244,75 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (52)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224 TL216 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268,12 TL215,49 TL
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Ince Memed - 1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lutra Store Satıcı Ünvanı: ASLI YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9540567985
    Bu ürün Lutra Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otuz iki yıllık bir zaman diliminde yazılan İnce Memed dörtlüsü, düzene başkaldıran Memed'in ve insan ilişkileri, doğası ve renkleriyle Çukorava'nın öyküsüdür. Yaşar Kemal'in söyleşiyle içinde başlakdırma kurduyla doğmuş bir insanın, mecbur adam ın romanı. Abdi Ağa'nın zulmüyle köyünü terk etmek zorunda kalan Memed, Ağa'nın yeğeniyle evlendirilmek üzere olan Hatçe'yi kaçırır. Abdi Ağa'yı yaralayan, yeğenini de öldüren Memed eşkıya deli Durdu'ya katılır, ancak kıyıcığına katlanamadığı Deli Durdu'dan iki arkadaşıyla birlikte ayrılır. Memed, sıradan bir köy çocuğuyken, zulmedenler için eşkıyaya, köylüler içinse bir kurtarıcıya dönüşür. Bir yaşam biçimini bir halkın portresi olarak bölyesine veren bu romandan daha iyisi yazılamazdı. The New York Times Book Review, (A.B.D) Şaşırtıcı, orijinal bir kitap. Sunday, Times, (İngiltere) Epik boyutlara ulaşan ve muhteşem bir sona ulaşmak için hız kazanan öyküye kendinizi kaptırıyorsunuz. Sunday Times, (İngiltere) Yaşar Kemal, şaşılacak ölçüde yaratıcı. The Bookseller, (İngiltere) Yaşar Kemal, karakterlerini unutulmaz, seçkin ve gerçek hayattan daha da gerçekçi kılan detay zenginliği ile Rus edebiyatının kalitesine ulaşıyor. Sunday Telegraph, (İngiltere) Tanıtım Metni

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Yaşar Kemal
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ince Memed 1 - Yaşar Kemal | Yapı Kredi Yayınları

Türk edebiyatındaki başlıca yapıtlardan biri İnce Memed 1 kitabıdır. Bu eser Cumhuriyet döneminin ilk yıllarındaki Anadolu halkını anlatır. Eserde köy hayatı ve yaşanılan zorluklar aktarılır. Kitap, gerçekçi ve yalın anlatıma sahip bir eserdir. İnce Memed set 4 kitaptan oluşur. Bu eser serinin ilk kitabıdır. Ezilmişliğe, baskıya, çaresizliğe, haksızlığa karşı bir isyan hikayesidir. Köylü yaşamını, onların ne gibi zorluklar altında ezildikleri, çaresizlikleri, yaşam mücadelesini anlatan bir eserdir. Bu yönüyle hayatın içinden hikayeleri aktarır. İnce Memed 1 karakterler açısından da gerçekçidir. Hayatın içinde var olan Anadolu’ya ait insan profilleri geçer. İnce Memed 1 türü, romandır. Anadolu halkını ve köy yaşamını yalın bir dille ve olduğu gibi aktarır. İnce memed 1 okuyanlar, bu kitabı oldukça etkileyici bulabilir.

  • Akıcı anlatımıyla İnce Memed 1
  • Bir halk öyküsü
  • Serinin ilk kitabı

Gerçekçi Bir Halk Hikayesi Sunan İnce Memed 1

Gerçekçi Bir Halk Hikayesi Sunan İnce Memed 1

İnce Memed 1. cilt, serinin ve hikayenin başladığı ilk kitaptır. Gerçekçi anlatımıyla, hayatın içinden aktarılmış olan hikayesiyle ve karakterleriyle Türk edebiyatının vazgeçilmez eserlerindendir. İnce Memed 1 konusu Anadolu halkının yaşamı ve yaşadıkları zorluklardır. Kitapta köylülerin ne zorluklar altında yaşadığı, o dönemdeki köylü ve ağa ilişkisi, Anadolu halkının durumu ve köy hayatı anlatılır. İnce Memed 1 sayfa sayısı ortalama olan bir kitaptır. Akıcı anlatımı ve sade diliyle kolayca okunabilecek bir eserdir. Gerçekçi anlatıma sahip bir Anadolu öyküsüdür. Kitapta anlatılan hikaye ve karakterler hayatın içinden olması sebebiyle oldukça gerçekçi bir yöne sahiptir. Cumhuriyetin ilk dönemlerindeki Anadolu yaşamını öğrenmek isteyenler için rehber niteliğinde bir eserdir. Köy halkını ve yaşamını, çalışmayı, emeği, çaresizliği, isyanı, umutları anlatan harika bir kitaptır.

İnce Memed Neden Okunmalıdır?

İnce Memed Neden Okunmalıdır?

Yaşar Kemal İnce Memed 1 kitabı, Çukurova’da geçen bir halk öyküsüdür. Gerçekçi ve yalın anlatımıyla okuyucuların elinden bırakamayacağı bir eserdir. Eserde, köy halkının yaşantısı, emekleri, ağalık sistemi içerisinde nasıl ezildikleri, yaşama tutunma çabaları anlatılır. İnce Memed 1 ana fikri haksızlıklara karşı direnmek, çaba göstermek, yaşama tutunmaktır. Kitaptaki karakterler, gerçek hayattaki kişilerden esinlenerek oluşturulur. Sizler de İnce Memed 1 satın alarak bu harika öyküyü okuyabilirsiniz. Etkileyici betimlemelere sahiptir. Yalın anlatımıyla hikayeyi saf bir şekilde okuyucuya aktarır. Sade ve gerçekçi bir dil kullanması sayesinde akıcı bir kitaptır. İnce Memed 1 kaç sayfa diye merak ediyorsanız, kitap 436 sayfadır ve kolayca okunur. Kitapta okuyuculara umut veren, onları hüzünlendiren ve coşturan birçok bölüm vardır. İçerisinde birçok etkileyici İnce Memed 1 sözleri barındırır.

İnce Memed 1 Fiyat Aralığı, İçeriği ve Özellikleri

İnce Memed 1 Fiyat Aralığı, İçeriği ve Özellikleri

İnce Memed YKY kapağı ve önsözü ile yayımlanır. Direnişi, umudu, çabayı, haksızlığı, cesareti anlatan bir eserdir. Eserde Çukurova’da geçen ağa ve köylü ilişkisi, sonradan köylülerin nasıl isyan ettiği anlatılır. Bu açıdan eser, köylülerin isyan hikayesidir. Doğal anlatımı ve hayattan esinlenilen hikayeleriyle gerçekçi bir eserdir. İnce Memed 1 inceleme yapıldığında eserde adaletsizlik, cesaret, haksızlığa karşı gelme, çaba, emek, umut kavramlarının ön planda olduğu görülür. Trendyol’dan inceleyebileceğiniz İnce Memed 1 yorum ve okuyucu önerilerinde dönem şartlarının etkileyici şekilde aktarılması da bulunur. Doğal anlatımıyla okuyucuları kendine çeken eser, Anadolu halkının durumunu ve yaşantısını anlamak için okunması gereken kitaplardandır. İnce Memed 1 fiyat aralığı oldukça uygundur. İnce Memed 1 sipariş ederek bu harika esere sahip olabilirsiniz. İnce Memed 1 okuyarak o dönemi, Anadolu halkının yaşantısını, zorluklarını iyi bir şekilde anlayabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz.