Yayla Gurme Risotto Pirinç 500 gr

99 TL
(198 TL / kg)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
9.1
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
104,90 TL
Kurumsal Fatura
103,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yayla Gurme Risotto Pirinç 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMİN SANAL MAĞAZA Satıcı Ünvanı: AYSEN ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2430558792
    Bu ürün EMİN SANAL MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Yayla Gurme Risotto Pirinç 500 gr Önemli Not: İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
Geri Bildirim Ver

Yayla Gurme Risotto Pirinç 500 gr

Gelişen teknolojiye uyum sağlayacak teknik donanımlarla üretilen pirinçler, geniş kullanım alanlarına sahiptir. Farklı varyasyonlara sahip çeşitlilik arasında öne çıkan Yayla Gurme risotto pirinç 500 gr, temel ihtiyaçları karşılayacak kalitededir. Ürün, kendine özgü tadı ve lezzeti ile geniş bir kitlenin severek tükettiği gıdalar arasına girer. Pirinç özel yapısı ile istediğiniz tarifde kullanmanızı mümkün kılar. Geniş kullanım alanına sahiptir. Uygun şekliyle, risotto seven kitlenin dikkatini çekmeyi başarır. 500 gramlık paketlenmesi ile beğeni toplar. Miktar olarak yeterli seviyede kullanım sağlar. Farklı özelliği ile birçok üründen sıyrılan pirinç, eşsiz bir kaliteye sahiptir. Katkı maddesi içermez. Üst düzey kalitesi, lezzeti ve teknik detayları ile sık tercih edilen bir ürün olma özelliği taşır. Farklı kesimlere hitap ederek, herkesi tek bir noktada buluşturmayı başarır.

  • Yüksek kalite
  • Üstün lezzet ve tat
  • Besleyici

Yayla Gurme Risotto 500 gr Özellikleri

Yayla Gurme Risotto 500 gr Özellikleri

Yayla gurme risotto pirinç ürününün en belirgin özelliği, pişirildiği zaman nişastasını salıyor olmasıdır. Ayrıca sert bir yapıya sahiptir. Bu sebeple pişerken lapa bir hal alır. Lapa olması, tam kıvamında piştiğine işaret eder. Serin ve kuru ortamlarda uzun süre muhafaza edilebilir özelliğe de sahiptir. Risotto tüketmeyi sevenler tarafından sıklıkla tercih edilen ürün, lezzetiyle de sevilmeye ve popülerliğini korumaya devam eder. İçeriğinde yer alan besinler sayesinde sağlıklı bir üründür. İnsan sağlığına yüksek oranda fayda sağlaması ile bilinir. Farklı kesimlere hitap eden ürünün hazırlanması ve doğal olması da beğenilir. Çeşitli sebzelerle de hazırlanabilir. Birden fazla tarif seçeneği ile farklı damak tatlarına hitap eden sunumlar yapılabilir. Çoğunlukla sebzeler ile beğenilen kombinasyonlar yapılır. Yayla pirinç, kolay ve pratik kullanımı ile yemek sofralarının bir numaralı besini haline gelir.

Yayla Gurme Risotto 500 gr Faydaları

Yayla Gurme Risotto 500 gr Faydaları

Hem günlük hem de uzun süreli bir kullanım deneyimi yaşatan pirinç, doğru şekilde saklandığı ve muhafaza edildiğinde her zaman tüketilebilir bir ürün olur. Her mevsim tüketilebilir. Soğuk ve kuru ortamlarda saklanması önerilir. Böylece daha uzun süre kullanılabilir. Özel yapısı ve besleyici içeriği sayesinde herkese fayda sağlar. Temel ihtiyaçlar arasında yer alır. Yayla risotto pirinç aynı zamanda bakliyat kategorisinin de öne çıkan ürünlerinin başında gelir. Genelde temel besin kaynağı olarak birçok farklı alanda, farklı şekillerde kullanılabilir. Her damak zevkine hitap edebilecek sebzelerle kombinasyon oluşturulabilir. Yüksek besin değeri ile insan sağlığı için faydalıdır. Lezzeti ile büyük etki alanı yaratır. 500 gr paketi ile sık tercih edilir. Kalori miktarı ile diyet yapan kişiler tarafından da güvenle tüketilir. Sağlık açısından faydalı ve pratik şekilde hazırlanan bir üründür.

Yayla Gurme Risotto 500 gr Fiyatları ve Yorumları

Yayla Gurme Risotto 500 gr Fiyatları ve Yorumları

Piyasada yerini sağlamlaştıran risotto, yüksek kalitesi ile güvenli bir alan oluşturur. Özel olarak üretilen ve karşınıza çıkan ürün, geniş bir kullanım alanına sahiptir. İçeriğinde nişasta bulunduğu için piştiğinde kremamsı bir kıvam kazanır. Nişastasını piştikçe dışarı salar. Bol nişasta yapısından kaynaklı yapışkanımsı bir kıvama da sahiptir. Kremamsı özelliği sayesinde kıvam verici olarak da tercih edilir. Puding, muhallebi ve kek gibi tatlı çeşitlerinde de kıvam artırıcı olarak kullanılabilir. Yayla Gurme risotto pirinç 500 gr yorumları incelendiğinde de ürünün beğeni topladığı görülür. Yağ oranı düşük olan risotto, trans yağ ve doymuş yağ içermemesi sayesinde de faydasını gösterir. Tüm bu özelliklere ve avantajlara karşılık Yayla Gurme risotto pirinç 500 gr fiyatı uygun aralıklarda belirlenir. Trendyol üzerinden pirince kolayca ulaşabilir ve güvenilir şekilde satın alabilirsiniz.