Yiğit 12v 72 Ah -75 Ah 75ah Amper Turkuaz Akü,( Akü Güvencesiyle)

2.650 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.575 TL

Ürün Bilgileri

Yiğit 12v 72 Ah -75 Ah 75ah Amper Turkuaz Akü,( Akü Güvencesiyle)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: energyplus Satıcı Ünvanı: RAHMİ KUZU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3842844337600013 Vergi Kimlik Numarası: 6010044208
    Bu ürün energyplus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12 V 75 AH TURKUAZ AKÜ 2021/08 YİĞİT AKÜ GÜVENCESİYLE UYGUN FİYAT - KALİTELİ ÜRÜN ADINIZA FATURALI 278-175-190h mm

Ürün Özellikleri

  • Amper 75
  • Akü Volt 12 Volt
  • Akü Özellikleri Standart
Geri Bildirim Ver

Turkuaz Akü 75 Amper 12 V (Yiğit Akü Güvencesi) Trendyol'da

Yiğit 12v 72 ah -75 ah 75ah amper turkuaz akü kaliteli teknolojik donanımı ve yüksek performans verimi ile ön plana çıkan oldukça kullanışlı bir üründür. Çeşitli bilgisayar modellerinin yanı sıra farklı alanlarda da kullanılabilen bu cihaz pek çok yönden büyük avantajlar sunar.

 
  • Fonksiyonel kullanım
  • Yüksek performans gücü
  • Ergonomik tasarım

Yiğit 12v 72 Ah -75 Ah 75ah Amper Turkuaz Akü İşlevleri

Yiğit 12v 72 Ah -75 Ah 75ah Amper Turkuaz Akü İşlevleri

Yiğit 12v 72 ah -75 ah turkuaz akü sıradan araç akülerinin yerine uzun ömürlülüğü ile dikkat çeken sağlam ve dayanıklı bir üründür. Aracınızın kusursuz şekilde çalışmasına olanak sağlayan bu cihaz sayesinde kullanıcılar pek çok işlemi doğrudan kolayca takip etmektedir. Çeşitli sektörler tarafından kullanılan indirimli fiyat seçenekleriyle alabileceğiniz bütçe dostu bir üründür. Bazı araç akü türleri karmaşık yapıda olsa da ciddi anlamda kafa karışıklığına neden olmayan bu ürün son derece sade ve anlaşılır bir dizayna sahiptir. Aracınıza kolaylıkla entegre edebileceğiniz ve beklentilerinizi kusursuz şekilde karşılayabilen kaliteli bir üründür. İdeal hafif yapı özellikleri ile ergonomik kullanım deneyimi sunar. Her yere kolayca taşınabilen kullanışlı bir malzemedir. Aracınızdan zahmetsiz bir şekilde çıkarıp takabilirsiniz. Aracınızın trafikte kusursuz şekilde ilerlemesini sağlayan bu ürün orijinal ve kaliteli yapıda tasarlanmıştır. Araçların trafik üzerinde profesyonel anlamda ilerlemesini sağlayarak güvenli bir kullanım imkânı sunar. Her ulaşım aracında bulunan önemi giderek artan yüksek performans bu ürün beklentilerinize cevap verebilir.

 

Yiğit 12v 72 Ah -75 Ah 75ah Amper Turkuaz Akü Avantajları

Yiğit 12v 72 Ah -75 Ah 75ah Amper Turkuaz Akü Avantajları

Bu akü bireylerin yanı sıra profesyonel firmalar tarafından da sıklıkla tercih edilen özel tasarım üründür. Profesyonel pek çok üretici firma tarafından zahmetsiz ve güvenli şekilde kullanılabilir. Ülkemizde yer alan çeşitli sektörlerin pek çok ihtiyacını doğrudan karşılayabilen bu malzeme geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Otomatik sektöründe lider özelliklere sahiptir. Beklentileriniz doğrultusunda en uygun ölçü ve performans kalitesiyle dizayn edilir. Yüksek performans deneyimi sunan bu ürün bir ürün aracınızın motor performans gücünü arttırarak kaliteli ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşatır. Orijinal marka kalitesi yüksek ürünleri tercih ederek rahat sürüşler yapabilirsiniz. Evinizin konforunda kapsamlı bir araştırma yaparak maksimum kaliteye sahip en çok tercih edilen orijinal ürünleri tercih edebilirsiniz. Dayanıklı yapısı ve teknolojik tasarım özellikleri ile ön plana çıkan bu malzemenin en büyük avantajı uzun ömürlü olmasıdır. Yiğit 12v 72 ah -75 ah 75ah amper turkuaz akü yorumları ürünün kaliteli tasarımı, garantili yapısı ve yüksek performans gücünü ortaya çıkarır.

 

Yiğit 12v 72 Ah -75 Ah 75ah Amper Turkuaz Akü Yorumları

Yiğit 12v 72 Ah -75 Ah 75ah Amper Turkuaz Akü Yorumları

Yiğit 12v 72 ah -75 ah 75ah amper turkuaz akü fiyat ürünün modeli, marka ve dayanıklılığına göre değişkenlik gösterebilir. Elektrik enerjisini kimyasal enerjiye çeviren, geniş kapasiteli bu ürün gerekli durumlarda enerji kullanımı için devreye girer. Aracın ilk hareketini ve çalışmasını sağlayarak sürüş sırasında konforlu hareket etmenizi sağlar. Piyasada pek çok farklı çeşidi bulunmakta olup güçlü amper değerine sahiptir. Yüksek enerji sarfiyatı yapmadan aracınızı kesintisiz ve güvenli şekilde sürmenizi olanak sağlayan performans gücü yüksek bir malzemedir. Aracı çalıştırırken ilk hareket için marş motoruna elektrik iletimini sağlayarak aracın çalışma performansını üst seviyeye çıkarır. Yüksek devirli çalışma avantajı sayesinde aracınızın hasar görmesini engelleyerek kullanım ömrünü artırabilir. Farklı amper kapasitesine sahip olup enerji verimi üzerinde doğrudan etkilidir. Otomotiv sektöründe lider özelliğe sahip bu ürün en kaliteli, güçlü aküler arasında yer alır. İhtiyaçlarınız doğrultusunda size özel olarak dizayn edilen maksimum düzeyde performans sunan özel üretim üründür. Aracınızdan beklediğiniz performans verimini almanıza olanak sağlayan amper gücü yüksek bu ürünü Trendyol'dan inceleyebilir; kullanıcı yorum ve puanlamalarına dikkate alarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz.