkat ederek sipariş vermeniz tavsiye edilir. Ürüne, hem kıyafet hem de nevresim takımlarını gönül rahatlığıyla asabilirsiniz.

Yiğit Çetinel Çamaşır Kurutmalık Askılığı Fiyatları

Yiğit Çetinel Çamaşır Kurutmalık Askılığı Fiyatları

Yiğit Çetinel balkon çamaşır kurutmalık askılığı kare küpeşte 80x30 mm fiyatları, modelin kalite düzeyine göre belirlenir. Ağır çamaşırları dahi taşıyabilen bu kurutmalık, dayanıklı yapısıyla ön plana çıkar. Yeterli parçalara sahip olan paket içeriği sayesinde sorunsuz bir şekilde kurulum yapabilirsiniz. Özellikle küçük alana sahip olan evler için kullanışlı bir eşyadır. Balkon demirlerine zarar vermemesi sayesinde müşteriler tarafından memnuniyet içerisinde kullanılır. Askılıkta bulunan tüm iplere rahat bir şekilde erişim sağlayarak, çamaşırları sorunsuz bir şekilde asabilirsiniz. Sürekli çamaşır yıkayanlar için oldukça pratik bir üründür. Çamaşırlar, rüzgarın etkisiyle hızlı bir şekilde kuruduğundan balkon çamaşır askısı kare küpeşte modelini efektif bir şekilde kullanmanız mümkündür. Yiğit Çetinel tarafından satışa sunulan çamaşır kurutma askılığını Trendyol üzerinden inceleyebilir ve balkon ölçülerinize uygun olacak şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.