1
ÇocukBebek Bakım Çantası kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Yerli Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Biberon Termoslu Sıvı Geçirmez Bebek Çantası

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yerli Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Biberon Termoslu Sıvı Geçirmez Bebek Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAG MORE Satıcı Ünvanı: ZÜBEYDE EMİROGLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3340330919
    Bu ürün BAG MORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNLERİMİZ SU GEÇİRMEZ VE 1. KALİTE KUMAŞTAN ÜRETİLMİŞTİR Anne için bebek bakım çantası.
  • Puset,bebek arabası askı aparatı var..
  • Sırt ve el çantası olarak da kullanılabilir.
  • Antikanserojen kumaş
  • Sugeçirmez kumaş. Islak
  • bez, köpüklü veya sünger ile silinebilir..
  • Önde biberon için 3 adet thermal termos gözü.Sıcak ve soğuk mama aynı ısıda korunur .
  • Sağve solda yanlardan 1'er göz(lastikli), arkada geniş bir göz fermuarlı. çantanın
  • iç tarafında yanlardan birer tane toplamda 4 adet göz mevcuttur. 1 tanesi
  • fermuarlı.
  • Çantanınboyu 44 cm, genişlik 34 cm, derinliği ise 22 cm'dir..

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Model Sırt Çantası
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

23-GRİ-SİYAH YENİ Yerli Biberon Termoslu Sıvı Geçirmez Anne Bebek Bakım Sırt Çantası + Puset Çantasi Hediye

Yerli üretim olan bu bebek bakım çantası, biberondan yedek giysilere kadar birçok eşyayı yanınızda taşımanıza yardımcı olur. Anne bebek bakım çantası, siyah ve grinin mükemmel uyumundan meydana gelir. Her tarza hitap eden ürün, iki kollu tasarımıyla herhangi bir ağrıya sebep olmadan rahatlıkla sırtta taşınabilir. Bakım çantası, bebek arabasına takılabilen taşıma aparatıyla da oldukça işlevseldir. Annelerin yükünü oldukça azaltan bu tasarım, geniş iç hacmiyle öne çıkar. Yerli 23 gri siyah sıvı geçirmez anne bebek bakım sırt çantası; seperatörlü, fermuarlı ve fileli gözlere sahiptir. Sıvı geçirmez çanta hem anne hem de bebeğin dışarıdayken ihtiyaç duyabileceği tüm eşyaları güvenle muhafaza eder.

  • 42 cm x 33 cm x 20 cm boyutlara sahiptir
  • Elde, sırtta ve pusette taşınabilir
  • Termal saklama bölümü bulunur

Yerli Anne Bebek Bakım Sırt Çantası 23 Siyah Özellikleri Nelerdir?

Yerli Anne Bebek Bakım Sırt Çantası 23 Siyah Özellikleri Nelerdir?

Yerli 23 gri siyah sıvı geçirmez anne bebek bakım sırt çantası, dışarıda vakit geçirirken ebeveynlerin işini oldukça kolaylaştırır. Ürün, bebek bakımı için gerekli olan tüm eşyaları alabilecek kadar geniş bir iç hacme sahiptir. Bu anne bebek çantası, son derece hafif ve konforludur. Sırt çantası şeklinde tasarlanan ürün, kaliteli kollarıyla ağrı ve sızı hissinin önüne geçer. Bu ürün, elde taşınabileceği gibi askı aparatıyla pusete de bağlanabilir. Gri siyah sıvı geçirmez anne bebek bakım sırt çantası, kaliteli materyaliyle sıvı geçişine engel olur. Bu ürün, dışarıdan gelebilecek nem ve hava değişimine karşı bebek eşyalarını korur. Ürünün biberon ve termos bölümleri de sızdırmaya karşı ekstra korunaklıdır. Çantanın ön gözünde yer alan üçlü biberon bölümü, termal kaplaması sayesinde ısıyı uzun süre sabit tutar.

Yerli Anne Bebek Bakım Çantası Gri Siyah Taşıma Kapasitesi Nasıldır?

Yerli Anne Bebek Bakım Çantası Gri Siyah Taşıma Kapasitesi Nasıldır?

Yerli 23 gri siyah sıvı geçirmez anne bebek bakım sırt çantası, geniş iç hacmiyle âdeta kurtarıcı niteliği taşır. Sade ve şık tasarıma sahip ürün, çok sayıda bebek eşyasını güvenle taşıyabilir. Anne bebek çantası; 42 cm yüksekliğe, 33 cm genişliğe ve 20 cm derinliğe sahiptir. Dışarıdan bakıldığında çantanın 3 ana bölmesi olduğu görülür. Ön fermuarlı bölüm, biberon ve mama kaplarını taşımak için tasarlanır. Ana bölmede ise biri fermuarlı olmak üzere toplam 4 göz bulunur. Bunlardan biri ıslak bebek havlusu taşımak içindir. Diğer gözlerde ise bez, giysi ve battaniye gibi eşyalar muhafaza edilebilir. Yerli sıvı geçirmez anne bebek bakım sırt çantasının arka kısmında fermuarlı göz bulunur. Sırt kısmına denk gelen bu bölümde telefon ve cüzdan gibi değerli eşyalar taşınabilir.

Yerli Bebek Bakım Sırt Çantası Sıvı Geçirmez Siyah Kullanışlı mı?

Yerli Bebek Bakım Sırt Çantası Sıvı Geçirmez Siyah Kullanışlı mı?

Yerli 23 gri siyah sıvı geçirmez anne bebek bakım sırt çantası, oldukça kaliteli ve kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Ürün, güvenli ve sağlıklı materyaliyle bebek bakımı için ilk tercih edilenler arasında yer alır. Bu çanta, su geçirmezlik özelliğini kanserojen madde içermeyen güvenli kumaşlarından alır. Birkaç katmandan oluşan kumaşlar, hava alırken sıvı geçişine engel olur. Bu ürün, bol bölmeli tasarımıyla birden fazla çanta taşıma derdine de son verir. Bölmeli iç tasarım, eşyaları birbirine karıştırmadan muhafaza eder. Böylece anneler, bebek bakımıyla ilgili acil ihtiyaçlarına vakit kaybetmeden ulaşabilir. Bu ürün, termal biberon bölmesi sayesinde dışarıdayken mama ısıtma problemine de pratik bir çözüm sunar. Dilerseniz Yerli 23 gri siyah sıvı geçirmez anne bebek bakım sırt çantası yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bebeğinizle günün tadını doyasıya çıkarabilmek için bu bakım çantasını Trendyol'un online alışveriş kolaylığıyla satın alabilirsiniz.