Yapı Kredi Yayınları Çavdar Tarlasında Çocuklar

99,95 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  99,95 TL
%10 indirim
8 x  89,96 TL
719,64 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (57)
2. Ürüne %7 İndirim
200 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
112,50 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Çavdar Tarlasında Çocuklar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HCG Kitabevi Satıcı Ünvanı: HCG GLOBAL ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461113489400001 Vergi Kimlik Numarası: 4611134894
    Bu ürün HCG Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çavdar Tarlasında Çocuklar

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Jerome David Salinger
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Çavdar Tarlasında Çocuklar - J.D. Salinger

Çavdar Tarlasında Çocuklar J.D. Salinger tarafından kaleme alınır. Amerikalı yazar eserini parça parça tamamlar. 1945-1946 yılları arasında başladığı süreci 1951 yılında tamamlar ve roman yayımlanır. Salinger eserini ilk olarak yetişkinlere hitap edecek şekilde tasarlar. Sonraki süreçte ele aldığı konular farklılaşır. Bu farklılaşmadan kaynaklı olarak ise kitap ergenler tarafından sıklıkla tercih edilir ve okunur. Eser konusu ve anlatımdaki başarısıyla dünya çapında bir üne sahip olur. Toplam satış miktarının yaklaşık olarak 65 milyon olduğu bilinir. Bu sayı her yıl yapılan baskılarla artış gösterir. Time Magazine tarafından yayınlanan “1923'ten başlayarak yazılmış dikkat çeken 100 roman” listesinde yer almayı başarır. Siz de Yapı Kredi Yayınları Çavdar Tarlasında Çocuklar sayesinde adından söz ettiren bu eseri kendi dilinizde okuyabilir, keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Merak uyandıran konu
  • Kaliteli basım

Dikkat Çeken Yapı Kredi Yayınları J.D. Salinger Kitabı

Dikkat Çeken Yapı Kredi Yayınları J.D. Salinger Kitabı

J.D.Salinger tarafından ortaya konulan bu eser birçok dile çevrilir. Bu çeviriler kitabın bilinirliğine katkı sağlar. Hitap edilen kitle genişledikçe esere gösterilen ilgi ve takdir artar. Time Magazine, Modern Library ve The Big Read tarafından oluşturulan ve yayınlanan listelerde kendisine yer bulmayı başarır. Dünya çapında bir etkiye sahip olan eseri, Yapı Kredi Yayınları Türkiye'deki okuyucularla buluşturur. Orijinal adı “The Catcher in the Rye” olan kitabın Türkçeye çevirisini yapan Coşkun Yerli’dir. Ölçüleri 13.5 x 21 cm olarak belirlenir. Sayfa sayısı ise 200’ dür. Yapı Kredi Yayınları Çavdar Tarlasında Çocuklar yorumları eserin konusunu kadar basım kalitesi noktasındaki memnuniyet üzerinde de yoğunlaşır. Sayfa ve yazı dizaynı, kağıt kalitesi gibi birçok noktada okuyucunun beklentisi karşılanır. Siz de başarısını kanıtlamış romanı Yapı Kredi Yayınları ayrıcalığıyla okuyabilirsiniz.

Yapı Kredi Yayınları J.D. Salinger Kitabı Yorumları

Yapı Kredi Yayınları J.D. Salinger Kitabı Yorumları

Okuyucular tarafından yapılan Çavdar Tarlasında Çocuklar yorum değerlendirmeleri çoğunlukla kitabın konusu üzerinde yoğunlaşır. Roman ana karakter olan Holden Caulfield’in ağzından anlatılır. Holden asıl kopuşun yaşanacağı kovulmadan önce iki kez okuldan uzaklaştırılır. Noel’den önce yaşadığı kovulmadan sonra ise ailesiyle yüzleşmek istemediği için eve gitmez. Tarih hocası olan Mr. Spencer’ın yanına gitmeye karar verir. Bir süre sonra orada da sıkılır ve yurda döner. Bu sefer de yurtta kalan arkadaşlarıyla kavga eder. Yaşadığı kavgalar neticesinde oradan da ayrılır. Bu ayrılıktan sonra başına onu mutsuz eden ve hayatı sorgulatan birçok olay gelir. Yaşadıkları psikolojik olarak hastalanmasına neden olur. Bir psikiyatrist ile görüşmeye başlar. Siz de hikayede genel olarak sorgulanan kaygı, masumiyet, aidiyet gibi birçok duyguyunun içine bu roman sayesinde girebilirsiniz.

Yapı Kredi Yayınları J.D. Salinger Kitabı Fiyat Fırsatı

Yapı Kredi Yayınları J.D. Salinger Kitabı Fiyat Fırsatı

Roman, Holden Caulfield’in gittiği yerlere bir türlü aidiyet hissetmemesi üzerinde yoğunlaşır. İkili ilişkilerde yaşadığı güvensizlik, kaygı ve yabancılaşma onun ruh dünyası üzerinde olumsuzluklara neden olur. Diğer taraftan Holden kız kardeşi Phoebe Caulfield’e kötü örnek olduğu düşüncesiyle vicdan azabı da çeker. Çeşitli duygulara yönelik çıkarımların yapılabileceği hikaye, aynı zamanda ergenlik isyanın bir sembol haline gelir. Okuyuculara farklı çıkarımlar yapma imkanı sunan kitabın Yapı Kredi tarafından ilk baskısı 1997 yılında yapılır. O tarihten bugüne kadar romanın okuyucularla buluşturulmasına devam edilir. Ayrıca Çavdar Tarlasında Çocuklar fiyat performansıyla da dikkat çeker. Yapılan ücretlendirmenin makul bir seviyede olması farklı bütçelere hitap edilmesi noktasında önemlidir. Siz de avantajlı Yapı Kredi Yayınları Çavdar Tarlasında Çocuklar fiyatları için Trendyol'u tercih edebilirsiniz.