yeşilmarka Doğal Bakım Onarım Şampuanı- , Kaşıntı Ve Problemli Saç Için Organik- Vegan Şampuan

335 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

yeşilmarka Doğal Bakım Onarım Şampuanı- , Kaşıntı Ve Problemli Saç Için Organik- Vegan Şampuan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gülmed Satıcı Ünvanı: GÜLMED MEDİKAL VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0420067886800001 Vergi Kimlik Numarası: 4200678868
    Bu ürün gülmed tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeşilmarka Doğal Bakım Onarım Şampuanı – Sorunlu, Nefes Almayan, Yağlı Kepek ve Döküntü Yaşayan Saç ve Saç Derisine Özel – 19 Bitki Özlü Hasar görmüş, yıpranmış ve cansız saçlar için özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde saç ve saç derinizi nazikçe temizlerken saçı besler, güçlendirir ve onarır. Kolay kırılan saçlar için besleyici bakım sunar. İçeriğindeki ardıç, biberiye, çay ağacı, defne, ısırgan, nane ve lavanta özleriyle saç derisi problemleri ile savaşırken
  • Hindistan cevizi, shea, tatlı badem, çörekotu, zeytinyağı saç köklerini güçlendirir. Ginseng saça esneklik sağlar ve koparak dökülmelere karşı etkilidir. Argan yağı saçlarınıza ekstra parlaklık kazandırır. Aloe vera özü saç ve saç derisini nemlendirir ve onarır. Provitamin B5 saçları besler, dolgunlaştırır. Mükemmel, pürüzsüz ve parlak saçlar için on dokuz bitki özlerinin sinerjik etkisiyle saç ve saç derinize bitkisel bakım sunar, saçlarınızın sağlıklı uzaması için bitkisel destek sağlar. Ecocert sertifikalı hammaddeler içerir^. Sülfat, paraben ve silikon içermez! Kullanım Islak saça masaj yaparak uygulayın ve köpürtün. Bitkisel içerikten faydalanabilmek için en az 2-3 dakika bekleyin ve bol suyla durulayın. Maksimum fayda için uygulamayı tekrarlayın. Saçlarınızda maksimum bakım için şampuan sonrasında Yeşilmarka Doğal Saç Kremlerini kullanmanızı öneririz. Günlük kullanıma uygundur. İçindekiler Aqua, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Decyl Glucoside, Glyceryl Oleate, Dicaprylyl Ether, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract, Allium Sativum Bulb Extract, Laurus Nobilis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Mentha Piperita Oil, Panax Ginseng Extract, Caffeine, Urtica Dioica Leaf Extract, Aroma, Corylus Avellana Seed Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Sativa Kernel Oil, Lavandula Angustifolia Herb Oil.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Kafein
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

YeşilMarka Doğal Bakım Onarım Şampuanı - Egzama, Kaşıntı ve Problemli Saç İçin Organik - Vegan Şampuan

Vegan içeriği ile dikkat çeken YeşilMarka Doğal Şampuan, çeşitli cilt problemlerine karşı önlem almak için idealdir. Saç diplerinde dayanılmaz kaşıntı ve egzama için tercih edebileceğiniz bu ürün, ilk kullanımdan itibaren etkili sonuç elde etmenize yardımcı olur. YeşilMarka doğal bakım onarım şampuanı - egzama - kaşıntı ve problemli saç için organik - vegan şampuan kaşıntıyı yatıştırıcı etkiye sahiptir. Hayvansal hiçbir ürün kullanılmadan üretilen şampuan paraben içermediğinden çevreye ve saçınıza karşı nazik davranır. Uygularken ürünü az miktarda kullanarak parmak uçlarınızın yardımı ile saç diplerinize masaj yapabilirsiniz. Masaj ile doğal içeriği saç diplerine yayabilirsiniz. Ürünü masaj ile uygulamak deriyi havalandırmak için idealdir. Ürünü parmak uçlarıyla uygulamak saç diplerindeki kan akışını sağlamak için oldukça önemli bir yöntemdir.

  • Parabensiz formül
  • Sülfatsız şampuan
  • Vegan doğal içerik

Doğal Bakım Onarım Şampuanı Özellikleri ve Vegan İçeriği

Doğal Bakım Onarım Şampuanı Özellikleri ve Vegan İçeriği

Vegan içeriği ile hiçbir şekilde hayvansal ham madde bulundurmayan YeşilMarka doğal bakım onarım şampuanı saçların parlaklık ve güç kazanmasına yardımcı olur. Bununla birlikte nem ve canlılık verir. Özellikle saç diplerini güçlendiren doğal formülü ile dipten uca bakım yapar. Bu ürün ile kıl köklerinde bulunan problemi önceki haline döndürebilirsiniz. Esnek ve parlak bir saç yapısına sahip olmak için ürünün düzenli kullanımı oldukça önemlidir. Esnek saçlar, köklerin hava almasında büyük rol oynar. Egzamalı deriye sahip bireylerin kullanımına uygundur. Nemlendirici özelliği bulunan bir bakım ürünüdür. Ürün, deri yüzeyindeki döküntünün nemlenerek yumuşamasına katkı sağlar. Kökten uca bakım yaparken sağlıklı parlaklığı kazanmanıza yardımcı olur. YeşilMarka doğal bakım onarım şampuanı - egzama - kaşıntı ve problemli saç için organik - vegan şampuan yorumları ile ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerine göz atabilirsiniz.

Sağlıklı Saçlar için YeşilMarka Doğal İçerikli Şampuan

Sağlıklı Saçlar için YeşilMarka Doğal İçerikli Şampuan

YeşilMarka doğal bakım onarım şampuanı - egzama - kaşıntı ve problemli saç için organik - vegan şampuan kullananlar bu etkili ürün ile temiz içerikli bir formül olmasının yanında pek çok avantajı elde edebilir. Ondokuz adet bitki içeren şampuan doğadan aldığı şifayı saçlarınıza taşır. Çay ağacı yağı, ardıç, badem yağı, biberiye, nane, ısırgan ve lavanta gibi tamamen doğal içeriğe sahip bir üründür. Doğal malzemelerden yararlanarak saç yüzeyi ve derisi için komple bakım sağlayan bir şampuandır. Ürünün sağlıklı içeriği kafa derisi problemlerini çözmek için yardımcı olmasının yanında koruma da sağlar. Vegan olan bu üründen yardım alıp derinizi nemli tutabilir ve kişisel bakımınızı yapabilirsiniz. Derideki ideal nem oranı, kepek ve egzama sorununu çözmek için etki gösterebilir. Günlük kullanıma uygun olan doğal şampuanı bakım rutininizde tercih edebilirsiniz.

Vegan İçeriğe Sahip YeşilMarka Şampuan Fiyatı

Vegan İçeriğe Sahip YeşilMarka Şampuan Fiyatı

Bütçe dostu ve temiz içerikli bir şampuan arıyorsanız YeşilMarkanın sorunlu saçlar için ürettiği bu ürün tam size göre olabilir. YeşilMarka doğal bakım onarım şampuanı - egzama - kaşıntı ve problemli saç için organik - vegan şampuan fiyatı her bütçeye uyum sağlar. Özellikle ürünün kalitesi ve uzun ömürlü kullanım sunan özellikleri sayesinde fiyatı idealdir. Kaşıntı, kızarıklık, egzama karşıtı formülü ile temel bakım sağlayan içeriğe sahiptir. Tek bir ürünle saçlarınızı eski sağlıklı haline döndürebilirsiniz. Vegan malzemelerin eşsiz birleşimi sayesinde yatıştırıcı bir etki sağlar. Sağlıklı ve doğal malzemeler içeren bir şampuan olduğundan ürünü kullanırken avuç içinize küçük bir daire çizerek az miktarda ürün ile yıkama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece az ürünle kaşıntı ve egzama gibi deri sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Trendyol ayrıcalığı ile YeşilMarka’nın vegan şampuanını satın alabilirsiniz.