Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu I?le Jackin Müthiş Maceraları

201,79 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
246,83 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,55 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
265,85 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu I?le Jackin Müthiş Maceraları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaybolan şeylerin gittiği bir yer hayal edin, Sevginin nesneleri hayata döndürdüğü bir yer, Ve kaybolanların her an bulunabildiği bir yer… Cesur bir çocuk ve oyuncağı her şeyi değiştirmek üzere… Dünyanın en iyi hikâyecilerinden birinin kaleminden, bir çocuğun en sevdiği oyuncağını bulmak için ne kadar ileri gidebileceğine dair, içinizi ısıtacak bu sürükleyici maceraya ünlü illüstratör Jim Field göz alıcı resimleriyle eşlik ediyor. Noel Domuçu ile Jack’in Müthiş Maceraları ailedeki herkesin çok seveceği bir klasik olmaya aday. Jack çocukluk oyuncağı Domuç’u çok sever. Jack’in iyi gününde de kötü gününde de Dom hep onun yanında olmuştur. Ta ki bir Noel arifesine dek: Ne yazık ki korkunç bir şey olmuş ve Dom kaybolmuştur. Ama Noel arifesi mucizelerin gerçekleşip kaybolan umutların geri döndüğü, her şeyin canlanabildiği bir gecedir – oyuncakların bile. Böylelikle Jack ile Noel Domuçu (Dom’un yerine alınan sinir bozucu yedek oyuncak) sihirli Kaybolanlar Diyarı’nda nefes kesici bir yolculuğa çıkarlar. Konuşan Beslenme Çantası’nın, cesur bir Pusula’nın ve Umut adındaki kanatlı bir dostun yardımıyla, hep beraber Jack’in en yakın arkadaşını, oyuncakları hapır hupur yiyen korkunç Kaybeden’in elinden kurtarmak için yola koyulurlar…

Ürün Özellikleri

  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu ile Jack'in Müthiş Maceraları

Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu ile Jack'in Müthiş Maceraları 0001943828001 insanları maceraya sürüklerken düşündüren bir kitaptır. Kitap okumak insanların günlük hayatları içerisinde oldukça önem verdikleri aktivitelerden bir tanesi olmaktadır. Kişisel gelişim alanında da kitap okumanın oldukça faydalı olduğu söylenebilir. Geniş kitlelere hitap etmeyi başaran kitap sayesinde, insanlar kişisel gelişimlerinde önemli adımlar attıkları gibi vakitlerini de daha iyi bir şekilde değerlendirmektedirler. Noel Domuçu ile Jack'in müthiş maceraları yetişkin ve çocukların severek okudukları kitaplardan bir tanesidir. Okuyucularını macera dolu bir evrenin içine davet eden kitap, sonuna kadar merak duygusunu hep hissettirmektedir. Her yaştan okuyucunun beğenerek okuduğu bu kitap günümüzde hala popülerliğini korumaktadır.

  • Sürükleyici Anlatım
  • Sonunu Merak Ettiren Konu
  • Uygun Fiyat Seçeneği

Sürükleyici Anlatım ile Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu ile Jack'in Müthiş Maceraları

Roman kitabındaki sürükleyici anlatım okuyucuların son derece hoşuna giden bir konu olmaktadır. Anlatım tarzı ile okuyucuları olayların içerisine dahil eden kitap oldukça ilgi çekici bir hale gelmektedir. Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu ile Jack'in Müthiş Maceraları ile okuma zevkinizi önemli oranda artırmanız da mümkün olmaktadır. Roman ile son derece güzel vakitler geçirebileceğiniz gibi ailecek de bu aktiviteyi yapmanız mümkün olmaktadır. Kişilerin kendi zevklerine göre bir kitap belirlemeleri ise bu noktada önemlidir. Macera sevenlerin büyük ilgi duydukları bu kitap birçok kesim tarafından tercih edilmektedir. Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu Ile Jack'in Müthiş Maceraları içeriği ile son derece dikkat çeken bir kitap olmaktadır. İnsanların beğenisine sunulan bu kitap sürükleyici özelliği ile de dikkatleri üzerine çekmektedir.

Kitap Okuma Alışkanlığı Kazandıran Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu ile Jack'in Müthiş Maceraları

Kitap okumanın özellikle çocukların kişisel gelişimleri için son derece önemli olduğunun altını çizmekte fayda var. Aileler de bu noktada çocuklarını kitap okumaya teşvik etmek amacıyla sık sık araştırmalar da yapmaktadırlar. Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu ile Jack'in Müthiş Maceraları yorum incelemesi yaparak kitap hakkında detaylı bilgilere ulaşmak mümkündür. Bu sayede daha önce kitabı okumuş olan insanların kitap hakkındaki düşüncelerine de kulak verilmiş olur. İnsanların kitap okurlarken başka bir dünyaya geçiş yapmalarını sağlayan ve hayal dünyalarını genişleten kitap son derece sevilen bir kitap haline gelmiştir. Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu ile Jack'in Müthiş Maceraları indirim seçenekleri ile de kitabı çok daha uygun bir fiyata satın almak mümkün olur. İnsanlar bütçelerini aşmadan kitap okumanın zevkini yaşamaktadırlar.

Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu Ile Jack'in Müthiş Maceraları 0001943828001 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Roman kitabının özelliklerinden birisi de kitaptaki karakterlerle okuyucular arasında bir bağın kurulabilir olmasıdır. Bu sayede oldukça sevilen bir kitap haline gelen Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu ile Jack'in Müthiş Maceraları kampanya fırsatları ile de insanların bütçelerini korumaktadır. Bu süreçte sık sık araştırmalar yapan insanlar kendileri için en uygun olarak gördükleri kitabı incelerken birçok farklı detaya da dikkat edebiliyorlar. Doğru kitap seçimi sayesinde insanlar günlerini çok daha verimli bir şekilde geçirebilmektedirler. Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu ile Jack'in Müthiş Maceraları kitap okumayı sevenlerin ilk tercihi olan kitaplardan bir tanesidir. İlgi çekici yönüyle insanları büyüleyen bu kitap birçok kesime de hitap etmektedir. Kitabın macera evrenine giriş yapmak isteyenler Trendyol’da Yapı Kredi Yayınları Noel Domuçu ile Jack'in Müthiş Maceraları satın al seçeneğiyle kitabın sahibi olabilirler.