10
Türk Edebiyatı kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün
61,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
Kurumsal Fatura
39,45 TL34 TL
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
39,50 TL
4. Ürüne 20 TL İndirim
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
37,50 TL
4 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Yeni Dünya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hala bir şey çıkmadı... Galiba bu yolu yapmayacaklar. Köylü de bana yardım ediyor. Pek ölü mahluklar... Belki de pek akıllı mahluklar da, boşuna yere uğraşmak istemiyorlar. İçimde hiç şevk kalmadı. İnsana birkaç kelime ile cevap verseler yine neyse, fakat ne evet, ne hayır!.. Sanki bu istidaları ses vermez bir derin kuyuya atmışız. Akşamları köyün yanı başındaki sırta çıkarak uzakta tozlara bulanıp uzanan yolu seyrediyorum. Bazan tozdan bembeyaz olmuş ve üstüne sepetler denkler sarılmış bir kamyon görünüyor, bir bataklıkla dizlerini kaldırıp indirerek yürüyen bir insan gibi ileri geri sallanarak, yıkılacak gibi olarak, ağır ağır ilerliyor. Bu o kadar üzücü bir manzara ki, tekniğin en son ifadelerinden biri olan bu makine ile dünyanın bu en iptidai yolunun mücadelesini görmemek için insan gözlerini kapıyor. Bazan koşup yolu avuçlarımlar düzeltmek, orada hiç olmazsa beş on metrelik bir yeri bir yol haline koyarak kendi hisseme düşen vazifeyi yapmış olmak istiyorum. Asfalt Yol adlı öyküden Türk edebiyatının büyük yazarından düşünen ve söyleyen öyküler. Barkod: 9789750806612 Marka: Yapı Kredi Yayınları Yazar: Sabahattin Ali Sayfa: 122 Sayfa Kağıt: 2.Hamur Kağıt Boyut: 13.50x21.00 cm

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sabahattin Ali
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yeni Dünya - Sabahattin Ali | Yapı Kredi Yayınları

Sabahattin Ali, Türk edebiyatına önemli eserler bırakan bir yazardır. Akıcı ve anlaşılır bir dil kullanan Sabahattin Ali Yeni Dünya adlı kitabında 13 hikayeye yer verir. Şehir ve köy hayatını hikayelerine yansıtan yazar, bu kitabında da her kesimden insanın öyküsünü okuyucuları ile buluşturur. Okurken düşündüren ve karakterlerle empati yapmaya yönelten bir üslubu vardır. Sade ve akıcı diliyle yaşam öykülerini aktarır. Hem şehir hem de köy hayatında insanların ilişkileri ve toplumdaki sorunlarını anlatır. Dönemin toplumsal dinamiklerini aktardığı hikayesi vardır. Bu kitap ile hikayelerde anlatılan karakterlerle empati kurarken dönemin toplumsal ortamı hakkında bilgi sahibi de olabilirsiniz. Her biri ayrı bir konuya değinen hikayeler, yazarın akıcı dili sayesinde bir çırpıda okunur. Sabahattin Ali Yeni Dünya yorumlarına da göz atabilirsiniz.

  • Akıcı anlatım
  • Gerçek hayattan öyküler
  • Dönem koşullarını yansıtma

Her Duyguyu Yansıtan Yeni Dünya Kitap İçeriği

Her Duyguyu Yansıtan Yeni Dünya Sabahattin Ali Kitap İçeriği

Sabahattin Ali, eserlerinde gerçek hayatta karşınıza çıkan hikayeleri konu edinir. İster dram ister neşeli her türlü duyguyu yansıtan öyküler yazar. Yeni Dünya Sabahattin Ali eserlerindeki her türlü duyguyu yansıtma özelliğini taşıyan kitaplarından biridir. İçerisindeki 13 adet öyküden bazılarında hüzünlü bazılarında ise daha neşeli bir içerik vardır. Bu kitabı okuyarak hayatın içindeki birden fazla duyguyu bir arada yaşayabilirsiniz. Toplum hakkında bilgi edinirken yaşanmışlıklardan ders çıkarabilirsiniz. Yazar; yoksulluğu, dönemin düşünce yapısını ve insanların yaşadığı diğer problemleri öyküleştirerek aktarır. Toplumu ilgilendiren her konuya değinir. Duyguları aktarırken dönem hakkında da bilgi sahibi olmanızı sağlar. Şehirdeki ve köydeki toplumsal gerçekleri yalın bir dille aktarır. Kitap, bu sayede akıcı bir biçimde okunur. Sabahattin Ali Yeni Dünya YKY kaliteli baskısıyla müşterileri memnun eder.

Beğeni Kazanan Sabahattin Ali Yeni Dünya Kitabı

Beğeni Kazanan Sabahattin Ali Yeni Dünya Kitabı

Toplumsal gerçekler ve bazı dönemlerin düşünce yapısı hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Kitaplardaki hikayelerde gerçek hayattaki olaylar kurgusal karakterlerle öyküleştirilerek anlatılır. Sabahattin Ali, anlatımı ve olayları aktarış biçimiyle kendini okuyanların beğenisini kazanır. YKY Sabahattin Ali Yeni Dünya kitabındaki karakterler gerçek hayatta karşılaşılan insan davranışlarını yansıtır. Okurken hayatında böyle bir durumla karşı karşıya kalanlara çağrışım yaptırır. Duygular ve düşünceleri kelimelerle ustaca okuyucuya aktarır. Yeni Dünya Sabahattin Ali yorum ve düşüncelerini aktaran okuyucular, kitapla ilgili memnuniyetini paylaşır. 13 adet hikayeden oluşan kitabın içeriği pek çok karakter ve onların başından geçen olaylarla öğretici bir yapıdadır. Her dönem değişen toplumsal düşünce yapısına ait olguların günümüze yansıyan etkilerini kitabı okurken fark edebilirsiniz. Kurgusal karakterlerle bağ kurup olaylara onların gözünden bakma deneyimini yaşayabilirsiniz.

Avantajlı Yapı Kredi Yayınları Yeni Dünya Kitabı Fiyatı

Avantajlı Yapı Kredi Yayınları Yeni Dünya Kitabı Fiyatı

Kitap okumayı sevenlerin kütüphanesinde yer verdiği Sabahattin Ali’nin hikayeleri ilgiyle okunur. Yazarın, toplumun içinden hikayelerini aktardığı kitapları bulunur. Bu kitapta da birden fazla hikayeye yer vererek okuyucularını memnun eder. Yazar, gözlem gücünü kullanarak toplumda gözlemlediği karakterleri ve hikayeleri aktarır. Sabahattin Ali Yeni Dünya kitabı içerisinde yer alan öyküler, geçmişte yaşanan olayları anlatsa da günümüzde hala aynı sorunların yaşanmaya devam ettiğini görebilirsiniz. Bu yönüyle zamandan bağımsız bir eserdir. Kitaptaki karakterlerle empati yaparak o dönem koşullarını görebilir, zevkli bir okuma gerçekleştirebilirsiniz. Yoksulluk, sağlık problemleri, köydeki kaynakların yetersizliği gibi toplumsal sorunlara değinen yazarın akıcı anlatımıyla dönemin problemlerini öğrenebilirsiniz. Sabahattin Ali Yeni Dünya fiyatı müşterileri memnun eder. Her kesime hitap eden öyküler, öğretici ve yalındır. Okurken öğrenebileceğiniz bu kitabı uygun fiyatla Trendyol üzerinden edinebilirsiniz.