1
Türk Edebiyatı kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Yapı Kredi Yayınları Kürk Mantolu Madonna

64,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (77)
250 TL'ye 10 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
65,40 TL
6 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
56,05 TL52 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Kürk Mantolu Madonna

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KÜRK MANTOLU MADONNA

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sabahattin Ali
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali | Yapı Kredi Yayınları

Sabahattin Ali tarafından kaleme alınan Kürk Mantolu Madonna, 1946 yılında yayımlanmış bir romandır. Hâkikat gazetesinde 1940-1941 yılları arasında Büyük Hikâye başlığı altında 48 bölüm olarak yayınlanmıştır. Günümüzde hala çok satan ve ilgi gören kitap basıldığı günden bu güne, 1 milyonun üzerinde satmıştır. 160 sayfadan oluşan bu kısa kitap herkes tarafından rahatça okunabilecek anlaşılır bir üsluba sahiptir. Roman hakkında pek çok inceleme yapılmış ve araştırma yapılmıştır. Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna kitabını yazarken usta bir dil kullanmış ve harika ruh tahlilleri yapmıştır. Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna kitabının hala ilgi görüyor ve çok satıyor olmasının en önemli nedeni budur. Kürk Mantolu Madonna Yapı Kredi Yayınları tarafından basılmıştır. Kitabın genel özellikleri şu şekildedir:

  • Cilt Durumu: Ciltsiz
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Yazar: Sabahattin Ali

Kürk Mantolu Madonna’nın Yazarı Sabahattin Ali Hakkında

Yapı Kredi Yayınları Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali

1907 yılında Kırklareli Gümülcine’de doğan Sabahattin Ali, babasının görevi gereği sık sık yer değiştirmek zorunda kalmıştır. İlköğrenimine Balıkesir Öğretmen Okulu’nda başlamış, sonrasında İstanbul İlköğretim Okulu’nda eğitim görmüştür. Bir süre ilkokul öğretmeni olarak çalışmış ve 1928 yılında devlet tarafından Almanya’ya gönderilmiştir. Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna kitabını yazmadan önce de şiir, roman ve öykü türlerinde toplumcu gerçekçi bir anlayış ile eserler vermiştir. Cumhuriyet’in ilk yıllarında yazdığı eserlerde köye, köylü yaşamına ve köylü sorunlarına yer vermiştir. Yakından tanıdığı kasaba ve köy insanınn mizacını ve sorunlarını yazdığı eserlerde konu edinmiştir. Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna kitabını psikolojik öğelerden yararlanarak yazmıştır. Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna kitabını yazdığında yasaklanmıştır ancak bugün en çok okunan Türk romanları arasında yer almaktadır.

Kürk Mantolu Madonna Kitabını Kimler Okumalıdır?

Yapı Kredi Yayınları Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali

Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna kitabını yazdığında kitap içerdiği sosyal ve siyasal mesajlar ile yasaklanmıştır ancak günümüzde en çok okunan Türk romanları arasında yer almaktadır. Kitap, okullarda okutulmaktadır. Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna yorum ve eleştiri yazıları ile birçok ünlü eleştirmenin radarına girmiştir. Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanan Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna kitabı çok satan ve ilgi gören, adeta kült olmuş Türk romanlarından biridir. Yapı Kredi Yayınları bu eşsiz eseri, oldukça uygun fiyatlar ile okuyucu ile buluşturmaktadır. Siz de Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna kitabı hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz Trendyol sitesinde yer alan Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna yorumları okuyabilirsiniz. Site üzerinden kitaba oldukça avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

Kürk Mantolu Madonna Kitabının Konusu Nedir?

Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna konusu ile adından sıkça söz ettiren bir eserdir. Türk edebiyatının en önemli eserleri arasında yer alan kitapta psikolojik bir anlatı hâkimdir. Kitap aşk, yalnızlık ve yabancılaşma temaları üzerime kurulmuştur. Bir aşk hikayesi olarak görülse de aslında kitap, bir kişinin yalnızlaşma ve topluma yabancılaşma sürecini gözler önüne sermektedir. Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna özet olarak iki farklı hikâyenin bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. İlk hikayede Rasim isimli karakterin iş bulması, Raif Efendi ile tanışması anlatılmaktadır. İlk başta kimse ile konuşmayan, Raif Efendi’yi devamlı olarak gözlemleyen ve onu tanımak isteyen Rasim’in anlatımı ile Raif Efendi’yi dinleriz. Onun topluma ne kadar yabancı ve yalnız olduğunu ise kendisinin yazdığı siyah kaplı bir defter aracılığı ile ikinci hikayede öğreniriz. İkinci hikaye Raif Efendi’nin kimseye anlatamadığı bir aşk hikayesi ile başlar. Raif Efendi’nin gençlik yıllarına gittiğimizde, onun bir resim sergisinde Maria Puder ile tanışması ve sonrasında birbirlerine aşık olma hikayesini dinleriz.