Genel Markalar Buharlı Alüminyum Mantı Tenceresi 28 Cm Özbek Kazak Mantı Tencere

1.179 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.195 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Buharlı Alüminyum Mantı Tenceresi 28 Cm Özbek Kazak Mantı Tencere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstoçAVM Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ERGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3550372712
    Bu ürün İstoçAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buharlı Alüminyum Mantı Tenceresi 28 Cm Özbek Kazak Mantı Tencere Mantı Tenceresi Alüminyum 28 cm YANMAZ Yemeklerinizi gönül rahatlığıyla pişirebilirsiniz YAPIŞMAZ Yemeklerinizi gönül rahatlığı ile pişirebilirsiniz KOLAY TEMİZLENİR Özel yüzeyi sayesinde rahat bir şekilde temizlenir ISIYI EŞİT DAĞITIR Isıyı hızlıca dağıtarak, her yere eşit bir şekilde dağılmasını sağlar UZUN ÖMÜRLÜ Bir kere alın, uzun yıllar kullanın 4MM ALİMİNYUM Ürünümüz 4mm Aliminyumdan üretilmiştir. 28 CM.ÇAPINDA TOPLAM 5 KATLI (4 KATI DELİKLİ mantı koyulan kısım ) KAPAKLI OCAK ÜSTÜNDE MANTI YAPMADA KULLANILIR. SERİNİN KÜÇÜK BOYUDUR. KAZAK MANTISI TENCERESİ OLARAK KULLANILIR. ÜCRETSİZ KARGO :)

Ürün Özellikleri

  • Hacim 9 L
  • Özellik BPA Free
  • Dış Materyal Alüminyum
  • İç Materyal Alüminyum
  • Materyal Alüminyum
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 28 x 27.5
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Yeni11 Buharlı Alüminyum Mantı Tenceresi 28 cm Özbek Kazak Mantı

Yeni11 buharlı 28 cm Özbek Kazak mantı alüminyum mantı tenceresi, mutfaktaki pişirme ihtiyaçlarınıza rahatlıkla cevap verebilecek bir üründür. Katlı yapısı sayesinde aynı anda, farklı yemekleri birbirine karıştırmadan buhar ile pişirir. Modüler yapısı, pişirmek istediğiniz yemek miktarına göre ihtiyaç duyduğunuz kadar kat kullanmanıza olanak sağlar. Kullanımı kolay ürün oldukça hafiftir. Alüminyumdan üretildiği için ısı ile temas edebilir. Hızlı bir şekilde ısıyı tüm katlara ileterek pişirme işleminin süresini kısaltır. Ayrıca her kat eşit zamanda ve miktarda ısınır. Bu sayede farklı katlardaki yemekler zamanında ve istenilen ölçüde pişer. 34 cm çapındaki ürün, toplamda 5 kattan ve buharda pişirme özellikli 4 kattan oluşur. Tencerenin yapışmaz yüzeyinde yemeklerinizi yağ kullanmadan rahatlıkla pişirebilirsiniz. Kolay temizlenen ve bulaşık makinasında yıkanabilen yapısı sayesinde günlük kullanıma uygundur.

  • Isıyı eşit dağıtma
  • Kolay temizlenme
  • Yapışmaz yüzey

Yeni11 Buharlı Alüminyum Tencere 28 cm Özellikleri

Yeni11 Buharlı Alüminyum Tencere 28 Cm Özellikleri

Mantı ve Kazak mantısı yapımı için tasarlanmış olan bu tencere toplamda 6 parçadan oluşur. Bu parçalar; 1 kapak, 4 buharda pişirmeye uygun delikli ara kat ve en altta bulunan su haznesidir. Buharlı mantı tenceresi 4 mm kalınlığında alüminyumdan üretilir. Dayanıklı ve uzun ömürlü bir pişirme aracıdır. Uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Hızlı ısınan ürün, bu sayede enerji tasarrufu sağlarken yemeğin pişme süresini kısaltır. Ayrıca ısıyı eşit dağıtır. Dolayısıyla yemekler eşit oranda ve doğru zamanda pişer. Kaliteli malzemeden üretilmiş olan yüzeyi yapışmaz özelliklidir. Bu sayede yemeğin temas edeceği yüzeyleri yağlama zorunluluğu ortadan kalkar. Yapışmaz özellikteki yüzey kolay temizlenir. Bulaşık makinesinde de yıkanabilir. Tutma yerleri ısı yalıtımlı olan ürün elinizi yakmaz. 34 cm çapında, günlük kullanıma uygun bir boyuttadır. İhtiyaç kadar kat kullanılabildiği için fonksiyoneldir.

Yeni11 Buharlı Alüminyum Tencere 28 cm Avantajları

Yeni11 Buharlı Alüminyum Tencere 28 cm Avantajları

Yeni11 Buharlı 28 cm Özbek Kazak mantı alüminyum mantı tenceresi fiyatı ve kalitesi bakımından beğeni toplar. Günlük hayatın bir parçası olan yemek yapma sürecini kolaylaştırır. Modüler ve fonksiyonel katlı yapısı, yemekleri birbirine temas ettirmeden pişirmenizi sağlar. Isıya dayanıklı ürünü rahatlıkla ocak üzerinde kullanabilirsiniz. Kullanım rahatlığı sağlayan ideal boyutu ve hafif yapısı aynı zamanda taşıma kolaylığı sağlayarak portatif kullanımı destekler. Mantı tenceresi yemeklerinizi buharda zahmetsizce pişirmenize olanak sağlar. Kazak mantısı yapmak için uygundur. Mantı dışında farklı gıdaları da haşlamak için kullanılabilir. Birbirine karışmayan farklı katlara sahip olması sayesinde aynı anda çeşitli yemekler pişirebilir ve enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Pişirme esnasında yapışma olmaz. Tencerenin her katının tutma yerleri ergonomik ve ısı yalıtımlıdır. Dayanıklı materyalden üretilen model, bu sayede sağlam ve uzun ömürlüdür.

Uygun Yeni11 Buharlı Alüminyum Tencere 28 cm Fiyatları

Uygun Yeni11 Buharlı Alüminyum Tencere 28 cm Fiyatları

Buharda pişirmek istediğiniz farklı gıdaları aynı anda hazırlamanıza olanak sunan bu fonksiyonel ürün, sadece evinizde değil, kolay taşınabilen yapısı ile gittiğiniz her yerde yemek yapmanızı sağlar. Buharda mantı yapmak için tasarlanmış olan bu portatif tencere ile mantının dışında istediğiniz her çeşit gıdayı kolaylıkla pişirmeniz mümkündür. Ocağın sadece tek gözünü kullanarak 4 çeşit yemek birbirine temas etmeden pişer. Ürün hem enerjiden hem zamandan hem de yerden tasarruf etmenize yardımcı olur. Ergonomik ve portatif yapısı ile yemek yapmayı zahmetsiz bir işe çevirir. Yeni11 buharlı 28 cm Özbek Kazak mantı alüminyum mantı tenceresi yorumları ve beğenileri Trendyol üzerinden kontrol edilebilir. Günlük kullanıma uygun olması ve kaliteli yapısı ile beğeni toplayan ürün, uzun ömürlü şekilde kullanılabilir. Siz de avantajlı fiyatlardan yararlanarak ürüne sahip olabilirsiniz.