2
Bilgisayar Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Yetsis Yayınları Yetsis 6. Sınıf Bilişim Teknolojileri Ve Yazılım Dersi Akıllı Defter

250 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
251,20 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
293,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yetsis Yayınları Yetsis 6. Sınıf Bilişim Teknolojileri Ve Yazılım Dersi Akıllı Defter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YALÇINDAĞ KİTAP Satıcı Ünvanı: AHMET YALÇINDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9320046164
    Bu ürün YALÇINDAĞ KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6. Sınıf Bilişim Teknolojileri Ve Yazılım Dersi Akıllı Defter

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yetsis Yayınları 6. Sınıf Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Akıllı Defter

Ortaokul dönemi derslerin yoğunlaştığı yıllardan biridir. Bu dönemlerde öğrencilerin derslere daha iyi odaklanabilmesi için yardımcı kitaplara ihtiyaç duyulur. Ders içeriğine uygun olarak hazırlanan Yetsis Yayınları 6. sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersi akıllı defter ürünü anlaşılır dili ile dikkat çeker. Eğitim hayatını kolaylaştırmaya yardımcı olan bu ürün güncel müfredatta yer alan konuları içerir. Öğrencilerin seviyeleri göz önünde bulundurularak tasarlanan etkinlikler sayesinde sınavlarda başarı yakalanmasını sağlar. Akıllı defter içerisindeki kısa konu anlatımları ders sonrasında tekrar yapmak için oldukça faydalıdır. Alanında uzman kişiler tarafından hazırlanan bu ürünü okula destek olması amacıyla tercih edebilirsiniz. Öğrenilen bilgileri hem eğlenceli hem de akılda kalıcı bir şekilde pekiştirmenize yardımcı olan defteri kolaylıkla satın alabilirsiniz.

  • Faydalı ve öğretici bilgiler
  • Etkili öğrenme yöntemleri
  • Anlaşılır uygulamalar

Yetsis Yayınları Bilişim Dersi Akıllı Defter Özellikleri

Yetsis Yayınları Bilişim Dersi Akıllı Defter Özellikleri

Dersi sevdiren içeriklere sahip olan ders kitapları öğrencilerin ilgisini çeker. Bu sayede bilgileri öğrenmek ve akılda tutmak daha kalıcı hale gelir. Yetsis Yayınları bilişim teknolojileri ve yazılım dersi için hazırlanan akıllı defter bu konuda öne çıkan ürünler arasında yer alır. Konuları öğrendikten sonra kalıcılığını artırmak için yapılan ünite sonu etkinlikleri öğrencilere kolaylık sağlar. Derste kullanılan uygulamaları daha iyi bir şekilde öğrenmek amacıyla oluşturulan program anlatımları ve çeşitli etkinlikler ürünün dikkat çeken özelliklerindendir. Yapılan etkinliklerden sonra değerlendirme yapabilmeyi sağlayan formlar da öğrencilere yardımcı unsurlardan biridir. Dersleri eğlenceli hale getirmek öğrenmeyi kolaylaştıran bir durumdur. Ürünün içerisinde bulunan bulmacalar öğrencilerin dersi sevmelerine katkı sağlar. İhtiyacınıza uygun olan Yetsis Yayınları 6. sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersi akıllı defter satın alma seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Akıllı Defter Fiyatı

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Akıllı Defter Fiyatı

Nitelikli yardımcı kitaplar okula destek olması için sıklıkla tercih edilir. Dikkat çeken özellikleri ve faydalı etkinlikleri ile birçok öğrenci tarafından severek kullanılan akıllı defterler satışa sunulur. Not ve çizim yapabilmeye olanak sağlayan dayanıklı sayfaları ile pek çok kişinin beğenisini kazanır. Bu ürünler farklı fiyat seçeneklerine sahiptir. Ürünün kalitesi, sayfa sayısı, basımında kullanılan malzemeler ve yayıncısı gibi unsurlar fiyat belirleme konusunda etkili olur. Yetsis Yayınları 6. Sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersi akıllı defter fiyatı farklı bütçedeki insanlar düşünülerek uygun şekilde belirlenir. Satın almayı düşündüğünüz ürüne indirimli olarak sahip olmanız mümkündür. Belirli zamanlarda düzenlenen kampanyaları takip ederek ihtiyacınız olan akıllı defteri bütçenize uygun seçeneklerle satın alabilirsiniz. Ürün ile ilgili daha fazla detaylı bilgi öğrenmek için görsellerini inceleyebilirsiniz.

Yetsis Yayınları Yazılım Dersi Akıllı Defter Yorumları

Yetsis Yayınları Yazılım Dersi Akıllı Defter Yorumları

Çocuklarının eğitim hayatı boyunca başarılı olmasını isteyen anne ve babalar, onlara yardımcı olacak kaynak arayışına girer. Bunu yaparken tercih edecekleri ürünün kaliteli ve faydalı olmasına özen gösterirler. Yetsis Yayınları 6. sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersi akıllı defter kullananlar için verimli çalışma imkanı sunar. Bütçe dostu fiyat seçenekleri, kapak ve sayfa tasarımı ile müşterilerden tam not alan yardımcı kaynak kitabı hakkında fikir sahibi olmak kolaydır. Yetsis Yayınları 6. sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersi akıllı defter yorumları bölümüne göz atarak kararınızı rahatlıkla verebilirsiniz. Ürünü daha önceden satın almış olan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilir, satın almak istediğiniz kitap ve satıcı ile ilgili bilgi edinebilirsiniz. Trendyol’un güvenli ve avantajlı satın alma seçeneklerini kullanarak alışverişinizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.