Yapı Kredi Yayınları Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor Sara Şahinkanat / Yapı Kredi Yayınları Basım Yılı: 2021
  • Sayfa Sayısı: 36
  • Kağıt Türü: Kuşe Kağıt
  • Ebat: 20,5 x 18,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Ciltli
  • ISBN: 9789750814662
  • Yazar: Sara Şahinkanat
  • Yavru ahtapot Nino ahtapot olmaktan hiç memnun değil. Her sabah sekiz kollu kazağını giymek sekiz eldiven takmak ve sekiz kolunun sebep olduğu karmaşayla uğraşmak onun canını çok sıkıyor. Annesi bu durumun geçici olduğunu büyüdükçe ahtapot olmayı çok seveceğini söylüyor ama söyledikleri Nino'yu rahatlatmaya yetmiyor. Bakalım bir sabah okul yolunda yaşadıkları Nino'nun ahtapot olmayı sevmesini sağlayabilecek mi?

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları- Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor

Kitap okumak küçük çocukların zihinsel gelişiminin desteklenmesi, kelime dağarcığının artması ve başarılı bir eğitim hayatına sahip olması için son derece önemlidir. Çocukların bu alışkanlığı edinmesi için eğlenerek okuyabilecekleri kitapları tercih etmek gerekir. Sara Şahinkanat tarafından kaleme alınan Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor kitabını çocuğunuz için satın alarak onun hem eğlenmesine hem de okuma alışkanlığı kazanmasına destek olabilirsiniz.

  • Yapı Kredi Yayınları Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor kitabı çocukların kolaylıkla okuyabilmesi için sade, anlaşılır ve akıcı bir dille kaleme alınmıştır.
  • Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor kitabı 32 sayfadan oluşmaktadır ve dili Türkçe’dir.
  • 20,5 x 27,5 cm ebatlarında olan kitap, renklerin çok daha canlı göründüğü kuşe kâğıda oldukça ilgi çekici illüstrasyonlar kullanılarak basılmıştır.

Runpad Yer Kaplamayan Akıllı Koşu Bandının Genel Özellikleri nedir?

Yapı Kredi Yayınları- Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor

Yapı Kredi Yayınları tarafından basılmış olan Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor kitabı küçük çocukların ilgisini çeken ve okuma alışkanlığı edinmelerinde oldukça etkili bir eserdir. Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor konusu adından da anlaşılabileceği üzere yavru bir ahtapot olan Nino’nun hayatıdır. Ahtapot olmaktan mutlu olmayan Nino sürekli bu durumdan şikayet eder. Özellikle sabahları okula hazırlanırken 8 kolunun çıkardığı zorluk onu bu durumdan daha da soğutur. Her gün 8 tane eldiven takmak ve bu kollarının neden olduğu problemlerle uğraşmaktan sıkılan Nino annesine bu durum hakkında hissettiği mutsuzluktan bahseder. Nino’nun mutsuzluğunu anlayan annesi onu rahatlatmak için büyüdüğü zaman tüm bu şikâyetlerinin ortadan kalkacağını söylese de Nino bir türlü inanmaz. Fakat başlarına gelen bir olay Nino’nun tüm düşüncelerini değiştirecektir.

Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor Kitabı Konusu ve Türü nedir?

Yapı Kredi Yayınları- Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor

Çocukların çok severek ve eğlenerek okuduğu Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor kitabı Sara Şahinkanat tarafından yazılmıştır. 1966 yılında İstanbul’da dünyaya gelen yazar oldukça başarılı bir eğitim hayatı geçirmiştir. Lise eğitimini Amerikan Kız Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonrasında Boğaziçi Üniversitesi'nde mütercim tercümanlık bölümünden mezun olmuştur. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Sara Şahinkanat bir süre boyunca mütercim tercümanlık ve reklamcılık mesleklerini icra etmiştir. Çocuğu dünyaya geldikten sonra onunla keyifli vakit geçirmek için hikâyeler yazmaya başlayan yazar daha sonrasında bu hikâyelerde kendini bulmuş ve başka çocuklarla da paylaşmıştır. Sara Şahinkanat Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor, Maymun Kral, Annemin Çantası gibi birçok çocuk kitabının yazarıdır. Kendi oğlu ile başladığı bu serüven kaleme aldığı eşsiz eserler ile devam etmektedir.

Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor Kitabı Hangi Yaş Dönemine Uygun?

Yapı Kredi Yayınları- Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor

Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor kitabı okuma yazmayı yeni öğrenen çocuklar için uygun bir eserdir. Oldukça sürükleyici ve eğlenceli bir hikâyeye sahip olduğu için çocukların ilgisini çeker. Toplamda 32 sayfadan oluşan bu kitap kolay okunabilir ve anlaşılabilir bir dil yapısı vardır. Okuyucuların Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor yorum ve incelemelerine bakıldığı zaman bu eğlenceli kitabın okuma yazma bilmeyen küçük çocuklar için de uygun olduğu görülmektedir. Çocuğunuz okumayı bilmiyorsa bile onunla keyifli vakit geçirmek ve okuma alışkanlığı edinmesini sağlamak için bu kitabı tercih edebilirsiniz. Siz de çocuğunuzla birlikte Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor okumak ve uygun fiyat avantajından yararlanmak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. İnternet sitemizden verdiğiniz siparişler en kısa süre içerisinde hazırlanır ve belirttiğiniz adrese kargolanır. Sorunsuz, güvenli ve hızlı bir alışveriş deneyimi yaşamak için hemen sipariş verebilirsiniz.