Yapı Kredi Yayınları Harry Potter Seti (7 Kitap Takım)

1.372,38 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.520 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.525 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Harry Potter Seti (7 Kitap Takım)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Harry Potter Özel Kutulu Set-7 Kitap Takım Yapı Kredi Yayınları J.K. Rowling Edebiyat Roman Yapı Kredi Yayınları Harry Potter Özel Kutulu Set-7 Kitap 1-Harry Potter ve Felsefe Taşı 2-Harry Potter ve Sırlar Odası 3-Harry Potter ve Azkaban Tutsağı 4-Harry Potter ve Ateş Kadehi 5-Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı 6-Harry Potter ve Melez Prens 7-Harry Potter ve Ölüm Yadigârları

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar J. K. Rowling
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Harry Potter Özel Kutulu Set 7 Kitap - J. K. Rowling | Yapı Kredi Yayınları

Fantastik kurgu alanında ortaya konulan eserlerden dünya çapında ses getiren ve milyonlarca insanı kendine bağlayan Harry Potter serisi, insanın hayal dünyasını geliştiren bir hikayeye sahiptir. İngiliz yazar J. K. Rowling tarafından kaleme alan 7 farklı seriden oluşan bu eser her yaş grubuna hitap eder. Her kitabında ayrı bir serüvene yolculuk yapan karakterler vardır. Her kitabı bir diğerinin devam niteliğinde olmasına rağmen sıra dışı hikayeleriyle insanları etkilemeyi başarır. Yapı Kredi Yayınları Harry Potter Özel Kutulu Set 7 Kitap Takım J. K. Rowling tarafından ele alınan ve dünya listelerini kasıp kavuran kitaplara bir arada ulaşmanıza yardımcı olur. İngiliz yazarın milyonlara ulaşmayı başaran ünlü serisini bir çırpıda keyifle okumanızı sağlar.

  • Türkçe baskı
  • Özel kutu
  • 7 ayrı kitap

Harry Potter Özel Kutu Set İçeriği

Harry Potter Özel Kutu Set İçeriği

Başta gençler olmak üzere dünyada milyonlarca insanı etkisi altına alan set gerek hikayesi gerek dili gerekse olay örgüleriyle bir solukta okunabilecek muhteşem bir edebiyat serisidir. Harry Potter Özel Kutulu Set- 7 Kitap Takım sayesinde usta yazarın ele aldığı büyülü hikayeyi kolaylıkla alabilirsiniz. Tüm seriye ulaşabileceğiniz bu özel kutulu set içerisinde bütün eserler sırasıyla bulunur ve 7 farklı kitap vardır. Her biri olay bütünlüğü içerisinde birbiri ardınca süregelen hikayeleri anlatan eserlerdir. Yapı Kredi Yayınları Harry Potter ve arkadaşlarının büyülü yolculuğunu size avantajlı bir şekilde sunar. Dünya çapında ünlü eserle fantastik bir dünyaya yolculuk yaparak yeni deneyimler kazanmak isterseniz tüm bu seriyi hemen okumaya başlayabilirsiniz. Hem eğlenceli hem de keyifli bir serüvene atılmak için siz de bu seriye sahip olabilirsiniz.

Yapı Kredi Farkıyla Harry Potter Kitap Seti

Yapı Kredi Farkıyla Harry Potter Kitap Seti

Kitap okumak insana pek çok şey katabilir. Fantastik kurgu alanında ortaya konulan bu sıra dışı seri ise arkadaşlığı, azmi, mücadele etmeyi ve diğer birçok önemli değeri ortaya koyar. Dünya Çapında ünlü edebiyat serisi Harry Potter Yapı Kredi Yayınları kalitesiyle birleştiğinde sizlere keyifli bir okuma imkanı sunar. Özenle ciltlenen, özel kutuyla çevrelenen ve uygun fiyat imkanlarıyla sizlerle buluşan bu set sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kaliteli basımın tadını çıkarırken yazarın sihirli dünyasına güzel bir yolculuk yapabilirsiniz. Harry Potter 7’li kitap seti toplam 4046 sayfadan oluşur. Normal ebatlarda üretilir ve Türkçe basımdır. Harry Potter Özel Kutulu Seti almanız halinde hem üstün kaliteden hem de pratiklikten faydalanabilirsiniz. Dilediğiniz her yere kolayca taşıyabileceğiniz bu seriyle yazarın dünyasına yolculuk yaparak avantaj sahibi olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatıyla Harry Potter Özel Set Trendyol’da

Bütçe Dostu Fiyatıyla Harry Potter Özel Set Trendyol’da

Sunduğu pek çok avantajla ihtiyaçlarınızı karşılarken sizlere pratiklik kazandıran platform Harry Potter Kitap Serisi Yapı Kredi Yayınlarını kolaylıkla bulmanızı sağlar. Bünyesinde yer alan birçok özellikle hem kolay bir internet alışverişi yapmanıza hem de vakitten tasarruf etmenize yardımcı olur. Filtreleme özelliğinden faydalanarak aradığınız ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Marka, kategori ve fiyat gibi seçenekleri zevkinize göre belirleyerek ihtiyaçlarınızı bütçeniz dahilinde karşılama imkanı yakalayabilirsiniz. Ayrıca Harry Potter Kitap Seti YKY hakkında yapılan müşteri yorumlarını inceleyerek ürünün kalitesi hakkında önceden bilgi sahibi olabilirsiniz. Üstelik dünyaca ünlü kitaplara oldukça uygun fiyatlarla ulaşmanız mümkündür. Hem güvenli hem de hızlı bir internet alışverişi yapmak ve ihtiyaçlarınızı mağaza gezmeye gerek kalmadan kolayca temin edebilmek için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Avantajlı YKY Harry Potter seti fiyatları ve sunulan özelliklerden faydalanabilirsiniz.