Yeditepe Üniversitesi Yayınevi Insanın Tarih Yolculuğu - Ferzan Durul 9789753071093

115 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
122,61 TL
Kurumsal Fatura
119,38 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,80 TL

Ürün Bilgileri

Yeditepe Üniversitesi Yayınevi Insanın Tarih Yolculuğu - Ferzan Durul 9789753071093

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstekle Satıcı Ünvanı: İSTEK SERVİS EĞİTİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0481004959800019 Vergi Kimlik Numarası: 4810049598
    Bu ürün İstekle tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tarihsel süreçte taşları yontan, toprağı ve madenleri işleyen, içinde yaşadığı toplumda kültürünü zenginleştirerek, uygarlıklar kuran insan, sahip olduğu potansiyelle, içinde var olduğu evreni, kendisini ve karmaık gerçekliği anlama çabasında olmuştur. İnsanoğlunun bu çabayla ürettiği bilgi kümeleri, insanlık tarihi gibi çok boyutlu ve disiplinlerarası bilimsel bir alanın gelişmesine neden olmuştur. Antropoloji, sosyoloji, felsefe, psikoloji, tarih gibi sosyal bilimlerin büyük bir bölümünü kuşatan bu alan, özünde insanı konu edinerek, onu bütünselliği içinde ele almaktadır. İnsanın Tarih Yolculuğu da böyle bir alanın ürünüdür. (Tanıtım Bülteninden) Kitap Adı: İnsanın Tarih Yolculuğu Yazar: Kolektif Yayınevi: Yeditepe Üniversitesi Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 348 Ebat: 16,5 x 23,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Türkçe Barkod: 9789753071093

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ferzan Durul
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yeditepe Üniversitesi Yayınevi İnsanın Tarih Yolculuğu - Ferzan Durul

Kitaplar, farklı içerikleri ve anlatım dilini ortaya koyan yapıtlardır. Pek çok çeşitli alanda kaleme alınan eserlerden biri de Ferzan Durul tarafından sunulan ve bir yolculuğu konu alan kitaptır. Okuması oldukça keyif veren ve tasarımı ile okurları kendine bağlayan ürün, çoğu kişinin başucu kitabı olarak kendini gösterir. Kitaplıklarda yerini alarak kadın ve erkeklerin bakış açılarının gelişmesine katkıda bulunan ürün, yazarın özenle seçtiği kelimelerin çekiciliği ile sıklıkla talep edilir hale gelir. İnsanın Tarih Yolculuğu adıyla öne çıkan ve okurda bir merak uyandıran eser, Yeditepe Yayınları sayesinde okur ile buluşur. Özellikle tarihe ilgi duyan kişilerin talep ettiği bu içerik, yazarın geniş bir kitleye hitap etmesiyle kapsamlı bir hal alır. Siz de bu eseri gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • Normal boyut
  • Türkçe basım dili
  • Akıcı ve anlaşılır içerik

Sürükleyici İçeriğiyle Ferzan Durul Kitabı Özellikleri

Sürükleyici İçeriğiyle Ferzan Durul Kitabı Özellikleri

Kitaplar, gün içerisinde kaliteli vakit geçirme noktasında yardımcı olan içeriklerden biridir. Keyifli bir yolculuğu akıcı şekilde kaleme alan yazar, okurların sıkılmadan okuma yapmasına yardımcı olur. Bu da okuma alışkanlığı kazanma noktasında gerekli olan özellikler arasında bulunur. Tarih alanında yazılan bu eser, çeşitli bilim dalları ile olan ilişkisini de konu alır. İnsanlık tarihini farklı açılardan ve farklı bilim dalları ışığında yorumlayarak okurların keyif almasına destek verir. İnsanın Tarih Yolculuğu Ferzan Durul sayesinde hoş bir dil ile sunulan eser haline gelir. Günlük okuma yapmaya uygun olmasının yanı sıra çeşitli araştırmaları yapma noktasında da destek verir. Yeditepe Üniversitesi Yayınevi İnsanın Tarih Yolculuğu - Ferzan Durul şeklinde arama yapıp ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Çoğu kişinin ilgi alanına hitap eden eseri siz de temin ederek okumaya başlayabilirsiniz.

İlgi Çeken Yeditepe Üniversitesi Ferzan Durul Kitap İçeriği

İlgi Çeken Yeditepe Üniversitesi Ferzan Durul Kitap İçeriği

Tarih alanında okuma yapmak ve insanın geçmiş zamanlardan bugüne gelene kadar ne gibi süreçlerden geçtiğini öğrenmek için Ferzan Durul tarafından kaleme alınmış olan eseri inceleyebilirsiniz. Yeditepe Üniversitesi Yayınları’nın müşterilerin tercihine sunduğu bu eser sayesinde merak uyandıran konuları sürükleyici bir anlatım tarzı ile okuma imkanı elde edebilirsiniz. Yeditepe Üniversitesi Yayınevi İnsanın Tarih Yolculuğu - Ferzan Durul kullananlar tarafından ilgi çekici bulunan yapıt, çeşitli araştırmaların yapılması konusunda da destek verir. Açık ve anlaşılır bir dile sahip olduğundan dolayı çoğu kişi tarafından kolaylıkla anlaşılır. Bu da kitaba olan bağlılığın artmasına yardımcı olan detaylar arasında yer alır. Yeditepe Üniversitesi Yayınevi İnsanın Tarih Yolculuğu - Ferzan Durul satın alarak siz de okuma zevkinize hitap edeceğini düşündüğünüz içeriğe sahip olabilirsiniz. Bunun için sipariş oluşturarak kısa süre içerisinde eserin kolay şekilde size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Ferzan Durul Kitap Fiyatı

Her Bütçeye Hitap Eden Ferzan Durul Kitap Fiyatı

Okuma ve araştırma yapmayı seven kişiler için kitaplar, ayrı bir öneme sahiptir. Tarih alanında yapılan, bununla birlikte psikoloji ve felsefe gibi bilim dallarıyla da bağlantısı olan eser, okurların araştırmalarına katkı sağlayan içerikleri kapsar. Sosyolojinin yanı sıra antropoloji ve benzeri gibi temel disiplinlerden de hem yardım alır hem de onlara ışık tutar. Yeditepe Üniversitesi Yayınevi İnsanın Tarih Yolculuğu - Ferzan Durul yorum bölümü sayesinde okurların çeşitli alanlarda yaptığı paylaşımları inceleyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmenize yardımcı olan ve merak duygusunun daima taze kalmasını sağlayan bu ürün, 348 sayfadan oluşur. Bu sayede verilen bilgilerin kapsamlı şekilde ele alınması mümkün hale gelir. Yeditepe Üniversitesi Yayınevi İnsanın Tarih Yolculuğu - Ferzan Durul fiyat bilgisini alıp Trendyol üzerinden kitabı temin edebilir, okumaya başlayabilirsiniz.