Yayke Çift Taraflı Cilt Ve Yüz Temizleme Fırçası + Komedon Seti

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yayke Çift Taraflı Cilt Ve Yüz Temizleme Fırçası + Komedon Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAYKE Satıcı Ünvanı: GÜLSÜM ZUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6319917848600001 Vergi Kimlik Numarası: 2530305897
    Bu ürün YAYKE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir tarafında ince, yumuşak kıllar, diğer tarafında ise peeling için silikon ped bulunur. Çift taraflı yüzeyiyle 2 farklı temizlik deneyimi sunar. Ciltteki yağı, kiri ve makyaj kalıntılarını temizlemek için idealdir. Rahat ve kullanımı kolaydır. Kompakt boyutu ve hafifliği ile seyahat kullanımı ve günlük kullanım için uygundur. Artık eliniz ile sivilcelerinizi veya siyah noktalarınızı sıkmaya gerek kalmayacak Akne iğnesi ile siyah noktalarınızı kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Ayrıca akne iğnesi ile sivilceye delik açtıktan sonra halka ile bastırarak temizleme işlemini yapabilirsiniz Böylece sıkma işlemi ile uğraşmadan veya sivilce ve siyah nokta bölgelerini kızartmadan kolayca temizleyebilirsiniz Işlem sonrası tonik ile yüzünüzü temizlemeyi unutmayın.
Geri Bildirim Ver