yar hediyelik Renk Değiştiren Işıklı Müzikli Flamingo Kar Küresi

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
10 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239 TL227 TL

Ürün Bilgileri

yar hediyelik Renk Değiştiren Işıklı Müzikli Flamingo Kar Küresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERGÜN MODEL Satıcı Ünvanı: KEMAL GÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4260242338
    Bu ürün ERGÜN MODEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geceleri odanızı renklendirecek, yorulduğunuzda müziği ile sizleri dinlendirecek tasarım harikası Renk değiştiren ışıklı müzikli kar küresi karşınızda, bu küreyi ev ve ofis masalarınızda görenleri hayran bırakacak bir dekoratif olarak kullanabilir, çocuklarınızın odasında gece lambası olarak kullanabilir ve sevdiklerinize sevginizi hissettirecek bir hediye alternatifi olarak sunabilirsiniz... ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
  • Fanus özel cam malzemeden üretilmiştir. Kar küresi gövdesi kaliteli abs polyester karışımından imal edilmiştir. Küre üç adet AAA (Kumanda) pili ile çalışmaktadır. Açma kapama düğmesi gövde altında bulunmaktadır. Ürün 14cm x 10cm ebatlarındadır. Ürün açıldığında renk değiştiren ışık ve müzik eşliğinde çalışmaktadır. Piller kutu içeriğine dahil değildir. Ürün tarafınıza test edilerek gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver