Yediveren Yayınları Karanlık Dosyalar : Çözülmüş Vakalar - Sezgi Aksu - Yediveren Yay

77,87 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
108,90 TL
Kurumsal Fatura
123,50 TL

Ürün Bilgileri

Yediveren Yayınları Karanlık Dosyalar : Çözülmüş Vakalar - Sezgi Aksu - Yediveren Yay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BUTİK KİTAP Satıcı Ünvanı: YEDİVEREN YAYINLARI EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0946023958095684 Vergi Kimlik Numarası: 9460239580
    Bu ürün BUTİK KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karanlık Dosyalar : Çözülmüş Vakalar - Sezgi Aksu - Yediveren yay Dünya gün geçtikçe güvenilmez bir hâl almaktadır. Peki gerçekten ne kadar güvenilmez olduğunun farkında mıyız? Yakın çevremizdeki insanların ihaneti ile canımızdan olma ihtimalimiz ne kadardır? En yakın dostlarımız bizi kelimenin tam anlamıyla sırtımızdan bıçaklayabilirler mi? Ya da bir çocuğun adeta bir canavara dönüşmesi mümkün müdür?Mucizeler gerçekten var mıdır? Suç dosyaları araştırmacısı Sezgi Aksu tarafından derlenen yaşanmış hikâyeler ile insanoğlunun masum görünen yüzünün ne kadar aldatıcı olduğuna şahit olacak, kendinizi güvende hissettiğiniz birçok durumu sorgularken bulacaksınız. Sayfaları çevirdikçe kimi zaman korkacak, kimi zaman insanlığı sorgulayacak, kimi zaman ise mucize kurtuluş hikâyelerini soluksuz okuyacaksınız. Yayınevi: Yediveren Yayınları Yazar: Sezgi Aksu Baskı Tarihi: 2021 Sayfa Sayısı: 192

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sezgi Aksu
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yediveren Yayınları Karanlık Dosyalar: Çözülmüş Vakalar Sezgi Aksu Trendyol'da!

Yediveren Yayınları Karanlık Dosyalar eseri son derece sürükleyici bir kitaptır. Polisiye kategorisinde yer alan bu kitabı tek oturuşta okumak mümkündür. Karanlık Dosyalar Sezgi Aksu tarafından derlenen yaşanmış hikâyeleri içerir. 2021 yılında ilk kez Yediveren Yayınlarından çıkmıştır. Türkçe olan bu eserin dili oldukça akıcıdır. Siz de dikkatiniz dağılmadan polisiye derlemeyi okuyabilirsiniz. Bu ürün 192 sayfadan oluşur. Son derece kısa olan romanı okurlar bir gün içinde rahatlıkla bitirebilir. Kitap,13,5 x 19,5 cm ebatlarına sahiptir. Ürün, hafif yapısı ve ideal boyutuyla çantada taşınmaya uygundur. Metroda, otobüste ya da arabada seyahat ederken bu eseri okuyabilirsiniz. Yediveren Yayınları Karanlık Dosyalar sayesinde kendinizi bambaşka dünyaların içinde bulursunuz.

  • Kitabın türü polisiyedir..
  • Ürünün içinde ayraç yer alır.
  • Kitap, sarı ve siyah renklerden oluşur.

Yediveren Yayınları Karanlık Dosyaların Konusu Nedir?

Yediveren Yayınları Karanlık Dosyaların Konusu Nedir?

Yediveren Yayınları Karanlık Dosyalar kitabında gerçek hayatta yaşanan vakalar yer alır. Bu hikâyelerde insanların gerçek yüzünü görmek mümkündür. Bireylere yakın insanların ne kadar tehlikeli olduğunu bu öykülerden anlayabilirsiniz. Yakın insanların ihanetine uğrayıp canından olan kişilerin öyküleri bu romanda yer alır. Hikâyesi anlatılan insanların yakın dostlarının onlara yaptıklarını okuyabilirsiniz. Yediveren Yayınları Karanlık Dosyalar romanındaki öykülerde çocukların ilginç yaşamalarına da şahit olabilirsiniz. Öykülerdeki masum insanların ne kadar aldatıcı olduğu görülür. Bazı hikâyelerin mutlu sonu vardır. Bunlarda mucize kurtuluşlara tanıklık etmek mümkün olur. Günlük hayatta kişilerin nelerle karşılaşabileceği, bu kitapta görülür. Karanlık Dosyalar çözülmüş vakalar romanı, okurların çeşitli durumları sorgulamasını sağlar. Kitap; heyecan, korku ve merak unsurlarını barındırır.

Yediveren Yayınları Karanlık Dosyalar Kime Hitap Eder?

Yediveren Yayınları Karanlık Dosyalar eseri gençlerin ve yetişkinlerin okuyabileceği bir kitaptır. Romanın kapak tasarımı gençlerin ilgisini çekebilir. Sarı ve siyah renklerdeki bu ürünün üzerinde hikâyeler hakkında ipucu bulmak mümkündür. Kapağın ortasında romanın başlığını ve yazarın adını görebilirsiniz. Bunun yanı sıra sağ alt köşede olay yeri şeridi ve bunun hemen yanında bir tabanca vardır. Ayrıca olay yerinde delil toplarken kullanılan sayılar ve tabancadan ateşlenen mermiler yer alır. Polisiye hikâye seven bireyler bu ürünün kapağını gördüğü an romanın içeriğini anlar. Kısa ve sürükleyici hikâyeler gençlerin dikkatini çekebilir. Böylelikle genç dimağlar kitap okuma alışkanlığı edinebilir. Gerçek hayattan öyküleri seven yetişkin kişiler de romanı beğenerek okur. Yediveren Yayınları Karanlık Dosyalar sürükleyici, heyecanlı ve korkutucu vakaları öğrenmek isteyenler için son derece uygundur.

Yediveren Yayınları Karanlık Dosyaların Yorumları Nasıldır?

Yediveren Yayınları Karanlık Dosyalar, okurların beğenisini kazanır. Sezgi Aksu'yu takip eden bireyler, bu ürünü severek okuduğunu dile getirir. Bazı bireyler bu eseri kendi kitaplığına eklemek için satın aldığını söyler. Bunun yanı sıra kişiler, polisiye türünde roman okuyan sevdiklerine de ürünü hediye ettiklerini belirtir. Okurlar bu ürünü son derece sürükleyici bulmuştur. Bunun yanı sıra bireyler eserin dilinin akıcı olduğunu vurgular. Birkaç okur, eseri tek bir günde bitirmenin mümkün olduğunu yazmıştır. Yediveren Yayınları Karanlık Dosyalar eserini ebeveynler çocukları için alabilir. Bireyler, yorumlarda gençlerin kitabı beğendiğini bildirmiştir. Bu ürünün içinde bir ayraç da yer alır. Bazı okurlar, eserin yanında ayraç olmasından mutluluk duyduklarını söyler. Eserde yer alan hikâyelerin son derece sürükleyici ve etkileyici olduğunu yorumlardan anlamak mümkündür. Bu ürün, polisiye hikâyeleri seven bireylerden tam not alır. 13 farklı vakanın yer aldığı bu eseri Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Okurların Sezgi Aksu Karanlık Dosyalar yorumlarına ise platform üzerinden ulaşabilirsiniz.