75,94 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Academy Satıcı Ünvanı: NİLDA YÖNETİM VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631072279900017 Vergi Kimlik Numarası: 6310722799
    Bu ürün Academy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 17. yüzyılda Türk korsanlarınca tutsak edilen bir Venedikli, İstanbula getirilir. Astronomiden, fizikten ve resimden anladığına inanan bu köle, aynı ilgileri paylaşan bir Türk tarafından satın alınır. Garip bir benzerlik vardır bu iki insan arasında. Köle sahibi, kölesinden, Venediki ve Batı bilimini öğrenmek ister. Bu iki kişi, efendi ile köle, birbirlerini tanımak, anlamak ve anlatmak için, Haliçe bakan karanlık ve boş bir evde, aynı masanın iki ucuna oturur, konuşurlar. Hikâyeleri ve serüvenleri, onları veba salgınının kol gezdiği İstanbul sokaklarına, Çocuk Sultanın düşsel bahçelerine ve hayvanlarına, inanılmaz bir silahın yapımına, Ben neden benim? sorusuna götürecektir. Hikâyelerin günden geceye doğru ilerlemesiyle, gölgeler yavaş yavaş yer değiştirir. Orhan Pamuk Beyaz Kalede, Doğu ile Batı arasındaki benzerliklere ve farklılıklara bakarken, milli ve bireysel kimliklerimizin gerisinde yatan yapaylığı ortaya çıkartarak, iki kültürün ortak paydasını vurguluyor. Okur İstanbul manzarası eşliğinde izlediği bu yarı gerçek yarı hayal hikayede, kendi varoluşunun özünü aramaya davet ediliyor. Barkod: 9789750826306 Marka: Yapı Kredi Yayınları Yazar: Orhan Pamuk Sayfa: 150 Sayfa Kağıt: 2. Hamur Kağıt Boyut: 13.50x21.00 cm Basım Yılı: Aralık 2019

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale- Orhan Pamuk

Doğu kültürü ve Batı kültürü arasındaki benzerliği konu alan Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale Orhan Pamuk okuyucuların ilk tercihi olmayı başarıyor. En iyi Türk edebiyatı eserlerinden birisi olan Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale Orhan Pamuk sürükleyici ve etkileyici olay örgüsünden oluşuyor. Ünlü roman yazarlarından birisi olan Orhan Pamuk tarafından kaleme alınan eserde iki farklı kültürün benzerlikleri farklı bir dille anlatılıyor.

 
  • Normal boyutta tasarlanmış Yapı Kredi Yayınları Orhan Pamuk okuyucular tarafından elde ya da çantada rahatlıkla taşınıyor.
  • Roman severlerden tam not alan 9789750826306 kodlu Yapı Kredi Yayınları Orhan Pamuk 156 sayfadan oluşuyor.
  • Ülkenin güçlü kalemlerinden birisi olan Orhan Pamuk tarafından yazılan eser, Türkçe olarak kullanıcılara sunuluyor.

Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale- Orhan Pamuk Özellikleri

Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale- Orhan Pamuk Özellikleri

Doğu ve Batı kültüründen iki kişinin gerek birbirlerini anlamak gerekse kendilerini anlatmak amacıyla yaptıkları konuşmayı konu alıyor. Okuyuculara farklı mesajlar veren Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale Orhan Pamuk kaliteli ve dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor. Ürün yapısı incelendiğinde üretim esnasında kaliteli ve sağlam kağıt kullanıldığı görülüyor. Malzeme yapısının hem kaliteli hem de dayanıklı olmasından dolayı ürün uzun süre ilk günkü formunu koruyor. 13.5 x 21 cm boyutta basılan Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale Orhan Pamuk okuyuculara hem elde hem de çanta içerisinde taşıma kolaylığı sağlıyor. Türkçe olarak kaleme alınan eser, büyükten küçüğe herkesin okuyabileceği dil yapısıyla öne çıkıyor. Her yaştan kitleye hitap eden eser içeriğinde açık, sade ve anlaşılır dil kullanılıyor. Karton kapak yapısı incelendiğinde konu içerisinde adı geçen kişilerin görsellerinin bulunduğu görülüyor.

 

Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale- Orhan Pamuk İçeriği

Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale- Orhan Pamuk İçeriği

Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale Orhan Pamuk Türk edebiyatının etkileyici romanları arasında yerini alıyor. Eser konusu itibariyle İstanbul’da geçmekte olup, 17.yüzyıl düzenini konu alıyor. Osmanlı Devleti korsanları tarafından, yaptığı deniz yolculuğu esnasında esir alınan bir Venediklinin İstanbul’a getirilmesi ve sonrasında yaşadıklarından bahsediliyor. Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale Orhan Pamuk içerisinde Avrupa ve Osmanlı Devleti arasındaki gelişmişlik makasının henüz çok açılmadığı bir dönem anlatılıyor. Olay örgüsünde İstanbul’a köle olarak satılan Venedikli ve satın alan Türkün benzerliği dikkat çekiyor. Kendilerini sorgulayan farklı kültürlerden iki kişinin İstanbul manzarasına bakarak karşılıklı yaptıkları konuşma Yapı Kredi Yayınları Orhan Pamuk içerisinde okuyucuları bekliyor. Doğu kültürü ve Batı kültürü olarak iki farklı kültür olsa dahi benzerliklerin var olduğu Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale Orhan Pamuk ile anlatılıyor.

 

Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale- Orhan Pamuk Fiyatı

Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale- Orhan Pamuk Fiyatı

Farklı kültürler arasındaki benzerliğe değinen Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale Orhan Pamuk okuyucularıyla buluşuyor. Bilgi verici ve heyecanlı içeriği sayesinde okuyucuların eseri kısa sürede bitirmeleri mümkün oluyor. Kaliteli ve dayanıklı kağıt kullanılarak basılan Yapı Kredi Yayınları Beyaz Kale Orhan Pamuk uzun yıllar boyunca kitaplığınızda yerini almayı hedefliyor. Okuyucuların keyifle okuyabilecekleri eser, boş zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmenize yardımcı oluyor. İçerik itibariyle bireylerin kendi varlığını irdelemesini sağlayan Yapı Kredi Yayınları Orhan Pamuk renkli formda tasarlanmış karton kapağı ile okuyucularını karşılıyor. Eser içerisinde açık ve anlaşılır dil kullanıldığı görülüyor. Trendyol sayfasından Yapı Kredi Yayınları Beyaz kale Orhan pamuk fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü sipariş verebilirsiniz. Beyaz Kale Orhan Pamuk yorumları ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz.