3
Yastık kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Yataş Handy 2li Roll Pack Yastık Seti 50x70 cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yataş Handy 2li Roll Pack Yastık Seti 50x70 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yataş Satıcı Ünvanı: YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0940001718300014 Vergi Kimlik Numarası: 9400017183
    Bu ürün Yataş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yumuşak, hafif ve rahattır. Silikon elyaf sayesinde tam destek sağlar ve şeklini korur. ürün özellikleri Set içeriği: 2 adet handy roll pack yastık 550 gr silikon elyaf dolguludur. Ürün ebadı: 50x70 cm Ürün roll pack (rulo paketli) olarak gönderilir. Paket açıldıktan sonra kabartılarak kullanıma hazır hale gelir. yıkama talimatı 40 derecede yıkanabilir. Ağartma yapılmaz. Kurutma yapılmaz. Ütülenmez. Kuru temizleme uygulanamaz.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Polyester
  • Dolgu Materyali Silikon
  • Özellik Antibakteriyel
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
  • Ağırlık 0 - 499 gr
  • Beden 50 x 70

Yıkama Talimatları

  • • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Yataş Handy 2'li Roll Pack Yastık Seti 50x70 cm

Rahatlık ve konfor için oldukça büyük bir öneme sahip olan duruşumuz, aslında yastıklar tarafından da belirlenmektedir. Bu yüzden yastık seçimi aslında dikkatli olunması gereken ve ihtiyacınıza yönelik olacak şekilde düzenlenmesi gereken ürünlerden biridir. Nasıl uyuduğunuza göre, yatağınızın nasıl olduğuna göre, boyun ağrınıza göre ve daha birçok etkene göre yastık seçimi değişebilmektedir. İhtiyacınıza uygun olan ürünlerden biri olarak öne çıkan Roll Pact Yastık, sizi memnun etme amacıyla tasarlanmış olup çeşitli avantajlarıyla bir adım öne çıkmaktadır. Bu avantajların başında yumuşak olması ve silikon elyaf dolgusunun olmasıdır. İkili şekilde satılan ve yumuşaklığı sayesinde özellikle yüzüstü yatan insanlar için sıklıkla tercih edilip sevilmektedir. Yumuşak dokuları sayesinde çoğu kullanıcıyı memnun etmek isteyen bu model, yumuşaklık arayanlar için ideal bir yapıya sahip olmaktadır.

  • Yumuşak ve Hafif
  • Portatif
  • Rulo Set

Hafif Dokusuyla Roll Pack Yastık Seti

Hafif Dokusuyla Roll Pack Yastık Seti

Bu Roll Pack Yastık modelleri Elyaf materyalinden dolgusu bulunmaktadır, bu sayede tam destek sağlamakta ve yumuşaklığı, hafifliği ile öne çıkmaktadır. Yumuşak yastıklar herkes için uygun olmayabiliyor, bu durum boyun ve omurganız için değişkenlik göstermekte ve dahası nasıl uyuduğunuza göre şekillenmektedir. Daha çok yüzüstü bir şekilde uyuyanlar için tercih edilmesi gereken yumuşak yastık modelleri rulo paketli şekilde gönderilmekte. Roll Pack Yastık nedir denildiğinde ise ürün rulo halinde paketlenerek gönderilmekte ve sonrasında açılıp kabartıp kullanılması denebilir. Dışı polyester malzemeden üretilen bu ürün, 2 adet set halinde gelmektedir bu sayede çift kişilik yataklar için uyumlu olmaktadır. Yatağınıza uyumlu olduğu takdirde ürünü istediğiniz gibi kullanabilir ve set halinde olan yastıkları edinebilirsiniz. Kullanımı ve bakımı bir hayli pratik olan bu ürün, beyaz renk olmaktadır.

Kolay Kullanım ve Yumuşak Rulo Yastıklar

Kolay Kullanım ve Yumuşak Rulo Yastıklar

Yataş Handy 2'li Roll Pack Yastık Seti 50x70 cm boyutunda olan bu ürün normal boyutlarda olarak bilinmektedir. Biraz alçak olarak öne çıkan bu ürün setinin kullanımı da bir hayli pratik olmakta; 30 derecede yıkanabilir uyarısının yanında kurutma, ütüleme veya kuru temizleme gibi sorunları ortadan kaldırmakta ve kullanıcılarını daha rahat bir ortama sunmaya hazırlamaktadır. Bununla beraber ağartma yapılmadığı için de oldukça kullanışlı ürünler arasında yer almaktadır. Yataş Handy 2'li Roll Pack Yastık Seti 50x70 cm özellikleri konusunda ise en göze çarpan avantajı rulo şeklinde gönderilmesi ve set olarak ikili halde gelmesi denebilir. Ayrıca elyaf dolgusu olmasıyla daha hafif, rahat ve yumuşak bir ürün olmasına olanak sağlamaktadır. İnce ve hafif olmasından dolayı portatif özelliği de diğer ürünlere göre yüksektir.

Daha Rahat Uyku İçin Roll Pack Yastık

Daha Rahat Uyku İçin Roll Pack Yastık

Roll Pack Yastık Seti, yumuşak yastık severler için ve sert bir yatağa sahip olanlar için ideal olan bir ürün seti olarak öne çıkmaktadır. Fiyat performans konusunda oldukça etkili olan bir set olarak bilinmektedir. Artık daha rahat bir uyku edinmek isteyenler ve boyun ağrısıyla uğraşıp duruşunu düzeltmek isteyenler kendilerine uygun yastık modelini belirleyerek bu modele yönelebilirsiniz. Yataş Handy 2'li Roll Pack Yastık Seti 50x70 cm içeriği ise ikili rulo paket seti olarak gönderilmektedir. Beyaz renkte olan bu ürün hem misafirler için hem de günlük kullanım için tercih edilebilen ürünlerden olmaktadır. Ek olarak, Yataş Handy 2'li Roll Pack Yastık Seti 50x70 cm yorumları baz alındığında ise yastıkların ince, rahat ve alçak olması öne çıkmaktadır. Ancak konforuna düşkün olanların seçebileceği bir yastık çeşididir. Trendyol'da YTSGRPIST-1319572 kodu ile bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.