Yellow Takı Antik Grek Altın Kolye 14k Shine Gold Ancient Greek Necklace

179,90 TL
Beden: 44 cm
44 cm
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

Yellow Takı Antik Grek Altın Kolye 14k Shine Gold Ancient Greek Necklace

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yellow Takı Satıcı Ünvanı: KAYA KİMYA İNŞAAT VE KUYUMCULUK SANAYİ İTHALAT İHRACAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0535096395900001 Vergi Kimlik Numarası: 5350963959
    Bu ürün Yellow Takı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • This is a gorgeous 14K Shine Gold Ancient Greek Necklace This elegant jewelry features 18" 45 cm chain with 14K Yellow gold plated setting made of 3.84 grams gold plated. This amazing item can be suitable for a variety of occasions, whether it is a wedding or any other meaningful moment. This beautiful pendant will draw compliments wherever you go and it will sparkle. Don’t miss out this one and make it yours! This item is available in other metals and with other stones. Please contact us to inquire about other variations. Bu muhteşem bir 14K Parlak Altın Antik Yunan Kolyesi Bu zarif takı, 3.84 gram altın kaplamadan yapılmış 14 Ayar Sarı altın kaplamalı 18" 45 cm zincire sahiptir. Bu muhteşem ürün, ister düğün ister diğer anlamlı anlar olsun, çeşitli durumlar için uygun olabilir. Bu güzel kolye nereye giderseniz gidin iltifatlar çekecek ve parlayacak. Bunu kaçırmayın ve sizin olsun! Bu öğe diğer metallerde ve diğer taşlarda mevcuttur. Diğer varyasyonlar hakkında bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Ürün Özellikleri

  • Yüzey Tipi Parlak
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver