Yataş Dacron® 95 - 750 gr Yastık

499,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yataş Dacron® 95 - 750 gr Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yataş Satıcı Ünvanı: YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0940001718300014 Vergi Kimlik Numarası: 9400017183
    Bu ürün Yataş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yataş Bedding Dacron® 95 - 750 gr Yastık Bu özelliği ev ortamındaki bireysel kullanımların dışında yurt, otel ve hastane gibi ortamlar için idealdir. İki farklı yükseklik seçeneği ile kullanıcıya alternatif sunar. Baş ve boyun bölgesine mükemmel destek verir. Ürün Özellikleri %100 Pamuklu kumaştan üretilmiştir. Kumaş kalitesi 79 tel dokumadır. 750 gr özel Dacron®95 boncuk elyaf dolguludur. Ebat: 50x70 cm Yıkama Talimatı %100 Pamuk Kumaş. 95 derecece yıkanabilir. Ağartma yapılmaz. Kurutma yapılmaz. Ütülenmez. Kuru temizleme uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuklu
  • Dolgu Materyali Pamuk
  • Özellik Solmaya Dayanıklı
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
  • Ağırlık 500 - 649 gr

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • Type1
Geri Bildirim Ver

Yataş Dacron® 95 - 750 Gr Yastık

Şıklık, kalite ve konfordan ödün vermeyenlerin tercihi Yataş yastık, sunduğu eşsiz deneyimiyle müşteriler tarafından beğeniyle kullanılır. Rahat bir uyku deneyimi için Yataş Dacron 95 - 750 gr yastık YTSGRPİST-148516 iyi bir seçimdir. Özel boncuk elyaflar terlemenin önüne geçer. Eşit ve dengeli hacim sağlayarak baş ve omurga sağlığını destekler. Boncuk elyaflar yastığın kolayca form değiştirmesine yardımcı olur. Ergonomik yapısıyla uyku konforunu üst seviyeye taşıyan ve özel dikişli yapısıyla öne çıkan Yataş Dacron 95 hakkında aradığınız bilgiler için ürünü önceden satın alarak deneyimleme imkanı bulan müşterilere ait Yataş Dacron 95 - 750 gr yastık yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Yataş Dacron yastık modelini rahat ve sağlıklı uyku deneyimi için dilediğiniz ortamda güvenle kullanabilirsiniz.

  • Şıklık ve konfor
  • Yumuşak doku
  • Huzurlu uyku deneyimi

Yataş Dacron 95 - 750 Gr Yastığın Öne Çıkan Özellikleri

Yataş Dacron 95 - 750 Gr Yastığın Öne Çıkan Özellikleri

Yastıklar, tüm gece boyunca cildinizle birebir temas eder. Bu nedenle ürünlerin malzeme yapısı ve kalitesi cilt sağlığınız için önem taşır. Dacron yastık, alerji gibi hassas durumlar için özel olarak üretilir. Özel teknik tasarımı ile hastane gibi ortamlarda da kullanıma uygundur. İki farklı yükseklikte kullanılabilen Yataş Dacron yastık 750 gr uzmanlar tarafından baş ve boyun omurgasına uyum sağlayacak biçimde tasarlanır. Yüksek dokuma kalitesine sahip Yataş Dacron yastık, kuru temizleme gibi seçenekler için de uygundur. Kullanım talimatlarını inceleyerek merak ettiğiniz noktalar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu talimatları dikkate alarak ürünün kullanım süresini uzatabilirsiniz. 50x70 cm boyutlarındaki yastıkların içinde bulunan 750 gr boncuk elyaflar, hava geçirgenliği sağlayarak konfor seviyesini artırır. Elyaf üzerindeki özel dokuma kolay leke tutmaz. Ürünü 95°C’de yıkayabilirsiniz.

Yataş Dacron Yastık ile Eşsiz Konfor Deneyimi

Yataş Dacron Yastık ile Eşsiz Konfor Deneyimi

İnsan fizyolojisini önemseyen tasarımlara sahip Yataş Dacron yastık, uyku kalitesini artıran yapısıyla öne çıkar. Müşterilerin sağlığına yararlı olacak biçimde üretilir. Laboratuvar testleri ile geliştirilen anti bakteriyel ve hipoalerjenik özel yastık, sağlıklı uyku için özel olarak tasarlanır. Yan taraflarda bulunan özel dikişler ise ürüne şıklık katan noktalardandır. Hareketlerinize göre şekil alan forma sahip model, dış tasarım ve işlevsel özellikler yönünden ayrı planlanarak üretilir. Ergonomik tasarımlı Yataş yastık, içindeki özel elyaflar ile nem ve koku gibi olumsuz durumların oluşmasını engeller. Şık görünümün yanında tüm bu teknik özellikleri Yataş Dacron yastığı vazgeçilmez kılar. İyi bir uyku deneyiminin tadını çıkarmak için Yataş Dacron 95 - 750 gr yastık modelini güvenle satın alabilirsiniz. Ürünün size sunduğu kaliteli ve konforlu uyku deneyimi ile uykunuzdan alacağınız verimi üst seviyelere çıkarabilirsiniz.

Uygun Fiyat Seçenekleri ile Yataş Dacron Yastık

Uygun Fiyat Seçenekleri ile Yataş Dacron Yastık

Göz alıcı şıklığı ve kaliteli dokuması ile sıkça tercih edilen Yataş Dacron 95 - 750 gr yastık fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. Yastık, özel dokumaları ve tercih edilen anti bakteriyel malzeme ile sağlıklı bir uyku deneyimi sunar. Estetik görünümü ile yatak odalarında kusursuz bir dekor seçeneğine dönüşür. Rengarenk desenlerdeki farklı kılıflarla da kombinlenebilir. Ürünü kendiniz için alabileceğiniz gibi sevdikleriniz için de tercih edebilirsiniz. Değiştirilebilir kılıf sayesinde her ortama şıklık katacak şekilde uyarlanabilir. Son teknoloji ile özel olarak üretilen 79 tel dokuma özelliğindeki özel ergonomik tasarıma sahip Dacron yastık hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için Yataş Dacron 95 - 750 gr yastık kullananlar tarafından bırakılan değerlendirme ve yorumları inceleyebilirsiniz. Yataş Dacron yastığı kendiniz ya da sevdikleriniz için Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.