Yeni Paragraf Yayınları Animal Farm (ingilizce Roman)

60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yeni Paragraf Yayınları Animal Farm (ingilizce Roman)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vova Kitap Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN BOYRAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1820395638
    Bu ürün Vova Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Animal farm Is a satirical allegorical novella by george orwell, first published in england on 17 august 1945.The book tells the story of a group of farm animals who rebel against their human farmer, hoping to create a society where the animals can be equal, free, and happy. Ultimately, however, the rebellion is betrayed, and the farm ends up in a state as bad as it was before, under the dictatorship of a pig named napoleon.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar George Orwell
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yeni Paragraf Yayınları Animal Farm (İngilizce Roman)

Teknolojik gelişmeler ile beraber küreselleşen dünyada önem kazanan dillerden biri de İngilizce’dir. Siz de İngilizcenizi geliştirmek istiyor, akıcı bir şekilde İngilizce konuşmayı amaçlıyor iseniz Yeni Paragraf Yayınları Animal Farm (İngilizce roman) seçeneğini inceleyebiliriz. İngilizce dilinde kaleme alınan kitap, müşterinin okuduğunu anlama becerisini geliştirir. İçerisinde yer alan olay örgüsü sayesinde okuru kitabın içine çekerek, kaliteli ve eğlenceli bir şekilde zaman geçirmesine kaynaklık eder. Anlatım özellikleri sayesinde İngilizce’sini geliştirmek isteyen çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. George Orwell tarafından oluşturulan yapıt, yılların geçmesine rağmen ününü kaybetmeden yolculuğuna devam eder. Klasikler arasında kendine yer edinir. Siz de etkileyici bir üslubun kullanıldığı, klasik yapıtlar arasında bulunan bu eseri inceleyebilirsiniz.

  • İngilizce basım dili
  • Etkileyici ve dikkat çeken kurgu
  • Kaliteli tasarım

Etkileyici Yeni Paragraf Yayınları Animal Farm Özellikleri

Etkileyici Yeni Paragraf Yayınları Animal Farm Özellikleri

Animal Farm George Orwell, çağdaş klasikler arasında kendine yer bulan önemli eserlerinden bir tanesidir. 1940 yılında toplumsal yapı hakkında bilgi veren eser, tarih sevenlerin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden bir tanesidir. 1940 yılı insanların yaşamı, kültürel ve ekonomik durumları hakkında ayna görevini üstlenen kaliteli eser, farklı bir pencereden tarihe bakabime olanağı tanır. Reel sosyalizmin eleştirisi olarak adlandırılan eser, pek çok kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Gerçekçi ve temellendirilen eleştirileri sonucunda Dünya edebiyatında öne çıkar. Yazar, dönem koşullarını hayvanlar üzerinden anlatır. Keskin zekasını kullanarak oluşturduğu eser arka planda toplumu sarsacak, düzen değiştirecek gerçekleri barındırır. Çağı dışına etki eden kaliteli yapıt çok sayıda müşterinin sıklıkla tercih ettiği kitap seçenekleri arasında bulunur. Siz de çağdaş klasikler kategorisinde bulunan eseri tercih edebilirsiniz.

Özgün Yeni Paragraf Yayınları Animal Farm İngilizce Roman

Özgün Yeni Paragraf Yayınları Animal Farm İngilizce Roman

Yeni Paragraf Yayınları Animal Farm (İngilizce roman) yorumları eserin müşteri istek ve ihtiyacını karşıladığına yöneliktir. Bir çiftlikte bulunan hayvanlar eşitlik ilkesi doğrultusunda yaşayabilme, kötü gidişata dur diyebilmek adına insanlara karşı ayaklanır. Sömürüye ve haksızlıklara karşı adalet ilkesi kapsamında eşit yönetim isteğinde bulunur. Hareketin başına zekaları ile fark yaratan domuzlar geçsede gidişat düşünüldüğü gibi olmaz. Başta bulunan zeki domuzlar, insanlara kıyasla oldukça gaddar ve acımasız bir yönetimi benimserler. 1940 yılı toplum yapısını ele alan romanda Stalin’i simgeleyen domuzlar, diktatörlük ortamını eleştirir. Kitap içerisinde kullanılan diğer hayvanlar birebir insanı tasvir etmese de dönem koşullarının aydınlatılmasına, gerçekçi bir yaklaşım ile ele alınmasına yardımcı olur. Siz de 1940 yılı koşullarına farklı bir pencereden bakma istiyor iseniz Yeni Paragraf Yayınları kitap seçeneğini güven içinde temin edebilirsiniz.

Uygun Yeni Paragraf Yayınları Animal Farm Roman Fiyatı

Uygun Yeni Paragraf Yayınları Animal Farm Roman Fiyatı

Animal Farm kitabı, etkileyici ve dikkat çeken bir üsluba sahiptir. Üslup özelliği sonucunda okuru kitabın içine çekerek, eğlenceli bir şekilde zaman geçirmesine yardımcı olur. Aynı zamanda İngilizce basım diline sahiptir. İngilizce dili sonucunda yabancı dilini geliştirmek isteyen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bunun yanı sıra eseri sevdiklerinize hediye ederek onların sempatisini kazanabilirsiniz. Eğlenceli ve keyifli bir şekilde zaman geçirmelerine yardımcı olurken İngilizcelerini geliştirmelerine katkı sağlayabilirsiniz. Yeni Paragraf Yayınları Animal Farm (İngilizce roman) fiyatı eserin tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir ve müşterilere sunulur. Siz de tarihi gerçekçi bir dille eleştiren, Dünya edebiyatında kendine yer bulan kaliteli yapıtı Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekil satın alabilirsiniz. Kampanya ve fırsatları takip ederek ekonomik alışveriş imkanından kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz.