1
Gübre kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

YEŞİLVADİ 1 Lt. Organik Sıvı Solucan Gübresi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

YEŞİLVADİ 1 Lt. Organik Sıvı Solucan Gübresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEŞİLVADİ SOLUCAN GÜBRESİ Satıcı Ünvanı: YEŞİL VADİ TAAHHÜT İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950057601700001 Vergi Kimlik Numarası: 9500576017
    Bu ürün YEŞİLVADİ SOLUCAN GÜBRESİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Talimatı: Süs, salon bitkileri saksıda yetiştirilen fide için şişe iyice çalkalandıktan sonra 1 litre su içerisine 1 kapak (20ml) konularak yapılan karışım ile bitkinizin sulama sıklığına göre sulama işlemini yapabilirsiniz. Ürün suda çözüldükten sonra aynı gün içinde kullanılması önerilmektedir Ürün konsantre formda olup kullanılacak ürüne göre su ile seyreltilerek kullanılması gerekektedir. Kimyasal Çözücüler Kullanılmadan Birinci Kalitedeki Katı Solucan Gübresi İle Üretilerek Kullanıclarımızın Hizmetine Sunulmuştur. Üretmek Olduğumuz Sıvı Solucan Gübresi Piyasadaki Birçok Emsaline Nazaran Potasyum Hidroksit (KoH) Denilen Kimyasal Kullanılmadan Tamamen Teknolojik Olarak Sıvılaştırılarak %100 Doğal Olarak Ambalajlanmaktadır. Sıvı Solucan Gübresi Kullanım Talimatı:Süs ve salon bitkileri için bir litre su içerisine ürünün kendi kapağı ile bir kapak konularak hazırlanan karışımla bitkilerinizi sulama sıklığınıza göre tekrarlayacak şekilde sulama yapabilirsiniz. Solucan Gübresinin Özellikleri · Bitkiye ve toprağın durumuna göre %30-60 arasında verim artışı sağlar
  • · Ürünler gerçek tadına, kokusuna, aromasına kavuşur.
  • · Kök büyümesini teşvik eder.
  • · Ayrışmamış mineralleri ayrıştırarak bitkinin kullanabileceği hale getirir.
  • · Yavaş salınımlı olması sebebiyle sulama suyu ile yıkanıp gitmez, yer altı sularını kirletmez.
  • · Bitkiye göre erkencilik sağlar.
  • · Toprağın su tutma kapasitesini arttırır.
  • · Topraktaki organik madde miktarını arttırır.
  • · Kök gelişimini hızlandırır, saçaklanmayı arttırır, kökün güçlü olmasını sağlar.
  • · Bitkileri dona karşı korur, hastalıklara karşı direnç sağlar
  • · Raf ömrü uzun ürünler yetiştirmenize olanak sağlar.
  • · Ekim alanında her yıl değişik ürün ekmeye (rotasyona) gerek olmaz.
  • · Tohum çimlenmesi enerjisinde %40 oranında yükseliş gerçekleştirerek tohum maliyetini azaltır.
  • · Topraktaki etkisini uzun yıllar devam ettirir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000 ml
  • Ağırlık 700 gr ve üstü
  • Gübre Çeşidi Sıvı Gübre
Geri Bildirim Ver

Yeşilvadi 1 lt. Organik Sıvı Solucan Gübresi

Toprağın havalanma sürecine destek olan solucanlar, her bakımdan sağlıklı tarım için son derece önemlidir. Doğanın kendi döngüsü içinde tüm hayvanların var olması gerektiği düşünülürse, kişilerin bu olgunun dışında bir sürece destek olması beklenen bir durum değildir. Solucanlar tabiat ve doğa için var olması gerekli canlılardır. Bu nedenle onların yetiştirmek için gerekli beslenme düzenini sağlıyor olmak gerekir. 1 litre sıvı solucan gübresi ile günlük bir besin standardı sağlanmış olacaktır. Hemen her koşulda kişilerin tercihlerine yön veren ve sıra dışı bir tarım oluşturan endüstriyel tarım doğanın doğal döngüsünü unutturmak üzeredir. Yeşilvadi 1 lt. Organik sıvı solucan gübresi ysl-1lt ile sağlanan temel ile tam olarak beklenen beslenme olgusunu tamamlamış olacaktır.

  • Toprak Verimliliği
  • Sağlıklı Tarım
  • Etkin Gübreleme

Toprağın Verimliliğini Arttırmak İçin Yeşil Vadi 1 LT. Organik Sıvı Solucan Gübresi YSL-1LT

Kış döneminden çıkan toprağın havalandırılma işleminde solucanlar da ön planda yerini alır. Çapalama işlemi yapılmadan önce çiçeklerin köklerinde batıp çıkma yöntemiyle toprak havalandırmaktadır. 1 lt. Organik sıvı solucan gübresi ile toprağın verimliliği artmaktadır. Elementlerin dengesi ve tüm istenilen dengeleri yenilenmesi organik olan bu besin ile sağlanmaktadır. Çimler, süs bitkiler, çiçekler, tarım ürünleri gibi pek çok alanda verimliliği arttıracak olan bu gübre her durumda mutlaka kullanılması gereken bir üründür. Yeşilvadi 1 lt. Organik sıvı solucan gübresi ysl-1lt yorumları arasında ürün hakkında bilgiler bulunmaktadır. Solucanların doğa için yararı oldukça fazladır. Bu nedenle onların gübreleme işleminde de var oldukları bir noktada verimsiz olması beklenemez. Tarım alanlarında toprağın içinde var oldukları biliniyor olması sebebiyle fazla gübreleme gerektirmez.

Tabiatın Dengesi ve Tarımsal Faaliyetlerin Sürdürülebilmesi İçin Yeşil Vadi 1 LT. Organik Sıvı Solucan Gübresi YSL-1LT

Sera yetiştiriciliğinde gübrelerin önemi son derece fazladır. Bu noktada gübrelerin var olması toprağın kalitesi için oldukça önemli olacaktır. Yeşilvadi 1 lt. Organik sıvı solucan gübresi ysl-1lt içeriği kimyasal bir unsur içermeyen ve son derece yararlı bir hal alan gübrelemedir. Bu nedenle organik sıvı gübre kullanılması gerekir. Tarım alanlarındaki yapaylaşma organik adı altındaki doğru tarım ile önlenebilmektedir. Bu nedenle organik gübrelerin kullanımı oldukça önemli bir ayrıntı olacaktır. Yeşilvadi 1 lt. Organik sıvı solucan gübresi ysl-1lt kullanımı su ile karıştırıldığında, her 500 ml suya 5 ml konulması gerektiği düşünülüşe 1 litre gübre uzun bir süre idare edecektir. Gübreleme sebzelerin tam olarak toprağına uygulanmalıdır. Ve gübre ile su oranının da iyi miktarlarla ayarlanması önemlidir.

Yeşil Vadi 1 LT. Organik Sıvı Solucan Gübresi YSL-1LT Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Ekili alanların gübre işlemleri ekimin yapıldığı alanın tamamı için yapılmalıdır. Hektarlık bir alandan bahsediyorsak bir litre gübre yeterli olmayacaktır. Ancak bir bahçe standardında bir ekim alanından bahsediliyorsa Yeşilvadi 1 lt. Organik sıvı solucan gübresi ysl-1lt kullananlar mevcut metre ile ölçülen küçük bahçelerin ekilen ürünlerine oranlandığında yetebilecek bir gübrelemedir. Büyük alanlar için sanayi cihazlarıyla ile toplu bir gübreleme işlemi yapılması gerekir. Yeşilvadi 1 lt. Organik sıvı solucan gübresi ysl-1lt özellikleri içinde en önemli olanları, toprağın verimliliğini arttırması, toprağın içinde bulunan elementlerin fosfor, kalsiyum ve potasyum gibi ürünlerin toprak içinde artmasına sebep olmaktadır. Bu artış da toprağım verimliliğini en yüksek seviyeye taşımaktadır. Sıvı solucan gübresi ile ilgili merak edilen tüm detayları Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.