Yeni Satranç Profesyonel Satranç Taşları (95mm) - Mdf Zemin

799,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yeni Satranç Profesyonel Satranç Taşları (95mm) - Mdf Zemin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeni Satranç Satıcı Ünvanı: OSMAN İLGEN AKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5649139128800001 Vergi Kimlik Numarası: 0430192290
    Bu ürün Yeni Satranç tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyonel Satranç Taşları
  • Şah Boyu: 95mm
  • Çift Vezirli
  • Toplam Taş Ağırlığı: 700gr
  • Ahşap Satranç Zemini (Bambu)
  • Zemin Boyutu: 50x50cm
  • Zemin Kareler: 55x55mm
Geri Bildirim Ver

Yeni Satranç Profesyonel Satranç Taşları (95mm) - Mdf Zemin

Satranç oyunu oldukça eskilere dayanan ve dünya çapında müsabakaları düzenlenen bir spor dalıdır. Kaliteli bir satranç takımı oyunu zevkli hale getirir. Yeni Satranç profesyonel satranç taşları, oyunu keyifli hale getirecek şekilde tasarlanır. Ele tam uyumlu taş yapısı ve boyutuyla ön plana çıkar. Sade ve kullanışlı tahta, MDF materyalden üretilir. Özellikle yeni öğrenenler için taşların yapısı önemlidir. Bu set içeriğindeki taşların belirgin ayrımı oynanışı kolaylaştırır. Bu oyunu öğrenmek isterseniz, kolay kullanımı ile profesyonel satranç taşları (95 mm), MDF zemin ürünü sizin için ideal bir seçenek olabilir. Kaliteli malzemesi ile profesyonel olarak kullanıma da uygundur. Zemin boyutu 50x50 cm olarak dizayn edilen ürün, ahşap yapısıyla şık bir görünüme sahiptir.

  • Ahşap MDF zemin
  • Sade ve kullanışlı tasarım
  • Yeni başlayanlara uygun

Yeni Satranç MDF Tabanlı Satranç Seti Özellikleri

Yeni Satranç MDF Tabanlı Satranç Seti Özellikleri

Birçok kişinin favori oyunlarından biri olan satranç için özenle üretilen Yeni Satranç takımı, kaliteli ve şık tasarımıyla öne çıkar. Profesyonel satranç taşları (95 mm) boyutları ile kolay kullanım sağlar. Taşlar ise kaliteli plastik malzemedendir. Özel tasarımlarıyla parçalar taş görünümüne kavuştururulur. Bu şekilde kaliteli bir duruş sunar. Ürün, 50x50 cm büyüklüğünde ve kullanışlı bir tahtaya sahiptir. Bu şekilde taşlar ile uyumlu bir görünüme sahip olur. Ebat özellikleri oyunun hızlı ve kolay oynanmasını sağlar. Toplam taş ağırlığı ise 700 gramdır. Satranç oyunu bazen çok uzun sürebilir. Bu durumda taş ebatları ve ağırlığının sağladığı kullanım rahatlığı öne çıkar. Zemindeki kareler taşlar ile uyumlu bir şekilde 55x55 mm ebadında tasarlanır. Ürün seti, çift vezirli olarak satışa sunulur. Şah boyu 95 mm'dir. Markanın kalitesini ürünün her parçasında görebilirsiniz.

Yüksek Kalite Yeni Satranç Profesyonel Satranç Taşları

Yüksek Kalite Yeni Satranç Profesyonel Satranç Taşları

Sürekli kullanımda uzun süre dayanıklı olması için ürünün taş ve zemin yapısı uygun malzemelerden üretilir. Yeni Satranç profesyonel satranç taşları (95 mm), MDF zemin özelliği ile bu kaliteyi size yansıtır. MDF materyal, ısı ve nem gibi faktörlere karşı oldukça dayanıklıdır. Yüzeyinin pürüzsüz olması ile satranç takımının zemini için ideal bir seçenektir. Kaliteli kaplaması, ürünü ekstra dayanıklı ve şık görünümlü kılar. Bu özel tasarımlı ürünü kendiniz için alabilir ya da sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Satranç, çocuklar için de gelişim açısından faydalı bir oyundur. Gün içinde canı sıkılan çocukları bu kaliteli ürün ile yararlı bir hobiye yönlendirerek onların hem gelişimlerine katkıda bulunabilir hem de keyifli vakit geçirmelerini destekleyebilirsiniz. Oyuna yeni başlamanız ya da profesyonel olmanız fark etmeksizin, bu takımı alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Yeni satranç profesyonel satranç taşları kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Yeni Satranç Profesyonel Satranç Taşları Fiyatı

Bütçe Dostu Yeni Satranç Profesyonel Satranç Taşları Fiyatı

Profesyonel ya da amatör olarak her yaştan pek çok kişinin severek oynadığı satranç, popüler bir hobidir. Dilerseniz boş zamanlarınızı değerlendirme amacıyla oynayabilir dilerseniz de katılmak istediğiniz turnuvalara bu ürünle hazırlanabilirsiniz. Günlük yaşantının içinde hobilere bütçe ayırmak bazen zorlayıcı olabilir. Yeni Satranç profesyonel satranç taşları (95 mm), MDf zemin fiyatı ürünün kalitesi ve materyalleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, bütçe dostu bir ürün olmasıyla birçok kişi tarafından tercih edilir. Satranç, oynamaya başladıktan sonra ekstra malzeme alımı gerektirmez. Dolayısıyla sadece bir kez alım yaparak uzun süreli olarak kullanabileceğiniz kaliteli bu seti tercih edebilirsiniz. Ürünün kompakt görünümü ile evinizin bir alanını satranç köşesi haline getirebilirsiniz. Siz de Yeni Satranç oyun setini online alışverişin güvenli adresi Trendyol üzerinden kolayca satın alabilir, hemen oynamaya başlayabilirsiniz.