8
Alez kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Yataş Micro Fit Sıvı Geçirmez Alez

529,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 70 x 140
150 x 200
200 x 200
100 x 200
140 x 200
120 x 200
70 x 140
90 x 200
160 x 200
140 x 190
80 x 190
150 x 190
90 x 190
180 x 200
80 x 200
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yataş Micro Fit Sıvı Geçirmez Alez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yataş Satıcı Ünvanı: YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0940001718300014 Vergi Kimlik Numarası: 9400017183
    Bu ürün Yataş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Micro yumuşak yüzeyi ve su geçirmez membranı sayesinde yatakların ömrünü uzatır. Hasta yatakları ve bebek yatakları için de uygundur. Üst yüzeyi polyester ve çok yumuşaktır. Arka yüzü membranlı olup sıvı geçirmez. Kenarları lastikli olup yatağa geçirilerek kullanılır. Ürün Özellikleri Sıvı geçirmezdir. Yıkama Talimatı 90 derecede yıkanabilir. Ağartma yapılmaz. Kurutma yapılmaz. Ütülenmez. Kuru temizleme uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Renk Beyaz
  • Paket İçeriği Tekli

Yıkama Talimatları

  • T0
Geri Bildirim Ver

Yataş Micro Fit Su Geçirmez Alez

Müşterilere kolaylık sağlayan çeşitli ev eşyaları arasında alezler de yer alır. Kullanımı kolay olan bu ürünler, özel bir kumaş yapısına sahiptir. Yatak odalarında kullanılır ve müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik özelliklere sahiptir. Tek ya da çift kişilik olarak tercih edilmesi mümkün olan ürünler arasında bulunan Yataş Micro Fit alez, çift kişilik yataklar için uygundur. Günün belirli bir zaman dilimini uyuyarak geçiren kişiler, bu gibi ürünü tercih ederek hem yatağın kullanım ömrünü uzatır hem de uyku alanını temiz kılar. Farklı açılardan avantaj sağlayan bu ürünü çarşafın altına sererek kullanabilirsiniz. İnce olduğundan dolayı yokmuş hissi verir ve yatarken kişileri rahatsız etmez. Ayrıca görüntü açısından da müşterilerin memnun kalmasını sağlar. Yatak odası için gerekli olan bu ürünü sipariş edebilirsiniz.

  • Yumuşak yüzey
  • Çift kişilik
  • Polyester kumaş

Kolaylık Sunan Yataş Micro Fit Alez

Kolaylık Sunan Yataş Micro Fit Alez

Kullanışlı ev eşyaları arasında bulunan Yataş markasına ait alez, beyaz rengi ve dokusu ile müşterilerin beğenisini kazanır. Çift kişilik yataklara kolaylıkla takılarak kullanılabilir. Belirli aralıklar ile yıkanarak temiz şekilde kalması sağlanır. Temizlik rutinlerine bu ürünü yıkamayı ekleyerek hoş kokulu ve temiz bir uyku alanına sahip olabilirsiniz. Yataş Micro Fit su geçirmez alez, çift kişilik olduğundan dolayı genellikle yetişkinler tarafından tercih edilir. Bunun yanı sıra yaşlıların ve bakıma muhtaç kişilerin kullanımı için de uygundur. Bu gibi farklı kullanım amaçlarına etkili cevap verebilen işlevsel ürünler, müşterilerin tavsiyeleri arasında yer alır. Yatak odasında gerekli olan temizliği sağlamak için bu gibi ürünlerden destek alabilirsiniz. Kenar kısımları sayesinde yatağa kolaylıkla geçirilebildiğinden dolayı müşterilere zorluk vermez. Seneler boyunca kullanılabilecek kaliteye sahip olan ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Müşterilerin Beğendiği Yataş Micro Fit Alez

Müşterilerin Beğendiği Yataş Micro Fit Alez

Yaşam alanlarının çeşitli bölümleri için farklı amaçlarda kullanmak üzere tercih edilen ürünler vardır. Micro Fit su geçirmez alez, sağladığı imkan dahilinde müşterilerin beğenisini kazanan ürünlerden biridir. Çift kişilik ürün modeli, yumuşak yüzeye sahiptir. Müşterilerin uyku kalitesini destekleyen alez, su geçirmez olduğundan dolayı yatağın çeşitli şekillerde zarar görmesini engeller. Farklı açılardan koruma altına aldığı yatağın kullanım ömrünü uzatan alez kullanımı, özellikle tuvalet eğitimi verilen çocuklar için gereklidir. Çarşaf mantığı ile aynı şekilde yatak üzerine serilerek kullanıma hazır hale getirilir. Genellikle kullanımı yaygın olan bu ürün özel bir amaç için de tercih edilebilir. Hasta yataklarına geçirmek için uygun formda olduğu için pek çok kişi tarafından bu nedenle satın alınır. Ayrıca bebek yatakları için de kullanışlı bulunan alezi sipariş ederek beraberinde gelen imkanlara sahip olabilirsiniz.

Dikkat Çekici Yataş Micro Fit Alez Özellikleri

Dikkat Çekici Yataş Micro Fit Alez Özellikleri

Alezlerin ön ve arka yüzeyleri farklı yapılarda üretilir. Ürünün ön kısmı polyesterdir, bu nedenle yumuşaktır. Arka kısmı ise membranlı olduğundan dolayı su geçirmez niteliğe sahiptir. Ürünün dört kenarında bulunan lastikler, yatağa kolay bir şekilde geçirebilmek için müşterilere destek olur. Kullanıldıktan sonra düzenli aralıklar ile yıkanması gereken ürünü çamaşır makinesine atabilirsiniz. 90 dereceli programlarda yıkayarak gereken temizliği sağlayabilirsiniz. Bu gibi detaylara dikkat ederek ürüne zarar vermeden kullanabilirsiniz. Çamaşır makinesinde yıkanabilen ürüne kuru temizleme de yapılabilir. Yataş Micro Fit su geçirmez alez yorum kısmından ürünün kullanım şekli ve temizlenmesi gibi konularda bilgi alabilirsiniz. Ürünü uzun süre ve kaliteli şekilde kullanabilmek için diğer müşteriler tarafından paylaşılmış olan yorumlar ve tavsiyeler önemlidir. Yataş Micro Fit su geçirmez alez fiyat bilgisini alabileceğiniz Trendyol üzerinden sipariş de verebilirsiniz.