Yataş Dacron® Quallofil® Air Yastık

399,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yataş Dacron® Quallofil® Air Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yataş Satıcı Ünvanı: YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0940001718300014 Vergi Kimlik Numarası: 9400017183
    Bu ürün Yataş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yataş Bedding Dacron® Quallofil® Air Yastık Dacron® Quallofil® elyaf delikli bir elyaf olup içinde %33 oranında hava barındırır. Hava en iyi izolasyon malzemesidir. 300 g/m² olmasına rağmen çok hafiftir. Ayrıca elyafın spiral dokusu sayesinde benzerlerinden daha kabarıktır ve bulutsu şeklini korur. Üstün konfor sağlar ve micro iklim etkisi vardır. Ürün Özellikleri %100 pamuklu kumaştan üretilmiştir. Kumaş dokuma sıklığı 81 teldir. 550 gr/m² özel Dacron® Quallofil® elyaf dolguludur. Ürün ölçüsü: 50x70 cm Yıkama Talimatı %100 Pamuk Kumaş 60 derecede yıkanabilir. Ağartma yapılmaz. Narin sıkma yapılarak kurutulabilir. Ütülenmez. Kuru temizleme uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuklu
  • Dolgu Materyali Pamuk
  • Özellik Solmaya Dayanıklı
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
  • Beden 50 x 70

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • Type1
Geri Bildirim Ver

Yataş Dacron® Quallofil® Air Yastık

Sağlıklı ve huzurlu bir uyku için yastık seçimi önemlidir. Rahat bir uyku deneyimi sunan Yataş Dacron Quallofil Air yastık YTSGRPİST-820564 konforlu bir modeldir. Birinci sınıf elyaf dolgusu ve ergonomik tasarımı ile tercih edilen bir üründür. Boyun sağlığını destekleyerek rahat bir uyku deneyimi sağlar. Hafif ve yumuşak olan yastık modeli, beklentileri ve ihtiyaçları üstün verimliliği ile karşılar. Konforlu yapısı ile dinç hissetmenize katkıda bulunur. Bu ürün, kaliteli malzemesi ve benzersiz teknolojisi ile öne çıkar. Doğru yastık seçimi, uzun vadede uyku sürecinizi iyileştirir. Ürün, kaliteli yapısı ile rahat ve konforlu bir uyku süreci sunar. Hem beden hem de uyku sağlığınızı korumak adına Yataş Dacron Quallofil Air yastık modelini güvenle tercih edebilir, kaliteli uykunun tadını çıkarabilirsiniz.

  • Yüksek performans
  • Kaliteli malzeme
  • Uzun ömürlü kullanım

Rahat Yataş Dacron Quallofil Air Yastık

Rahat Yataş Dacron Quallofil Air Yastık

Yastık modelinin kılıf yüzeyi %100 pamuktan üretilir. Kumaş dokuma sıklığı 81 teldir. Ürün, birinci sınıf kalitede elyaf dolgu malzemeden tasarlanır. Delikli elyaf yapısı içinde %33 oranında hava barındırır. Bu özellik sayesinde izolasyon sağlanır. Yüksek hava sirkülasyonu ile gece boyu düzenli ısı geçişi olur. Ayrıca elyafın spiral dokusu kabarık ve bulutsu bir yastık oluşturur. Ürünün avantaj sağlayan bu özellikleri ile konfor ve üstün kalite birleşir. Hafif ve kullanımı rahat olan ürünün tüm özellikleri müşterilerin ihtiyacına göre hassasiyetle belirlenir. İçindeki elyafın yapısı sayesinde ürün dört mevsim kullanıma uygundur. Yüksek hava içeriğiyle kaliteli ve konforlu bir tasarım sunar. Sağlığınızı korumak ve rahat bir uyku deneyimi için kusursuz boyun desteği sağlar. Ergonomik Yataş Dacron Quallofil Air yastık kullananlar, ürünün sunduğu performans sayesinde yüksek memnuniyet yaşar.

Ergonomik ve Kullanışlı Yataş Dacron Quallofil Air Yastık

Ergonomik ve Kullanışlı Yataş Dacron Quallofil Air Yastık

Dacron Quallofil Air yastık, alerji ve tahriş yapmayan %100 pamuk içerikli kumaş yüzeyine sahiptir. Gelişmiş teknoloji ile tasarlanan yastık, çamaşır makinesinde 60°C’de veya kuru temizlemede kolaylıkla yıkanabilir. Kullanım talimatlarına uyulduğu takdirde ürün, uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ürünün kullanım sırasında ve yıkama sonrasında formunda bozulma olmaz. Yüksek verimlilik sağlayan bu ürün, her yaştan müşteri için uygundur. Ergonomik ve kullanışlı özellikleri ile dikkatleri üstüne çeker. Yastık, kötü kokuları hapsetmez ve hijyenik bir kullanım sağlar. Temizlik ve kullanım sırasında konfor sağlayan özellikleriyle tüm beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Yüksek memnuniyet yaşayan müşteriler, Yataş Dacron Quallofil Air yastık yorumları yapar. Müşteri deneyimlerini içeren bu yorumlar sayesinde arayışta olanların seçim yapması kolaylaşır. Boyun sağlığına yararlı üstün teknolojisiyle dikkatleri çeken bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uyumlu Yataş Dacron Quallofil Yastık Fiyatları

Her Bütçeye Uyumlu Yataş Dacron Quallofil Yastık Fiyatları

Müşteri sağlığı dikkate alınarak tasarlanan yastık modeli, ileri teknolojiye sahiptir. Yüksek kalitesi ve eşsiz ergonomik yapısı ile memnuniyeti sağlar. Birinci sınıf elyaf ve pamuk malzemesiyle yüksek kalite standartlarını karşılar. Hafif yapısı ile birlikte konforlu bir deneyim sunar. Kaliteli kumaş ve elyaf yapısıyla uzun ömürlü kullanım vadeder. Gece boyunca düzenli ısı sağlama özelliği ile rahat bir şekilde uyuyabilirsiniz. Kullanım sırasında verdiği sıcaklık ile kesintisiz bir uyku deneyimi elde edebilirsiniz. Dört mevsim kullanım imkanı sağlayan yastık modelini hafif olması sayesinde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ürünün bulutsu ve kabarık yapısı, huzurlu bir uyku deneyimi sağlar. Yataş Dacron Quallofil Air yastık fiyatları, avantajlı özelliklere göre belirlenir. Ürün, ekonomik fiyatlarıyla her bütçeye uyumludur. Kaliteli ve konforlu yastık modelinin tüm özelliklerini Trendyol’dan inceleyebilir ve ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.