3
Yastık kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Yataş Bedding Bambu Yastık

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yataş Bedding Bambu Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yataş Satıcı Ünvanı: YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0940001718300014 Vergi Kimlik Numarası: 9400017183
    Bu ürün Yataş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çevre dostu, organik ve doğaldır. Doğal bambu sayesinde hafif ve nefes alabilen ürünlerdir. Terletmez ve sıcak günlerde serinlik hissi verir. Ürün Özellikleri Kapitonesi farklı olup, dış kumaşı özel bambu desenlidir. Kumaş rengi krem, biye rengi yeşildir. 800 gr/m² %20 bambu, %80 silikonize elyaf dolguludur. Ürün Ebadı: 50x70 cm Yıkama Talimatı %100 Pamuk Kumaş. 30 derecede yıkanabilir. Ağartma yapılmaz. Kurutma yapılmaz. Ütülenmez. Kuru temizleme uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuklu
  • Dolgu Materyali Bambu
  • Özellik Hava Geçirgen
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
  • Ağırlık 650 + gr
  • Beden 50 x 70

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni80% Diğer Elyaflar, 20% Bambu

Yıkama Talimatları

  • Type 0
Geri Bildirim Ver

Yataş YTSGRPIST-1328110 Beyaz Bambu Yastık

Güne yüksek enerjiyle başlamak için deliksiz bir uyku çekmek gerekir. Yataş, bambudan ürettiği uyku tekstili ürünleriyle gece boyunca konforlu hissetmenizi sağlar. İdeal doluluk oranına sahip bambu yastıklar, nefes alarak derin uykuya geçmenizi kolaylaştırır. Yataş beyaz bambu yastık, güvenli ve hijyenik tasarımıyla öne çıkar. Her iklim şartında hava alarak vücut ısısını dengede tutar. Nefes alan dolgu malzemesi ve kumaşıyla terleme ve üşüme gibi dezavantajları ortadan kaldırır. Yumuşak, orta dolgulu yapısıyla doğal boyun boşluklarını rahatça doldurur. Yataş beyaz bambu yastık, gece boyunca boyun kavisini ve baş çıkıntısını sağlıklı bir şekilde destekler.

  • Yüzde 100 pamuk kumaş
  • 800 gr/m² doluluk oranı
  • Yüzde 20 bambu ve yüzde 80 silikonize elyaf

Yataş Beyaz Bambu Yastık Özellikleri

Yataş Beyaz Bambu Yastık Özellikleri

Yataş beyaz bambu yastık, kaliteli ve kesintisiz bir uyku için özenle üretilir. Uyku tekstilinde dünya markası olan Yataş, doğal materyaller ile kaliteli teknolojilerini birleştirir. Bambu liflerinden ilham alınarak üretilen yastık, gece boyunca konforu artırır. Doğal materyaliyle çevreyi korumasının yanı sıra alerji riskini de düşürür. Yataş bambu yastık, farklı dolgu malzemelerinin kombinasyonundan oluşur. %20 bambu ve %80 silikonize elyaf, kesintisiz bir uyku için ideal yumuşaklığı sunar. %100 pamuk dış kumaşa sahip olan ürün, parçacık salınımının önüne geçer. Solunum ve cilt hassasiyeti bulunan kullanıcılar, bambu yastıkla kaliteli bir uyku deneyimi yaşar. Pamuk kumaş, benzersiz kapitone dikişiyle uzun yıllar formunu korur. Dolgu malzemesini eşit bir şekilde muhafaza eder ve yeşil bambu desenleriyle yatak odasına şıklık kazandırır.

Yataş Beyaz Bambu Yastık Ebatı Nasıl?

Yataş Beyaz Bambu Yastık Ebatı Nasıl?

Yataş beyaz bambu yastık, dünya standartlarına uygun ölçülerde üretilir. Tüm klasik yastıklarda olduğu gibi 50 cm yüksekliğe ve 70 cm genişliğe sahiptir. İdeal boyutu sayesinde tüm yastık kılıflarına ve alezlere tam uyum sağlar. Dolgun ve yumuşak forma sahip ürün, nevresim takımlarıyla kullanılabilir. Kalın dekoratif kılıflar, bambu yastıkla dolgun ve gösterişli bir hâl kazanır. Yataş beyaz bambu yastık 50x70, pamuklu alez ve uyku kılıflarıyla da uyum gösterir. İdeal ölçüleriyle kılıf içine sıkışmadan dolgun yapısını korur. Her koşulda nefes alarak kaliteli bir uyku için doğru vücut ısısına ulaşmanızı sağlar. Tek veya birkaç yastıkla yatmaktan keyif alan herkesin ilk tercihleri arasında yer alır. Yataş beyaz bambu yastık, hafifliğiyle gece boyunca tüm hareketlerinize tam uyum sağlar.

Yataş Beyaz Bambu Yastık Ergonomik mi?

Yataş, doğal ve sağlıklı materyalleri bir araya getirerek ergonomik uyku ürünleri tasarlar. Bambu yastıklar, yediden yetmişe herkesin ilgisini çeker. 800 gr/m² ağırlığa sahip yastık, herkes için ideal yüksekliği sunar. Ortalama kalınlığıyla hem ince hem de kalın yastıkla yatmaktan keyif alanların uyku alışkanlıklarına hitap eder. Yataş beyaz bambu yastık, doğal materyaliyle oldukça ergonomik bir kullanım sergiler. Bambu lifleri ve elyaf, pamuklu kılıf içinde dinamik bir şekilde hareket eder. Bu özellik yastığın baş, boyun ve omuzların şeklini almasını sağlayarak kullanıcıların doğru pozisyonda yatmasını mümkün kılar. Vücudun yastığa göre şekil almasının önüne geçer. Uyku boyunca ideal omurga pozisyonunu korumak için doğal boşlukları doldurur. Gece boyunca kesintisiz bir uyku sunar. Kullanılmadığında eski dolgunluğuna geri döner. Yataş beyaz bambu yastık 50x70 yorumları ürünün aldığı kullanıcı memnuniyetini yansıtır. Güne enerjik ve odaklanmış bir şekilde başlayabilmek için bambu yastığınızı, Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.